Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Akkor kicsit hasonló cipő. 2007-ben "hasonló" választás előtt álltam, ami egy HS-280 vs DC4014 volt, mindkettő tökéletes állapotban, fanatikustól. A DC-t hoztam el, mert erős mélyei vannak, szabályosan légnyomást kelt már kicsit nagyobb hangerőn, de gyalázatos, tipikus Videotonos hangja volt, így hamar ment a levesbe.
Erősítőből pedig érdemes olyat keresni, ami a végletekig primitív, és nem csak azért, mert könnyű átlátni bontáskor, hanem minél kevesebb kütyün halad át a jel, annál tisztább marad A Philips FA-561-em totálisan ebben a kategóriában van, ráadásul nem finnyázik, a 4 Ohmot is megkajálja, ráadásul egy kis tuningolással elég életképes hangot lehetett kicsikarni belőle. Volt már pár erősítőm ezzel párhuzamban, de az összeset eladtam, a kétszer drágábbakat is lemosta hangzásra.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB