Hirdetés

2023. február 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) flymi


flymi
addikt

Én nem ezen a vonalon mozgok, nem ilyen tárgyakat vadászok, de néha kikapcsolódásként felmegyek az általad említett oldalra és jókat röhögök egyes hirdetéseken. De ugyanez igaz akkor is, ha sírni akarok... :D

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

(#2) orion1025 válasza flymi (#1) üzenetére


orion1025
őstag
LOGOUT blog (1)

Mindenevő vagyok, de általában ezt a témakört nyálazom át, mert itt garantált a siker pár percen belül :DDD

"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."

(#3) XtremLor válasza orion1025 (#2) üzenetére


XtremLor
őstag

Igenyesen, es izlesesen megepitett darabok, latszik hogy van mogottuk technikai hatter! :D

"Legen...Wait for it...Dary"

(#4) DonElvis


DonElvis
tag

Ajánlom figyelmetekbe a szerszám felhozatalt, ha esetleg kifogy a hangkeltők tárháza. Van ott leégett, berohadt, hiányos eszköz kishibásként feltüntetve, a bolti ár 110%-áért. Továbbá padláson/pincében használhatatlanná rozsdásodott értéktelen kacatok antikként árulva.

Ami nem számít, az nem érdekel

(#5) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

ú.n. "jófogásmagyar" nyelven íródott szövegek ;] professzorok már dolgoznak rajta, hogy megfejtsék :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B X | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#6) Bence01


Bence01
tag

Én is szeretem ezeket a hirdetéseket olvasgatni, szintén mindig az audio témakört. Azért nem tagadhatjuk le, hogy szerintem nálunk van a legnagyobb felvevő piaca a sal termékeknek. 80%-ban mindig ezekből a "minőségi" elemekből építkeznek. Ami még nem is lenne baj, de miért akarja eladni?
Mellesleg megértem az építő vágyat sok leírás olcsó hozzávalók plusz egy kis bútorlap mindenkinél van otthon. Ahogy ezeket is nézem sajnos még mindig ott tartunk, hogy az szól jól ami hangos, de amíg nem tudsz lebeszélni senkit hogy élete során legalább egy sal terméket ne próbáljon ki addig minden hiába.
Legalább mi jót mulatunk az ilyen hirdetéseket. Ha találsz hozzád közeli hirdetést menj el megnézni az még egy hatalmas élmény!

Solo Puffin ti darà forza e grinta a volontà

(#7) Peterson_ válasza Bence01 (#6) üzenetére


Peterson_
addikt

Na jó, az még oké, hogy a legolcsóbb anyagokból csinálják,meg Saloznak(Blájen) de attól még nem lenne muszáj ilyen gusztustalan módon összehányni.

Aki ennyire Mekk Mester, az inkább ne álljon neki.

Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

(#8) Bence01


Bence01
tag

Nézzétek meg ezt a [hirdetést] nem jófogás, de mit gondolt az eladó?
Adott egy jó hangfal eredetileg dóm magassal ami gondolom elszállt a terheléstől. Erre vesz egy ribbont a helyére ami nem fér be így elforgatva beteszi. Ezzel szerintem azonnal megölte a színpadképet plusz valószínűleg a hangváltó sem így lett tervezve. Elköltött egy csomó pénzt és még eladni sem tudja, mert már hirdeti egy ideje. Helyette amikor elszállt a magas megpróbálhatta volna javíttatni vagy inkább hozzáértően egy hasonló tulajdonságokkal rendelkezővel helyettesíteni.
Íme tehát a drágább szegmensből egy gányolás. Kár érte :(

Solo Puffin ti darà forza e grinta a volontà

(#9) Mr.Csizmás válasza Bence01 (#8) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

ezek tipikusan azok a gányolda userek, akik szerint az xp a legjobb, és nem szabad feltenni az sp3-at :))

"Szólítson csak Cirminek." | B&B X | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#10) orion1025 válasza Bence01 (#8) üzenetére


orion1025
őstag
LOGOUT blog (1)

Sajnos sokan még mindig ott tartanak, hogy az általuk hirdetett termék "gyűjtői állapotban van", mikor meg az ember megveszi, egy gönc az egész. Nem is olyan rég jártam így sorozatban, főleg régi mobilokkal, mert pont úgy van fényképezve, hogy ne látszódjanak a hibái a fénytörés miatt. Tervbe vettem egy terjedelmesebb bejegyzés megírását, pont az ilyen dolgokból, de még gyúrnom kéne rá kicsit. Ahány gányolós eladó van, legalább annyi megtévesztő hazug is, és ez a szomorú, pláne amikor az egyszeri vásárlóval bánnak el csúnyán. Elég sokat adok-veszek, ahány retardált szokott keresni telefonon, az valami gyötrelem, a jófogás a fogyatékkal élők melegágya... Régen az Olx emlékszem mennyire pörgött, ott tényleg el is lehetett adni, kevesebb volt az ember állat, meg használni is lehetett az oldalt, nem mint a konkurensen, ahol vagy megérkezik a megírt üzenet, vagy nem, és akkor ez még csak egy "apró" hiba, a sok száz közül. Keresni nem lehet, mert semmi alkategória nincs, ha valaki nem pontosan azt adja meg a hirdetés címének, amire én éppen rákeresek, akkor a büdös életbe össze nem futok vele, stb. apróságok. Vicc az egész, remélem saját magukat építik le idővel. Egyszer poénból írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy az oldal mikor lép át béta fázisból normális verzióssá, erre kaptam azt a választ, hogy az oldal a végleges "kiadás" ;]

"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.