Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Olajbogyesz
üzenetére

-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis topiknekró, emlékezve a régi szép időkre...(meg arra hogy több mint 25ezer lehívást kapott ez az oldal)

-
Thunder82
aktív tag
H betaláljam a régi arcokat

-
oriic
HÁZIGAZDA
Nézd meg a Crysis 2 topicot, páran még tolják. Ha elolvasod leírásomat itt láthatod hogy milyen patch-ek vannak hozzá. Azóta új nem jött ki. Ha egyesével leszeded a linkekről a patch-eket, akkor sorrendben tedd fel őket, és menni fog játék. Ellenőriztem linkeket, megy mindegyik.
-
Pipi67
újonc
Hali mindenkinek
Lehet ezzel még netezni?Mert én most vettem meg és nem tudom kell e regizni valahova.Meg azt sem mennyi patch kell hozzá.Látom itt mindeki eléggé régen írt a dologhoz.Szóval mi a teendő?Pls help.Pipi67 névvel indulnák én is.

-
pcguru23
aktív tag
Engem is pakoljatok fel nem is néztem hogy van ph-s c2 topic!
Látom egy picit elavult...
De sebaj aki akar egy jót játszani megkereshet!pcguru22 néven 
-
Rambi
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Nem tudok a játékban invite-ot küldeni és fogadni. Elvileg a routerbe kell bepötyögni a virtual server részénl a portokat. Hiába megnyitom a portokat ,a probléma továbbra is fenn áll.
Valami ötlet? -
Rpattz
csendes tag
Sziasztok !
Tudnátok küldeni nekem egy pár dedikált szervert ? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos
üzenetére
Felrakhatlak, de lásd előző hszt.
-
callmeakos
veterán
Tolj fel engem is ha már megvan a cuccos

N0XW1LL
-
kmisi99
addikt
Ma megvettem eme remekművet felírhattok engem is. Játékos nevem Kmisi94
-
oriic
HÁZIGAZDA
Blog frissült aktiválási témával.
-
Enderson
csendes tag
Engem is tegyél fel légyszi! : ENDERSON
-
Rambi
tag
sziasztok,
TS elérhetőséget tudna nekem küldeni vki?
-
Rambi
tag
hali,
a játékba Rambo_HUN a nevem, pár embert ismerek innen

köszi !! -
Rambi
tag
hali, hogy lehetnék én is tag?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissült a dlc megvásárlásával kapcsolatos leírás.
Figyelem, a magyar szerver előreláthatólag augusztus végéig fog üzemelni. Utána csak egy unranked magyar szerver lesz ami itt Budapesten található.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
intercooler
üzenetére
Nini már fenn is vagy.

-
intercooler
őstag
Szia
Én is szeretnék felkerülni a listára: OvErLoCk[HUN]
-
PeetR
aktív tag
Engem is feltehetsz a listára : peti429
-
Matisz77
aktív tag
Hali feldobhatsz a listára engem is!
Nick nevem: BangBros77 -
EneMy84
tag
sziasztok. szeretnék fel kerülni a listára. nick:En3My84=enemy84
. -
Thunder82
aktív tag
Azt hittem Oric h már rég felírtál, léccives tedd ezt + gyorsan had bővüljön az a lista.
Gratt a topikhoz gyűlünk rendesen

-
Nile
csendes tag
Nagyon köszönöm! Bár szabadúszó életmódot folytatok, igyekszem majd föltűnni a hivatalos magyar szerveren is.

-
Nile
csendes tag
Sziasztok vegyetek be engem is Nile[HuN] a nevem. Ezután csak a klánhoz kell beírnom egy PH-t?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Olajbogyesz
üzenetére
Üdvözlünk.

-
Olajbogyesz
tag
Helló. Obogyesz néven szintén belépek.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AppleInsider
üzenetére
Köszi.
Hú tényleg olcsón adod.
Hajrá skacok hadd bővüljön a c2 közösség. -
AppleInsider
csendes tag
Jó lett a topik, ha valakit érdekel Crysis 2 nagyon olcsón, akkor nézze meg a hirdetésem: Crysis 2 - EADM (Garantáltan a legolcsóbb), hogy bővüljön a Magyar Crysis 2 közösség!

-
Muki1977
csendes tag
Sziasztok!!
Felrakhattok engem is a listára!
ZotyAdry néven vagyok!!
Köszönöm szépen előre is!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Devil Smile
üzenetére
DOblak fel.

-
Devil Smile
őstag
Ide is postolnek..
Smile_Hun nickkel.. free fragnek jo vagyok..
-
hali01
őstag
Szia Oric!
megtennéd,h engem is felveszel a listára?
Köszi!!
-
Róbert949
újonc
Nagyon jó lett a topik, grat!

Találtam egy kegyetlen jó progit, amivel át tudjátok alakítani az eredeti játékotokat, Limited Edition változattá + automatikusan ki tudjátok Unlockoltatni az összes Achievementet és a Level 50-es szintet. Tesztelve, működik! Erről a DevTeamről sose hallottam még, de nem semmi milyen jókis progit összehoztak!
DL.: http://data.hu/get/3756917/Crysis_2_Limited_Edition__Level_50_Activator.exe
-
N_A_S
veterán
joined!

Thx oric!

-
-
Ediva8
tag
Engem is dobjatok föl a multi listára,ha beférek még.
Ediva74 néven vagyok megtalálható.
Köszi. -
törölt tag
Én is csatlakoznék a multihoz!
Csavez néven vagyok ott is! -
Lalo01
tag
Igazából a pc-s multis játékost egér+bill.-el űberelni nem lehet.

Viszont nem véletlen van a crysis 2-nek támogatottsága ezzel kapcsolatban. Habár van más játék is ami jó erre. Pl: Resident Evil 5, CoD 1-7,Nfs sorozat, stb.
És tök poén hogy ha van egy vezeték nélküli controllered aztán mászkálsz és játszol.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pc-n fps-t, kontrollerer? Nagyon merész vagy hallod-e?
Pc-n kizárólag egér-bill kombót szabad használni, különben nagyon hátrányban leszel a többiek ellen.Amúgy meg nem teljesen lehetetlen fps-t játszani joypaddal. Anno Halo 1-2-3-al rengeteget játszottunk konzolon multiban, és nagyon jól lehetett vele célozni, lőni, mindenféle rásegítés nélkül is. De ugye pc az más téma.
-
Lalo01
tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Ismerősnél már volt alkalmam kipróbálni (5-10percet).
Háát az a baj hogy tanácstalan vagyok. Egész jó volt a CoD 6-al játszani de pár perc alatt nehéz dönteni. Majd még megyek "tesztelni"
a controllert aztán eldől hogy mi lesz belőle. -
Ferko75HUN
senior tag
Hát nem tudom, én próbáltam a wars-ban a controllert, szánalmas kísérlet volt!

Fps játékok egérrel-billentyűzettel az igaziak, én mondjuk a Tomb Raider és hozzá hasonló játékokat is így viszem. Mielőtt pénzt költesz rá, mindenképpen próbáld ki, hacsak nem használod más játékokhoz, autós..stb. -
Lalo01
tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Nem. Én is egérrel nyomom csak kíváncsi vagyok hogy ki játszik vele és hogy milyen?
Azt fontolgatom hogy veszek egy xbox controllert pc-hez és azzal fogok játszani.
Azt nem bírtam a konzolban meg a pc-s xbox controllerben hogy ha zéloztál kicsit koorigált és mondjuk ha mellé lőttél volna akkor odahúzta a célkeresztet az ellenfélre. Ezzel mondani sem kell nagy előnyre tettek szert a controlleres emberek. Ezt a módot szerencsére mostanra kiszedték a crysis 2 ből (persze sokan felhördültek) és így már a pc-s emberek is jól tudnak játszani és nincs olyan nehéz dolguk. Sőt... -
Ferko75HUN
senior tag
Hát igen, ebből látszik milyen ostobák az emberek. A csalóknál nyilvánvaló, hogy mit művelnek, mert a killcam mindent megmutat arról, hogy történt a gyilok.
Az meg, hogy nem olyan jól céloznak, esetleg a páncéljuk még nincs úgy felfejlesztve megint más tészta, egyszerűbb vagdalkozni, mint belátni, hogy mennyire szánalmasak.
Utána meg belőlük lesznek a cheaterek, mert máshogy nincs sikerélményük.
De nem baj, este játszunk és kész!
Lalo01: Két napja,skyline-on kérdezted, mikor peches voltál, mert egyedül maradtál, hogy mi egérrel játszunk-e k4csával?
Te controller-t használsz? -
Lalo01
tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Frz Akarhatják, de azthiszem minden PH. team-es nevében mondhatom hogy ezt nem fogjuk hagyni!
Oric: Szerintem így is lassan túl sokan leszünk hiszen csak a mi csapatunk kb 3-4 szervert tölt meg. Azt vettem észre hogy a magyarok nagyon tudnak játszani és (ez az én véleményem) meg kéne maradni nemzeti csapatnak hiszen azért a kommunikáció sem lenne annyira egyszerű külföldi játékosokkal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Én azokon a sírásokon már csak röhögök. Ha valaki kicsit jobb náluk máris csak csalók lehetnek.

Oksa, akkor este tolunk megint majd jó pár kört.

-
Ferko75HUN
senior tag
Azért amikor összeszedjük magunkat és jól megy a játék, sikerül összedolgoznunk, esetleg mikor mindenki játszik: te ,k4csa, Tomek, Serricon, Ffodi... mindenkit nem sorolok fel, nem nagyon tudnak elverni minket!

Persze ,akkor megy a
, meg a köpködés, de ez legyen az ellenfél baja!
Mi élvezzük, az a lényeg.
Na majd este meglátjuk, olvastam 6 óra után leszel, megpróbálok ma én is előbb gép elé kerülni. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Ami álltalában nem sikerül és akkor jön az hogy ilyen csalók vagyunk, meg olyan csalók vagyunk.

De a legdurvább hogy már csatlakozni is akartak hozzánk külföldiek.

Pedig annyira nem is megy jól.
-
Lalo01
tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Köszi!

5 évesen már a Doom1-et nyomtam úgyhogy ezen nőttem fel XD
Egyépként nem menne ilyen jól. (Persze a Crysis 1 után nem vészes váltás a 2. rész ha csak a multiplayert nézzük)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Dede, már aludtam amikor azt a post-ot írtam.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Bizony, bizony, sőt várunk téged is, gyere játszani.

-
hali01
őstag
Cső!
Tegnap este jól szórakoztam itt ahogy együtt jáccottatok a fiammal (Lalo01).
Én csak kapkodtam a fejem,de néha nemigen tudtam követni,h mire is lő,majd talál.
Közben én egy ikszpét telepítettem,de figyeltem,h mit műveltek és meg kell mondjam nekem teccett ahogy aprítottatok.

Holnap megyek a gyerek tápjáér (már alig várja) és talán már holnap este,de kedden biztosan újra ringbe tud szálni.
Nekem is megvan a gém hivatalos verziója. Jáccom is vele,de nagyon béna vagyok.Pedig a gyerek próbál segíteni,de vhogy nem megy. Lehet,h ez a korral jár?
Annó az Ureal-ben egész jó voltam. De ez vhogy nagyon pörgős. Vagy én lassultam le ennyire.ui:
Azoknak üzenem,akik fikázzák a játékot. Üljenek le egy kicsit a Doom2-höz és utána írják,h csúnya,meg dx9 fuj.
Nekem nagyon teccik és pont nem érdekel,h dx9 meg konzol átirat. Sztem egy fantasztikus játék. Megérte a pénzt amit adtam érta.hali01
-
Lalo01
tag
Én is csatlakoznék!!

Nick: Lalo010
-
snoopy
aktív tag
no, én is oda biggyeszteném magam.
Bazunga lesz az a nick. -
Éniiis

ziyan a nevem a gammában, meg mindenhol... Esetleg ZuZu-ként is ismerhetnek páran
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Black Dragon
üzenetére
Tessék fenn is vagy.

-
Black Dragon
addikt
Én is felkerülhetek?

ridu008 a nevem.

-
Stanchore
senior tag
UP a leírásnak

-
ADAM1337
nagyúr
Engem is felírhattok.

cars1dA a nick-em.
-
Durlin
újonc
Bocsi akkor.
Kiment a fejemből.

De már megoldódott a probléma. -
Durlin
újonc
Sziasztok
Csak eredeti játékon lehet multizni vagy egy tört verzión is lehet valamilyen módon?
Mert nekem a tört verzió fel akarja telepíteni ez mind szép és jó csak miután elakarom indítani akkor valami hibát írki hogy nincs meg a rendszer követelményem a játékhoz és nem tudom feltenni az 1.1-es patchet.
Itt mit tudnék csinálni? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Hajrá hajrá.

-
GegeWarrior
senior tag
Végre ma nekiülök a multinak!
BANZAI!!! -
oriic
HÁZIGAZDA
Javítva az optimalizáló progi leírása, mert félreérthető volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissült a blog.
-
renato999
újonc
császtok !
Pls csapj engem is hozzá a listához !
Crysis 2 nick HUNZak

-
Madn!ght
addikt
Hali!
Tegnap megjött nekem is a limited edition, így csatlakoznék a Ph!-s Crysis 2 társasághoz.

A nickem: madnight
A korábbi részeket csak single-ben játszottam így kellene egy kis segítség a beállítások tekintetében. Pl a grafikát hogyan lehet részletesebben beállítani? FoV-ot lehet módosítani?
-
zolisx4
őstag
Nekem azt írja a CD kulcs használatban van
szétvág az ideg

-
oriic
HÁZIGAZDA
Na figyeljetek oda, ha felveszitek egymást barátnak, addig ne lépjetek ki a játékból, amíg a másik vissza nem igazolt, mert következő belépéskor nem lesz ott a neve és újra fel kell venni. Miután már visszaigazoltátok egymást, nem tűnnek el a nevek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Módosítás és felvétel megtörtént.
-
medvezsolt
senior tag
Hy!
Szeretnék én is felkerülni a listára. Játékban: IMaCI névvel vagyok. Vegyetek is fel ha gondoljátok.
-
Pala
veterán
Köszönet érte!

Ma még csak inkább ismerkedem a pályákkal, meg ilyesmi, aztán holnap, meg hétvégén mehet a darálás!
Huhh, de szokatlan lesz... világéletemben a pörgős Q3-hoz meg UT-hez voltam szokva, ez jóval lassabb azoknál, meg a nanoruhának köszönhetően a játékmenetet sem lehet összehasonlítani velük. De biztos vagyok benne, hogy jó lesz!

-
Pala
veterán
Hali!
Nos, én is megvettem, feltelepítettem, aktiváltam, regisztráltam, minden....

Pala85 néven vagyok megtalálható, bárki nyugodtan felvehet friendnek, sőt, vegyen is, mert jelenleg 0 kontaktom van.
-
Skelemaki
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék a PH! Crysis 2 táborához megegyező felhasználónévvel (KissMate)!

-
feka007
veterán
MrMiniszter jelentkezik!
FELHO76: Updatelte a game magát 1.1-re?
-
FELHO76
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni? Nem lát 1 db szervert sem a multi.....összevissza állítgattam már...
Szétrobbanok...

-
oriic
HÁZIGAZDA
Javítva is vagytok.
-
Enyémet is javítani kéne: RoterHUN-ra.

-
Balazs_
senior tag
Felírnál engem is?

Bazsy09 a Crysis 2 nickem. -
keIdor
titán
Írj fel engem is kérlek
Keldor papa - Keldor -
TomLion
tag
Kérem szépen felírni: TomLion-TomLion

-
Ari18
őstag
Lehet aktiválni a sima verziót is!
-
ftomi74
tag
Sziasztok,
Lehet összefutunk majd: sPIN74
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Nekem az volt a gondom velük, hogy hiába volt rakétavetőm, ha nem purcantak meg egy lövéstől, vagy nem találtam el őket, hiába irányított rakéták...
-
Ferko75HUN
senior tag
A vtol-t egyfolytában használó emberektől hányingerem volt, aztán véletlen, ha a nélkül maradtak, olyan suták voltak, mint a partra vetett hal.

Tisztelet a kivételnek, pl: a Lex néven futó (ha minden igaz) ukrán srác, ő mindenhol megállta a helyét.Igen ellenük,csak az összefogás segített, ha több helyről voltak szórva.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Látom egy picit elavult...
De sebaj aki akar egy jót játszani megkereshet!pcguru22 néven 

.

, meg a köpködés, de ez legyen az ellenfél baja!