- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Becsülendő részetekről, sajnos sokaknak a kutya is csak egy hétköznapi dolog, amivel ha baj van, onnantól kezdve vagy megmarad szegény, vagy pedig nem. Nálunk nem számít milyen élőlény az, segítünk rajta ahogyan csak engedik a lehetőségeink, mert önerőből magukon nem tudnak, és az ilyen állatok végzik sok esetben az út szélén.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
kovy79
őstag
válasz orion1025 #59 üzenetére
A mi szemünk fénye 23 hónapja ment el, de az is olyan, mintha tegnap lett volna...
Sajnos ismerős, mi is évekig küzdöttünk. Bár az orvosok azt mondták, hogy ha nem mi lettünk volna a gazdik, azok az évek nem is lettek volna neki.
Minden nap, minden perc mindent megért.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
orion1025
őstag
Köszönöm, hogy ennyi idő távlatából írtál ide, számomra még mindig olyan ez az egész, mintha nem is olyan régen történt volna. Szerintem azért is tűnik ilyen friss élménynek, mert minden nap eszembe jut, hogy vannak rendes emberek akik segítettek ahogy tudtak, és nagyon hálás vagyok ezért a mai napig is!
A másik része a friss élménynek a folyamatos kontrollokra menetel, sajnos már teljesen beépült a hétköznapi életünkbe ez az egész, csak a kezdeti pozitív eredmény egy ideje kezd lejtmenetté alakulni minden igyekezet ellenére, így még mindig zsákbamacska, hogy mi lesz fél év múlva, vagy akár két évvel később.
-
kovy79
őstag
Így egy év elteltével:
nocsak, senki nem fagyott meg, a boltok folyamatosan tele vannak vásárlókkal, az "újautó" eladások emelkedőben.
Nem kell mindent benyalni, amit a szemed elé tolnak...
Egyébként a mi családunk úgy lett szocializálva, ha segítség kell, ne nézzük azt, hogy holnap miből tudunk playstation-t, autót, tv-t venni, valamint annak mindenképpen segítsünk, aki nem tud magának...[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
nullpoint
őstag
válasz orion1025 #55 üzenetére
Kedves orion1025!
Nagyon nagy szeretettel és tisztelettel megkérlek arra hogy nevezd meg pontosan azt a felhasználót, akit személy szerint az írásban említettem, és őrá rosszat mondtam. Amennyiben pontosan megnevezed azt a személyt akit én is írtam ,akkor, természetesen bocsánatot kérek tőle
Szeretettel és tisztelettel köszönöm a válaszodat.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
orion1025
őstag
válasz nullpoint #52 üzenetére
Nézd, jelen helyzetben Te sértegetsz másokat a jelződdel. Tanuld meg, hogy nem a másik a hülye, mert többértelmű felvetésre egy sokadik nézőpontot vonultat fel.
És kérlek, nyugodtan rettegj, most végre meg tudom venni a PS5-öt, erre vártam!.... Tudod én mással ellentétben még enni is alig tudok néha, mert legszívesebben annak az árát is a kutyára tenném félre, ezért limitáltam mennyiségben az étkezéseim. Mellesleg halkan jegyzem meg, hogy az a pár ember aki megkeresett, illetve emberségből jelesre vizsgázott nálam a támogatásával, azoknak leírtam, vagy legalábbis igyekeztem a főbb tényállást. Mivel nem ezt a posztot szeretném folyton módosítani, hanem tervezek a későbbiekben egy átfogóbb bejegyzést ( már ha ezek után lesz értelme ), ott akit érdekel a kutyánk sorsa, az látni fogja mi volt.
Az aggodalmad megértem, én is ilyen vagyok, mi pont ezért adományozunk közvetlenül a felhasználási forrásnál, nem adományos gyűjtődobozba és társaiba, sem telefonos sms küldéssel, sem mással, csakis ott és annak, akinek az valóban kell és égető. A másik, amit halkan jegyeznék meg, hogy Te egy fentebbi hozzászólásodban ( 24 ) nem értesz meg egy olyan dolgot, amit mások igen, ellenben jössz a mások általi belemagyarázással, és a galambászattal. Nálam ez a kettő kicsit üti egymást, gyanítom nem véletlenül bannoltak.
-
Gargouille
őstag
válasz nullpoint #52 üzenetére
"Nagyon félek amiatt is hogy semmiféle igazolást nem kaptunk a témával kapcsolatban"
Sőt, akár egyenesen retteghetnél is, ez már annyira durva! Viccet félretéve ha kockázatosnak ítéled meg, vagy gyanús, hogy nem arra fogja fordítani, mint amire adtad, akkor egyszerűen nem adsz és problem solved. Ne legyél
galambmadár.Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
válasz Earl_Muttley #50 üzenetére
Nem kommunikációval próbálkozik, hanem önigazolással.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
nullpoint
őstag
Belemagyaráznak olyat amit nem is mondtál, ez egy régi szokás itt. Velem is csináltak már ilyet, és még én kaptam bannt miatta, inkább érdemes elengedni a témát. (Jó tanács: soha ne sakkozz galambbal...)
Nagyon félek amiatt is hogy semmiféle igazolást nem kaptunk a témával kapcsolatban, számomra ez igen kockázatos dolog, nem tudhatjuk hogy megfelelő felhasználásra kerül, sajnos végtelen mennyiségű példa van az emberek jószívűségével való visszaélésekre.
-
orion1025
őstag
válasz lomposfarkas #42 üzenetére
Nézd, egy kutya saját magára nem támaszkodhat a bajban, ellenben az ember tud tenni azért, hogy neki jobb legyen. Egy állat felelősség, ez pedig részben ezt a tényállást is magában hordozza. De gondolom Te is olyan ember lehetsz akkor, akinek ha van háziállata, és baj van, gond nélkül lepasszolja, mert az egy gyors probléma megoldás. Mennyi olyan álszent emberrel találkoztam akinek jaj a kutyám, meg nem adná senkinek, de szó szerint csak ki van b@szva az udvarra, vagy épp kikötve a kert végében. Tehát igen, felénk fontosabb a kutya saját magunknál, illetve családtag, holott nincs sem elkényeztetve, sem egy burokban nevelve, illetve vannak játékszabályok és nevelés.
totron fórumtárs hozzászólásaira pedig már nem tudok mit reagálni, érthetetlen. Megint a politikánál tartunk, holott jelen esetben akkor kérlek ekézd azokat az embereket is egy picit, akik ebben a recesszióban mernek mondjuk egy autót venni maguknak a hitelük mellé, közben pedig egyről a kettőre nem jutnak az életben, de még nyaralásra is futja közben a semmiből, és verik az asztalt, hogy segítse ki őket az állam a Te adódból is. Legfőképp ilyen körökben kellene kezdeni a akkor a mondandód terjesztését.
-
totron
addikt
válasz Earl_Muttley #48 üzenetére
Nincs magas ló, illik szétválasztani a beszélőt és a befogadót, amihez önismeret, érzelmi intellgiencia kell - különben törekvés sincs azt látni ami van. A szándékos félremagyarázás vagy simán csak holtbiztosnak levés egy értelmezésben csak parttalan vitákba visz. Utoljára: Nem jó az analógiád, nem ezt írtam amivel példálózol. Ha neked ennyi és csak ennyi tud eljutni, az a te dolgod, de ne vetítsd ki rám.
-
totron
addikt
válasz Earl_Muttley #46 üzenetére
A megfelelő szituáció- és szövegértelmezés intézményeit tudom csak a figyelmedbe ajánlani.
-
ata007
tag
Hat mis is zarnank mar ezt a temat, de valamiert meg mindig nem hagyod. Mindegy. Ha tudsz, akarsz, van mibol, aterzed, stb. , Segitesz. Ha nem, nem. Ennyi. Nem kell mindenr megmagyarazni, filozofalni, atbeszelni. Senki nem fog eledalni az utcan, kerdore vonni, miert nem, ahogyan elem sem, hogy miert. Sot! Dicseretet sem varok erte! Maradjunk ennyiben. Tovabbi szep napot, es konnyu eletet mindenkinek!
-
totron
addikt
Uncsi ez. Ha a te fogalomtárad a belekötés:/ig terjed ebben az esetben, akkor talán nincs is miről beszélni, de azért lássuk: Nem próbálom meg másnak eladni, csakis annak, aminek eredetileg is szántam, még mindig, ha megfigyeled, és nem kellene forszírozni sem, ha mindenki annak lett volna hajlandó érteni, ami. A félremagyarázás nincs ínyemre. Nincs benne semmi vérlázító, csak kívül esett az ilyen helyzetekre megszabott, kötelező, szűk kötött pályán. Attól, hogy egymás véleményére rákötve körbevállveregettek, attól még egy recesszió kellős közepén - vagy talán még csak elején - vagyunk, akkor is, ha nem tetszik, akkor is, ha egyéb aktualitások, problémák is társulnak mellé az ember személyes életében. Nem egy átlagszituációban vagyunk, átpriorizálódhat sokminden. Ha összejön az is csak azt mutatja, hogy nem olyan tré a helyzet, akkor király, de ha nem jön össze se lepődjön meg - átmegy végre az üzenet? Hagyjuk. Nem mindenki érzi a kenyérre kell szintjén a dolgot (még), ha van miből fogyni, akkor csak a többszázezres telefont kell elengedni és még mindig marad muníció a buborékból való kióbégatásra, másik felesleges, csoportos lehurrogására. Sokan, ide írogató, fiatalfelnőttként nem érzik az életet, annak szintjeit és ez a tény nem a posztoló vagy az ügye ellen megy, akármennyire is jóleső belemagyarázni, inkább ez a szomorú. Nem gondolom tényleg, hogy mindennek a puszta említése ennek ekkora bűn lenne, mint amivé tettétek itt. Akár egy egészséges diskurzus indítóeleme is lehetett volna, de ennyi tudott kerekedni amennyit itt látunk. Körbe járunk, zárnám ezt az értelmetlenséget.
-
Mr X
veterán
Senki nem értett félre, a mondandóddal ellentétben nem a bejegyzés volt a vérlázító, hanem a te hozzászólásod. A posztoló nem kérte, hogy bárki a gyerekei elől vegye el a falatot, hogy neki adakozzon. Ebbe egyedül te kötöttél bele, most ne próbáld meg eladni, hogy "nem is úgy gondoltam".
-
lomposfarkas
tag
"ellenben a kutyánkat milliószor előrébb rangsorolom magamnál."
Ez a világnézet durván beteges... -
Earl_Muttley
őstag
Szállj már le a magas lóról. Mindenki érti, mire gondolsz, csak nem értenek egyet vele. Egy törött lábú emberhez sem mész oda, hogy "neked csak eltört, másnak meg levágták, az jobban rászolgál a segítségre". Így itt is teljesen feleslegesen adod elő, hogy nlesznek emberek, akinek rosszabb lesz. Ezzel nem segíted a posztolót, sőt igazából senkit sem.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
orion1025
őstag
Én bevallom őszintén, még mindig nem értelek. A Te szemszögedből nézve, csúnyán mondva, egy kutya jelen gazdasági helyzetben dögöljön meg, mert csak egy kutya, semmi más, a rezsi az fontosabb, no meg az itthoni politikai helyzet, mert válság van. Amikor jött a covid hullám 2020 márciusában, többek között engem is szemrebbenés nélkül lapátra tett a munkahelyem, ahogy a cég 75%-át, pedig nem alacsony pozícióban dolgoztam, és ott álltam egy behúzott kézifékes országban, hogy kaptam fél havi fizetést, aztán jó napot kívánok, munkahely meg nuku a városban. Akkor is volt kutyánk, ugyanúgy megkapott mindent, ahogy az egyik helyi állatvédő egyesület is, nem a piaci helyzet döntött ezekről, pedig nem kértünk senkitől semmit, megoldottuk. Most sajnos nem tudjuk megoldani az elrugaszkodott költségek miatt, de ha Te úgy gondolod, ez Téged zavar, engem nem bántasz vele, jelen esetben saját magad minősíted, mert az emberek többsége nagyon nem azt a nézetet vallja, amit képviselsz, tehát ezen kellene elgondolkodnod picit, mielőtt a saját igazad hajszolod. Ha egy kötelező jellegű elvárásom lenne, akkor jogos lenne a felvetésed, de ahogy nekem sem tetszik adott esetben valami, mert nem az én nézőpontom képviseli, na bumm, lapozok tovább, kész.
-
totron
addikt
válasz Intruder2k5 #15 üzenetére
Még mindig az első üzenetem tudom a te figyelmedbe is ajánlani, minden utána lévő reakció túlspilázás volt és felesleges érzelemmel való reagálás (értem, hogy a kérdést kiíró* benne van érzelmileg, de akkor is túlzás). Hihetetlen, hogy ennyire ki kell forgatni egy sima hozzászólást, amit egymás közt csak felerősítetek. Nincs mit befejezni, légy objektív. Mire hergeled magad? Nincs mire. Attól, hogy nem fátyolos tekintettel, bőszen bólogató tartalmú egy komment, nem gondolom, hogy rögtön antikrisztikusnak magának kellene kikiáltani, köszi az árnyalt szituáció-értelmezést. De fortyogjon akkor a mindenkor helyes érzelemirányítottság, ahogy kell.
*Kislánnyal se lenne más, de ismerem azt a réteget, akiben az mindent felülír, itt nem erről van szó.
-
C0R0
csendes tag
Kitartást! Kellő utánajárással meglesz minden infó!
Sajnos ez ilyen az orvosokkal (vagy minden szakmával?), az opciókat mondja el aztán a tudatlan páciens meg választhat, konkrét javaslatot ritkán fogsz hallani, mert akkor felelősséget is kell vállalnia. -
orion1025
őstag
válasz Intruder2k5 #35 üzenetére
Köszönöm, már sort akartam keríteni rá, egyelőre más oldalak, más kutyás témái között próbálkozok/próbálkoztam, ahol már láttam ilyenről diskurálást, de akiktől információkat kaptam, ők helyben, vagy nagyon közel laknak a fővároshoz, így a kontrollokra bejárás egyszerűen megoldott részükről. Legfőképp ezen a téren vannak fekete foltok, a többi részét már egészen jól sikerült logisztikázni, illetve szelektálni, hogy mi a legolcsóbb irányvonal a műtét utáni idővel kezdődően, illetve temérdek apróság még hiányzik, amit attól az orvostól sem kaptam meg, aki csinálja a beavatkozást, mert szimplán nem válaszolt a feltett kérdésre érthetetlen módon, ami bosszantó.
-
MODERÁTOR
válasz orion1025 #34 üzenetére
Esetleg kérdezz rá a Kutya topik-ban, ott talán előbb lesz válasz erre.
-
orion1025
őstag
Szeretném itt is megköszönni azoknak az embereknek, akik megkerestek üzenetben, igazán jól esik. Esetleg ha valaki járt már ilyen cipőben, és tudna információkkal, vagy csak morzsákkal szolgálni, annak is örülnénk, mert napokig csak telefonálgattam, mire megtudtam pár olyan dolgot, amik fogalmam sincs miért nem publikusak, de lényegesek. Sajnos a kutya másik szeme is gyorsan romlik, mert eddig nem igazán látszott rajta szemmel látható elváltozás, de ma már itt is kezdődött az elszíneződés/opálosodás folyamata, ezért pénteken már megyünk is vele.
-
Thusor
őstag
Írj neki privátba és elküldi a számlaszámot. Én így tettem és megkaptam. A mai nap én is küldök egy kisebb összeget, remélve hogy ezzel minél hamarabb elérik a gyógyulást.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
ata007
tag
En vagy nem latok szamlaszamot, vagy mi, de jo lenne ha elkuldened, kuldenek en is egy csekely osszeget.
Koszonom!
-
nullpoint
őstag
válasz Viktor0610 #25 üzenetére
Azért nem volt egyértelmű, mert írta hogy hirtelen nem megy a kiadás, azt hittem addig kellene csak a pénz amíg félre tud megint tenni, és akkor visszaküldi mindenkinek.
-
MODERÁTOR
-
nullpoint
őstag
Többször átolvastam, nem tudtam értelmezni, ha adok, akkor örökbe adom a pénzt, vagy kölcsön?
-
Mi pontosan ugyanannyi penzt forditunk jotekonysagra, mint bekeidoben. Szerintem kicsit sem verlazito egy ilyen keres sot a hulyeseg az lenne, hogy nem ker segitseget az, akinek szuksege van ra, foleg most.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
Mindjart utalok egy kicsit en is. Transferwise lesz hanyatlo nyugatrol ahol mind megfagyunk aztan megesznek a medvek.
Jobbulast a kutyesznak.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
orion1025
őstag
Köszönöm biztató szavaid, már próbálkoztunk, de sajnos az egyesületek is szorult helyzetben vannak, mert a mostani piaci helyzet miatt rengetegen leadják a háziállatukat, vagy pusztán szabadjára engedik, és bőven a teljesítőképességük felett kell produkálniuk a menhelyeknek. Többek között pont ezért szoktunk adományozni annak, ahonnét Riley is származik, illetve élelmet vinni, adománygyűjtő napokon nem kevés zsákbamacskát is veszek, nem a benne lapuló ajándék miatt, hanem ezzel is támogatom őket pluszban. Bármi is lesz a végeredmény, magára nem fog maradni, de még nem szeretnék bármi rosszra gondolni, arra még ráérek. Reményeim szerint két hét múlva tudunk menni, ez az attól is függ, mikorra kapunk időpontot, de elvileg két hét körül kell számolnunk.
-
MODERÁTOR
Ezt megerősíthetem én is. Nekünk is van egy ~17 éves puli keverék kutyánk, aki már a korából adódóan nagyon rosszul lát. Ráadásul már süket is, de ez most részletkérdés. Még nem teljesen vak, szerintem árnyakat, alakokat, mozgást lát, de fel már nem ismer senkit a látása alapján. Ha jön velem szembe, és megállok mozdulatlanul, akkor simán elmegy mellettem fél méterrel úgy, hogy észre sem vesz, vagy az utolsó pillanatban tér ki, épp csak nekem nem jön. De mindeközben tökéletesen tájékozódik a három-négyszáz négyzetméternyi udvaron, ahol mindig is élt.
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Nem tudom, kutyáknál hogyan működnek az alapítványok, mert én elsődlegesen nyulas körökben mozgolódom. Ott a főbb nyulas alapítványtól pont ilyen esetekben szoktak támogatást kérni a nyúlgazdik, néha sikerül, néha kevésbé.
Amit viszont megemlítenék (nyulakból kiindulva), hogy ha mégsem sikerül megmenteni a látását, akkor se csüggedjetek; egyrészt piszkosul gyorsan tudnak alkalmazkodni az állatok (főleg ilyen fiatalon), másrészt mivel háziállat, ezért egyébként is megkapja a neki szükséges segítséget és figyelmet tőletek.
Ezzel együtt sok sikert kívánok a gyógyításhoz és gyógyuláshoz.
-
MODERÁTOR
-
orion1025
őstag
válasz Earl_Muttley #13 üzenetére
Köszönöm szépen, írok egy üzenetet, eszembe jutott hol találkoztunk már!
-
Earl_Muttley
őstag
Sajnos egy igen jelképes összeg megy csak ebben a hónapban, de azt viszont villámtempóval repítettem!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Algieba
őstag
Kivételesen demagógiát érzékelek az elgondolásodban. Ez dettó mint kiskorunkban, amikor nem akartunk megenni valamit és szüleink az afrikai éhező kisgyerekkel jöttek nekünk. A magyar ember saját magának kapar. A posztoló a kutyáját akarja menteni, ami érthető reakció részéről. Aki pedig nem akar megfagyni, éhen veszni, az is mobilizálja magát.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
SFU
tag
Szia!
Nekem is van kutyusom úgy, hogy azelőtt ha egyet megláttam az utcán, átmentem a másik oldalra, úgy féltem tőle...
Most meg együtt alszom vele, ugyanúgy szeretem, mint a gyerekeimet, vagy az unokámat.
Utaltam egy kis money-t a kukackának, remélem, mihamarabb felépül/meggyógyul és még sokáig veletek lesz.
Üdv!
„A játszma végén a Király és a Gyalog ugyanabba a dobozba kerül”
-
orion1025
őstag
Nézd, engem nem kell felkészíteni semmire, sem megfagyni nem fogok télen, sem éhezni, de ilyen költségeket, ilyen gyors határidővel szerintem az átlag ember nem tud kigazdálkodni. Illetve azt sem értem, ha már itt tartunk, hogy valakinek adott esetben 200Ft utalása miért lenne megterhelő ebben a háborús időben. Gyanítom, ha egy gyermekkel kapcsolatos probléma miatt kezdtem volna el ezt az egészet, akkor az okés lenne a szemedben, holott a kettő egy és ugyanaz a helyzet, csak míg a társadalmunk (sajnos) többségénél előbbi elfogadott, utóbbi bűn, mert csak egy állat. Illetve ha ennyire nem tetszik a kezdeményezés, akkor miért foglalkozol az egésszel?
-
Gargouille
őstag
Nem gondoltam, hogy embertelen lennél, nem feltételeztem rossz szándékot és teljesen igazad van abban is, hogy a legtöbb embernek ennél lényegesen húsbavágóbb nehézségekkel kell szembenéznie. Mindezek mellett is azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell szembeállítani egymással ezt, meg az általános megélhetési problémákat. De osztom, hogy lehetnek hirtelenen vélemények, ebben szintén van igazság.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
totron
addikt
válasz Gargouille #6 üzenetére
Örülök, hogy embertelen lehetek. Nem kevés ember realitása lesz idén, meg azután fogyás, a didergés télen. Ezekhez mértem a problémakört, finoman megfogalmazva. Élesebb kritikák is szoktak keletkezni hirtelenebb felhasználóktól (nem feltétlenül erre a fórumra gondolok), felkészíteni próbáltam - továbbra is tartom.
-
Gargouille
őstag
Szerintem teljesen korrekt volt a kérése, ebben pont nincs semmi vérlázító. Ha azt írta volna, hogy röhögve kifizettem 400000Ft-ot a cápaízű szaloncukorra a kutya karacsányfájára bebeeee, na az lehetne vérlázító. De így ebben a formában megfogalmazva ez egy tök emberséges kérés. Megközelíthető onnan is, hogy még ezekben a nehéz időkben is van benne annyi, hogy akár lehetőségein túl is próbál törődni a kutyájával és megtenni mindent, hogy ne nyomorékként élje le a hátralévő életét. Szerintem ez inkább becsülendő mint vérláztó. Pont az ilyen dolgok tesznek minket emberré.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Narxis
nagyúr
És akkor mi van? Aki tud az ad, aki nem tud az nem ad esetleg szól olyannak aki tud adni. Ha a tökéletes vagy ahhoz közeli gazdasági állapotra várna akkor sose lehetne egy ilyen felhívást, kérést kitenni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
orion1025
őstag
válasz Viktor0610 #3 üzenetére
Köszönöm szépen Neked is!
totron: sajnos nem látom az összefüggést a jelenlegi gazdasági helyzet, és a saját problémám között, arról pedig végképp nem tehetek, hogy most alakult így ez a történet. Senkinek nem kötelessége segíteni, ellenben elfogadom az álláspontod, így is meg lehet közelíteni a történetet. Nekem pedig az a véleményem, hogy az emberek maguknak okozzák a problémájukat, az állatok viszont sem megelőzni, sem megoldani nem tudják ezt, ellenben mi emberek, igen. Ha éheznék, akkor sem kéregetnék, az egy másik tészta, ellenben a kutyánkat milliószor előrébb rangsorolom magamnál.
-
MODERÁTOR
-
totron
addikt
Azért azt érzed, hogy békeidőben sem tömegeket bevonzó témakör, hát még most. Inkább vérlázításként képes lecsapódni, mint segíthető állapotnak. Ne érts félre, tudom mit jelent egy kutya az ember életében, de most az emberek egy jó része is szűkösen van-lesz...
-
pepejoe
tag
Esetleg csinálhatnál valamilyen crowfunding-ot is. Remélem gyorsan összejön az adomány.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Bittorrent topik
- Háztartási gépek
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10