Hirdetés

2021. október 21., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11) celeron


celeron
senior tag

Először is: jobbulást barátom!
Másodszor, csak nekem tűnik fel ez a nagyon nagy lelki erő amivel rendelkezel?

Ő még szerelmesebbnek is látszott mint én, így kikapcsolva az önvédelmi mechanizmusomat, megadtam magam.

Megadni magad és beleoldódni egy kapcsolatba 100%-ra a lehető legnagyobb erő szerintem (mondom azért is mert az Én poklom a kapcsolódásra való, és így megadásra való képtelenség). Én nagyon irigyellek.

Mivel nekem a boldogság mindennél fontosabb, ezért belementem. Felmondtam az eddigi legjobb munkámat és az albérletemet, és hátrahagytam a szerető családot és barátokat.

Ha jól értem akkor a boldogság ebben a párkapcsolatodban volt fellelhető, és nem volt megtalálható a szerető családban, a barátokban, és életed eddigi legjobb munkájában?

A három történetben ugyanaz a közös: nem tudom kezelni mentálisan. És hogy egy kis poént is vigyek bele, életemben először tudok azonosulni Lewis Hamilton-nal. Csak engem nem Nicole tett tönkre.

Szerintem nagyon is tudod kezelni, sőt. Viszont eléggé ellentmondásos hogy "nem Nikol" tönkretett, holott pár sorral feljebb Te döntöttél úgy hogy sebezhetővé válasz egy kapcsolatért. (ismét irigy vagyok)

Mi a jobb?
Szerelembe esni egy lánnyal, megadni magad neki akivel repülni tudtok együtt, és vállalni a megszeliditésből fakadó risk-et hogy valamelyikőtök meghal/elmegy egy másik emberrel/kidob/stb stb.

Vagy:
Szerelembe esni egy lánnyal nem tenni semmit, és így nem tapasztalni, nem növekedni, nem alakítani ki lehetőségeket magad számára?

Én gratulálok, légy büszke magadra!

Feldmár Andrásnak van egy jó írása ami a következő sztorin alapszik:
Oroszlánok elől futsz elérsz egy szakadékhoz ahol van egy inda, elkezdesz lefelé mászni viszont észreveszed hogy alattad is oroszlánok várnak.
Feletted is alattad is veszély, te lógsz egy indán, amit egy egér elkezd rágni.
Megrettensz, körülnézel és észreveszed hogy egy szamóca lóg ki a sziklák közül.
Elveszed-e a szamócát vagy sem?

Ez szerintem nagyon fontos üzenet jelen kontextusban. Te elvetted a szamócát, jól tetted :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.