- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Huananzhi X99 TF
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Sajnos sokan még mindig ott tartanak, hogy az általuk hirdetett termék "gyűjtői állapotban van", mikor meg az ember megveszi, egy gönc az egész. Nem is olyan rég jártam így sorozatban, főleg régi mobilokkal, mert pont úgy van fényképezve, hogy ne látszódjanak a hibái a fénytörés miatt. Tervbe vettem egy terjedelmesebb bejegyzés megírását, pont az ilyen dolgokból, de még gyúrnom kéne rá kicsit. Ahány gányolós eladó van, legalább annyi megtévesztő hazug is, és ez a szomorú, pláne amikor az egyszeri vásárlóval bánnak el csúnyán. Elég sokat adok-veszek, ahány retardált szokott keresni telefonon, az valami gyötrelem, a jófogás a fogyatékkal élők melegágya... Régen az Olx emlékszem mennyire pörgött, ott tényleg el is lehetett adni, kevesebb volt az ember állat, meg használni is lehetett az oldalt, nem mint a konkurensen, ahol vagy megérkezik a megírt üzenet, vagy nem, és akkor ez még csak egy "apró" hiba, a sok száz közül. Keresni nem lehet, mert semmi alkategória nincs, ha valaki nem pontosan azt adja meg a hirdetés címének, amire én éppen rákeresek, akkor a büdös életbe össze nem futok vele, stb. apróságok. Vicc az egész, remélem saját magukat építik le idővel. Egyszer poénból írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy az oldal mikor lép át béta fázisból normális verzióssá, erre kaptam azt a választ, hogy az oldal a végleges "kiadás"
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Peterson_
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Óvodások homokozója
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kilőtt Trump új kriptopénze
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 1TB SSD / 2TB HDD / 750w Gold! BeszámítOK
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AlzaErgo gurulós TV állvány 37"-70" fekete - alkalmi áron
- Thinkpad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest