- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Tudom, hogy sokba került, de amit szeretek arra nem sajnálom a pénzt. A Gameboy Advance monyizásom is 40+ összegbe fájt ami a logout bejegyzéseim között található, de olyan lett, amilyet szerettem volna. Sajnos sok időm nincs használni, így ideje 99%-át "szoba díszként" tölti. Nálam a moddolás egy hobbi, sok átalakított portékám nem is használom, csak vannak dísznek.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Gebriel
veterán
És használod is vagy csak a modolásban éled/élted ki magad?
-
Zicokuka
senior tag
Nagy tisztelet, ez nem semmi. Nem szeretem a konzolokat, de ez nagyon ott van. A hobbinál sose számít a pénz
-
Redneck
nagyúr
Nem semmi megoldás, le a kalappal! Ilyen szintű tébolynál gondolom nem számított az ár.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Jhonny06
veterán
Ennyiért már vehettél volna pár One X-et.
-
NoMagix
addikt
Szuper lett, le a kalappal!
-
orion1025
őstag
Köszönöm mindenkinek! Igen, valóban szép összeg az utolsó képen látható megoldás, de megrögzött moddoló/360 fanként nem zavar. Rengeteg munka volt vele, meg az alkatrészek szedegetésével, vagdosásokkal, próbálgatásokkal, de megszületett. Az SSD mellett meg egyenesen szárnyal a konzol, legalább kétszer gyorsabban tölt be mindent, mint normál egy normál noti HDD-t használó, ezt a másik Jasper lapos gép bizonyítja. Abba egy WD Scorpio Black van, de fényévekkel le van maradva system linkes játék betöltéseknél is, tehát érdemes PS3 használóknak is ez a jelenleg "filléres" csere.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
*Eközben én XBOX 360 házba építettem HTPC-t
*
Amúgy nagyon elegáns és gondos munka így a képek alapján, gratulálok hozzá
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
C0R0
csendes tag
Nagyon király, gratula hozzá!
Én PS3-mal gondoltam valami hasonlót, sajnos az is nagyon forrófejű. -
icemad
nagyúr
Azt a qva mindenit!
Ilyen overkill megoldást soha nem láttam még.
Le a kalappal!
(Így ránézésre kb. annyit költhettél rá, amiből kijött volna egy one x is.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tíz éve vásároltam a kedvenc masinám, mely meghatározó szerepet töltött be a konzolokhoz való hozzáállásomban. Egy tök...
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest