Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na hajrá, kíváncsi vagyok a felhasználók véleményére.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
AKkor megint pontosítottam, a feliratoshoz odaírtam hogy az eredeti nyelv a lényeg.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondjuk azt szögezzük le, hogy a Bud Spencer-Terrence Hill filmeket csak és kizárólag szinkronosan nézem meg a mai napig.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Közkívánatra kitoltam a szavazás határidejét szeptember 22-ig, méghozzá 23:59-ig.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még két napig tudtok szavazni, addig osszátok meg ismerőseitek között a bejegyzést, hogy minél többen szavazhassanak. Köszönöm!
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lezártam a szavazást, összesítés következik, amit itt a bejegyzés elején és hozzászólásba is jelzek majd. Köszönöm a részvételt mindenkinek.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Villámgyors számolgatás után ez lett a végeredmény. A helyzet egyértelmű, a nagy többség a feliratos ( vagy felirat nélküli, tehát az eredeti szinkronos) filmeket nézi, nézné, A magyar szinkron véleményem szerint az utóbbi években gyengébb lett, mint pár évvel ezelőtt, de úgy néz ki még így is bőven nagyobb a térhódítása, ennek következménye amit az utóbbi hónapokban lehet látni, vagyis hogy szinte csak és kizárólag magyar szinkronnal kerülnek be a mozijainkba a filmek. Egy-egy kivétellel akik eredeti hangsávval és felirattal (vagy anélkül) akarják megnézni a kiszemelt mozifilmet,azoknak sajnos muszáj lesz megvárniuk a hivatalos DVD, Blu-Ray megjelenést. Reméljük idővel a forgalmazók is rájönnek, hogy van létjogosultsága a feliratos kópiáknak és legalább egy-egy moziba visszahozzák a feliratos vetítéseket. Így a szinkron pártiak és a feliratos filmek kedvelői is megnyugodhatnánka, nem is beszélve a hazánkba tartózkodó külföldiekrők, akik szívesen mozinának nálunk is.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a részvételt, élmény volt olvasni a sok véleményt. Találkozunk a filmes topicban és természetesen a mozikban.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #131 üzenetére
Tudom, linkelték is múltkor már, de szerintem ha a forgalmazók engedik azt hogy egye egy zs kategóriás filmre napokig nem ül be senki, akkor azt a rájuk szánt összeget átcsoportosíthatnák egy egy feliratos kópiára.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciókamerák
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Filmvilág
- FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- További aktív témák...
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest