Hirdetés

2019. október 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) spartan44


spartan44
(tag)

Az Uncharted 2 nálam egy örök favorit marad. 10 éve megvan a játék lassan, de a mai napig rendszeresen előszedem és tolok egy pár coop meccset random játékosokkal. Egyszerűen olyan hangulata van ennek a multinak, mint semmi másnak.
Sajnálom, hogy semmilyen lehetőség nem marad arra, hogy legalább offline vagy split screen-ben játszhassak tovább vele (tudom, furán hangzik, de nem tudom megunni a coop meccseket). Mennyi szép emlékem lakozik ebben az 1 szem nyomorult multiban. :)

(#2) hhenry


hhenry
(aktív tag)

:O

(#3) Shepard válasza hhenry (#2) üzenetére


Shepard
(tag)

A háromban szerencsére van offline osztott képernyős co-op emlékeim szerint. Mi azt játszottuk anno rongyosra haverral. Így is sokáig tartották életben a szervereket.

A következő generációs TLou szerveiről egyáltalán nem esett szó?

[ Szerkesztve ]

(#4) safiyah


safiyah
(tag)

Nem rég olvastam, hogy valakinek volt egy PS4-e, és csak Last of Us-al játszott multiban.

Egyébként, miért nem tartják fent a szervereket? Külön szervergépeken futnak külön játékok szerverrei? Mert ha régi, akkor valószínűleg úgy sem igényel fejlesztést, és csak kevés karbantartást, és mivel kevesen játszanak vele, kevés erőforrást vesz el a többi játékok elől.

[ Szerkesztve ]

(#5) Wellin9 válasza safiyah (#4) üzenetére


Wellin9
(tag)

Persze,de a szervert fel kell tartani valamiből. Azért bármekkora cégről van szó,fölösleges kiadást ők se akarnak,egyszerűen nem éri meg nekik pénzügyileg.

(#6) Wlac válasza safiyah (#4) üzenetére


Wlac
(Ármester)

Ez csak a PS3-as változatot érinti, PS4-en továbbra is lehet nyomni.

"Locking the vault door now. Goodbye."

(#7) spartan44 válasza safiyah (#4) üzenetére


spartan44
(tag)

Én nekem még nincs PS4-em, hanem még a PS3-at használom. (Igazából alig van időm játékra és ezt a kevés időt nekem bőven kitöltötte ez a játék. De sajnos ennek szeptembertől vége, úgyhogy kezdek spórolni egy PS4-re. Na de visszatérve a hírhez.)

Mivel hogy engem a PS3-as hírek effektíve jobban érintenek, így azok alapján azt tudom mondani, hogy a Sony szépen ütemterv szerűen elkezdte sorra kihúzni a platform alól a támogatást. A Killzone játékok és a Gran Turismo-k szervereit már tavaly leállították, de pl. már a PS All Stars Battle Royale, Twisted Metal, Warhawk, Resistance, Motorstorm játékok szervereit is sajnos rég lelőtték már. Jóformán az Uncharted-eken és a Last of Us-on kívül talán még a LittleBigPlanet-széria az, aminek jelenleg még megy a multija, de idő kérdése és annak is vége lesz.

Egyrészről megértem, mert tényleg, az Uncharted 2 is idén lesz 10 éves. (Mondjuk jó lett volna ezt a jeles eseményt egy ütős meccsel ünnepelni, de hát sajnos ez van.) Másrészről viszont én simán benne lennék egy Kickstarter-es projektben vagy bármi ehhez hasonlóban. Egy pár éves PS Plus-előfizetés árát simán beletolnám, csak hogy tudjak még tovább játszani vele. És bár Magyarországon talán én vagyok az egyedüli, aki még nyüstöli ezt a játékot, de az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Spanyolországban, Dél-Amerikában és Kínában/Japánban még nagyon sok játékos játszik vele. Nem egy külföldit ezen a játékon keresztül ismertem meg, akikkel azóta is néha-néha le szoktunk ülni egy jó kis coopot tolni. Kár, hogy ennek hamarosan vége lesz. :(

(#8) hombre[EU] válasza spartan44 (#7) üzenetére


hombre[EU]
(aktív tag)

Lehet spórolni :)

you must be the change you wish to see in the world

(#9) GreatL


GreatL
(aktív tag)

Most ha leállnak a szerverek sokra mennek a többjátékos dlckkel...

[ Szerkesztve ]

i7-4790K | Giga RTX 2080 Ti WF OC | Xiaomi Mi 9

(#10) oriic válasza GreatL (#9) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Őszig azért van még idő kipróbálni őket.

Live-Die-Respawn

(#11) nokia párti


nokia párti
(őstag)

PS4-es Last of us továbbra is megmarad ugye?

[ Szerkesztve ]

(#12) hhenry válasza nokia párti (#11) üzenetére


hhenry
(aktív tag)

Igen

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.