Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ááá csak ha részegen beszólok, de azt meg is értem
hackeeee művésznevén hoki én csak az FX off topicból ismerem, ott szoktam így hívni. Há nem így kell mondani " kiejtve"
Olyan ez, mikor mondtam neked, hogy akkora HALO fan vagy hogy a telefont is úgy veszed fel : HALÓ? Erre te: az nem "haló" hanem "héló" . Na most felsötétítelek, hogy a Hackeeee nem Heki, hanem HOKI
-
titán
-
.LnB
titán
Nekünk nincs. A "Játék értékeléseim" bejegyzésemet folyamatosan frissítem, de nem tudom előre hozni, pedig nagyon jó lenne. Kérdeztem erről Kalandor-t is, azt mondta majd ha megújul a Logout akkor lesz. Persze nem is említette, hogy bizonyos spéci felhasználók már most is megtehetik.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Eastman
addikt
Amennyiben valakinél az előző jelentésnél kevesebb számot láttok, az azért van mert töröltek a moderátorok bizonyos hozzászólásokat.
Illetve, ha egy bejegyzés szerzője törli az írását, törlődnek vele az alatta található kommentek is, ha jól tudom. Tehát evvel csökkenhetnek az egyéni hsz-ek számai. (?)
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i7-1260P 16/512 QHD+2,8K
- Zyxel USG-110 Unified Security Gateway Eladó
- Megkímélt Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Mac Studio M1 Max 10C CPU, 24C GPU, 32G RAM, 512GB SSD
- Asztali PC , i5 7500 , RX 480 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest