Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Így egy év elteltével:
nocsak, senki nem fagyott meg, a boltok folyamatosan tele vannak vásárlókkal, az "újautó" eladások emelkedőben.
Nem kell mindent benyalni, amit a szemed elé tolnak...
Egyébként a mi családunk úgy lett szocializálva, ha segítség kell, ne nézzük azt, hogy holnap miből tudunk playstation-t, autót, tv-t venni, valamint annak mindenképpen segítsünk, aki nem tud magának... -
-
Algieba
őstag
Kivételesen demagógiát érzékelek az elgondolásodban. Ez dettó mint kiskorunkban, amikor nem akartunk megenni valamit és szüleink az afrikai éhező kisgyerekkel jöttek nekünk. A magyar ember saját magának kapar. A posztoló a kutyáját akarja menteni, ami érthető reakció részéről. Aki pedig nem akar megfagyni, éhen veszni, az is mobilizálja magát.
-
orion1025
őstag
Nézd, engem nem kell felkészíteni semmire, sem megfagyni nem fogok télen, sem éhezni, de ilyen költségeket, ilyen gyors határidővel szerintem az átlag ember nem tud kigazdálkodni. Illetve azt sem értem, ha már itt tartunk, hogy valakinek adott esetben 200Ft utalása miért lenne megterhelő ebben a háborús időben. Gyanítom, ha egy gyermekkel kapcsolatos probléma miatt kezdtem volna el ezt az egészet, akkor az okés lenne a szemedben, holott a kettő egy és ugyanaz a helyzet, csak míg a társadalmunk (sajnos) többségénél előbbi elfogadott, utóbbi bűn, mert csak egy állat. Illetve ha ennyire nem tetszik a kezdeményezés, akkor miért foglalkozol az egésszel?
-
Gargouille
őstag
Nem gondoltam, hogy embertelen lennél, nem feltételeztem rossz szándékot és teljesen igazad van abban is, hogy a legtöbb embernek ennél lényegesen húsbavágóbb nehézségekkel kell szembenéznie. Mindezek mellett is azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell szembeállítani egymással ezt, meg az általános megélhetési problémákat. De osztom, hogy lehetnek hirtelenen vélemények, ebben szintén van igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mozilla Firefox
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green - 5G Dual Sim (8/256GB) - Karcmentes előlap és hátlap ajándék tokkal.
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- ASUS V16 (V3607) Intel Core 7 240H Geforce RTX 5050
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig I5 6500 16GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX1660TI 6GB!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest