Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Narxis
nagyúr
És akkor mi van? Aki tud az ad, aki nem tud az nem ad esetleg szól olyannak aki tud adni. Ha a tökéletes vagy ahhoz közeli gazdasági állapotra várna akkor sose lehetne egy ilyen felhívást, kérést kitenni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Gargouille
őstag
Szerintem teljesen korrekt volt a kérése, ebben pont nincs semmi vérlázító. Ha azt írta volna, hogy röhögve kifizettem 400000Ft-ot a cápaízű szaloncukorra a kutya karacsányfájára bebeeee, na az lehetne vérlázító. De így ebben a formában megfogalmazva ez egy tök emberséges kérés. Megközelíthető onnan is, hogy még ezekben a nehéz időkben is van benne annyi, hogy akár lehetőségein túl is próbál törődni a kutyájával és megtenni mindent, hogy ne nyomorékként élje le a hátralévő életét. Szerintem ez inkább becsülendő mint vérláztó. Pont az ilyen dolgok tesznek minket emberré.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
futo001
senior tag
Mi pontosan ugyanannyi penzt forditunk jotekonysagra, mint bekeidoben. Szerintem kicsit sem verlazito egy ilyen keres sot a hulyeseg az lenne, hogy nem ker segitseget az, akinek szuksege van ra, foleg most.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest