- Vissza a PC Masterrace-re
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz nullpoint #52 üzenetére
Nézd, jelen helyzetben Te sértegetsz másokat a jelződdel. Tanuld meg, hogy nem a másik a hülye, mert többértelmű felvetésre egy sokadik nézőpontot vonultat fel.
És kérlek, nyugodtan rettegj, most végre meg tudom venni a PS5-öt, erre vártam!.... Tudod én mással ellentétben még enni is alig tudok néha, mert legszívesebben annak az árát is a kutyára tenném félre, ezért limitáltam mennyiségben az étkezéseim. Mellesleg halkan jegyzem meg, hogy az a pár ember aki megkeresett, illetve emberségből jelesre vizsgázott nálam a támogatásával, azoknak leírtam, vagy legalábbis igyekeztem a főbb tényállást. Mivel nem ezt a posztot szeretném folyton módosítani, hanem tervezek a későbbiekben egy átfogóbb bejegyzést ( már ha ezek után lesz értelme ), ott akit érdekel a kutyánk sorsa, az látni fogja mi volt.
Az aggodalmad megértem, én is ilyen vagyok, mi pont ezért adományozunk közvetlenül a felhasználási forrásnál, nem adományos gyűjtődobozba és társaiba, sem telefonos sms küldéssel, sem mással, csakis ott és annak, akinek az valóban kell és égető. A másik, amit halkan jegyeznék meg, hogy Te egy fentebbi hozzászólásodban ( 24 ) nem értesz meg egy olyan dolgot, amit mások igen, ellenben jössz a mások általi belemagyarázással, és a galambászattal. Nálam ez a kettő kicsit üti egymást, gyanítom nem véletlenül bannoltak.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Gargouille
őstag
válasz nullpoint #52 üzenetére
"Nagyon félek amiatt is hogy semmiféle igazolást nem kaptunk a témával kapcsolatban"
Sőt, akár egyenesen retteghetnél is, ez már annyira durva! Viccet félretéve ha kockázatosnak ítéled meg, vagy gyanús, hogy nem arra fogja fordítani, mint amire adtad, akkor egyszerűen nem adsz és problem solved. Ne legyél
galambmadár.Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
MODERÁTOR