Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Nem gondoltam, hogy embertelen lennél, nem feltételeztem rossz szándékot és teljesen igazad van abban is, hogy a legtöbb embernek ennél lényegesen húsbavágóbb nehézségekkel kell szembenéznie. Mindezek mellett is azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell szembeállítani egymással ezt, meg az általános megélhetési problémákat. De osztom, hogy lehetnek hirtelenen vélemények, ebben szintén van igazság.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
orion1025
őstag
Nézd, engem nem kell felkészíteni semmire, sem megfagyni nem fogok télen, sem éhezni, de ilyen költségeket, ilyen gyors határidővel szerintem az átlag ember nem tud kigazdálkodni. Illetve azt sem értem, ha már itt tartunk, hogy valakinek adott esetben 200Ft utalása miért lenne megterhelő ebben a háborús időben. Gyanítom, ha egy gyermekkel kapcsolatos probléma miatt kezdtem volna el ezt az egészet, akkor az okés lenne a szemedben, holott a kettő egy és ugyanaz a helyzet, csak míg a társadalmunk (sajnos) többségénél előbbi elfogadott, utóbbi bűn, mert csak egy állat. Illetve ha ennyire nem tetszik a kezdeményezés, akkor miért foglalkozol az egésszel?
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Algieba
őstag
Kivételesen demagógiát érzékelek az elgondolásodban. Ez dettó mint kiskorunkban, amikor nem akartunk megenni valamit és szüleink az afrikai éhező kisgyerekkel jöttek nekünk. A magyar ember saját magának kapar. A posztoló a kutyáját akarja menteni, ami érthető reakció részéről. Aki pedig nem akar megfagyni, éhen veszni, az is mobilizálja magát.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
MODERÁTOR
-
kovy79
őstag
Így egy év elteltével:
nocsak, senki nem fagyott meg, a boltok folyamatosan tele vannak vásárlókkal, az "újautó" eladások emelkedőben.
Nem kell mindent benyalni, amit a szemed elé tolnak...
Egyébként a mi családunk úgy lett szocializálva, ha segítség kell, ne nézzük azt, hogy holnap miből tudunk playstation-t, autót, tv-t venni, valamint annak mindenképpen segítsünk, aki nem tud magának...[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 65 wattos Socket AM4 platformon alapuló, passzív PC az Arctic portfóliójából
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek