Mai nap fejeztem be HD változatot, zseniális játék lett szerintem...
Live-Die-Respawn
Mai nap fejeztem be HD változatot, zseniális játék lett szerintem...
Live-Die-Respawn
Nem bírtam magammal és spoilereztem magamnak rendesen. De ez hatalmas akkor is...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Mondtam hogy végigjátszás után érdemes inkább.
Most 3-al játszok, de fordítás majd a játék vége után lesz. Viszont első részt nem tudom kijátszani, így olvasom a fordítást, hát nagyon komoly játék az is...
A 4el meg nem tudom mi lesz, lehet elcsábulok...Pár mondatot már így is elolvastam. Legalábbis ameddig anno nagyon régen játszottam vele...(gekkók felbukkanásáig)
Live-Die-Respawn
Erősen spoilerezés = elejétől a végéig. Én nyertem
Majd a februári keretbe megpróbálok besuvasztani egy MGS4-et a GoW saga Collection / Trilogy mellé, oszt a cserét időzítsük úgy, hogy a Risingig visszaérjen! (22) Bár egy DMC HD is felkerült a listára, ha már öt nap múlva elhozok első naposan egy DmC-t.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Ajánlom az első részt elolvasni, az ugyanis PS3-ra sincs... És nagyon jó. Meg a Portable Ops-t is...
Live-Die-Respawn
Hogyan a francba ne lenne, UK Store-on nyolc font. Meg PS1-es játékokat még futtat minden PS3.
Hát akkor te tudod. Vagy vedd meg vagy olvasd el. Már ha érdekel a teljes story.
Live-Die-Respawn
Áh, kell a francnak, agyonszkriptelt csőlövölde, fujj, kukázható az egész széria
A régi csőlövölde, az új meg hekk and szlesh, hát neked semmi nem jó????
Live-Die-Respawn
Hekkenszles?! Rájdün bepipult és már nem tektikel eszpjonidzs eksünözik? Anyám borogass, vissza is mondom az előredelésem, Kojima monnyonle
Báz, már a DmC-t is várom, pedig az öt nap, mi lesz itt február 22-ig?
Hd collectiont tolom, és két dolog nem tetszik. Egy az átvezetőket nem lehet pausezni. És a mentés rendszer. Sokszor kell felállnom a konzol elöl a kisfiam miatt és így elég sok problémát szül ez a két dolog.
Homo Ludens
Jézusom, mekkora ostoba vagyok. Egyszerűen nem tudtam, hogy kell menteni. Tök véletlenül ugrott be, hogy biztos a Rose rádióját kell használni. Már majdnem megőrültem, egy csomót játszottam és vártam, hogy felajánlja a mentés lehetőségét Biztos elsiklottam felette mikor mondta, hogy ott kell menteni...
Homo Ludens
bejegyzés Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty teljes magyar fordítás