Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
koslaci
csendes tag
Ha igy folytatjataok, hozni fogok pattogatott kukoricat

-
koslaci
csendes tag
De szomorú, hogy sokan nem csinálnak semmit azon kívül, hogy a szobájukban nyomkodják a billentyűzetet.
Ismeretlenul kepzelsz magad ele, valotlanul. Latszik nem ismersz. Szoktam fekvotamaszokat csinalni, kirandulni, neha futok is, napi 2x45 percet gyalogolok minden nap munkahelyre (sajnalum buszra a penzt, igen! meglep?), a szobaban meg Nintendo Wii-vel szoktam boxolni (legalabb nem faj senkinek sem.). Most akkor ki is nem mozog?? Ah, mindegy... szerintem a te agyad inkabb egy "kocka", mint az en tevekenysegem!
Ha gonolod, fikazodhatsz meg, varom szeretettel! -
koslaci
csendes tag
Fogalmam sincs milyen teszteket tudnek irni... gondolkodtam, hogy inkabb megmutatom egy youtube-os videon, hogy mi az a durva sebesseg, amirol beszelek, mert en meg ugy vagyok vele, hogy szerintem a szamok nem adjak vissza az elmenyt, ellenben ha latod real-time, hogy pl mennyi idore van szukseg egy Uninstall program list osszeallitasahoz, vagy egy HD videoban valo ugrashoz WMP-ben, vagy hogy 800 megas fajlt 10sec alatt atmasolj, azert az ugy sokkal izgisebb! MEg ott lehet a hatterben jo kis zenet berakni az elmeny fokozasara

-
koslaci
csendes tag
Elegem van a billentyukiosztos helyesiros tanacsokbol, koszi. A cikkhez is szolna mar vki? Ez a ragcsalos-csocsalos mar rohadt unalmas. Intelligens ember ekezet nelkul is tud olvasni, a tobbiek meg kotekedjenek mashol. Vilagosan elmondtam, miert nem volt ekezetem, nem? Akinek nincs mas mondanivaloja, csak fikazas, az feletse el, hogy elolvasta, ne nyomjon Valasz se Uj gombot, hagyjon engem a hulyesegevel, nem neki irtam a cikket! Mondanivalot is kene olvasni neha... Kossszzz

-
koslaci
csendes tag
HWINFO32-vel megmertem az SSD eleresi idejet: 0.33 ms. Random read speed: 110 MB/sec. Read Burst rate: 84MB/s. Lehetne jobb is. Szerintem nagy baj, hogy alaplapom csak SATA I-et tudja, és lebutul.
-
koslaci
csendes tag
Vertex kell, mert ez leverhetetlen, hehe

-
koslaci
csendes tag
Ahha, tényleg nem étettem
Na de Mikulás bácsi! Egy kérésem azért lehetne? Megengeded, hogy a kettos aposztrofu ekezeteket kihagyjam???
Az ugy mar az irastol is elvenne a kedvem, ha azt is kellene! Angol OS, angol Office, angol bill, es napi 8 orat beszelek angolokkal angolul! Es igerem szorgalmasabb leszek en is! -
koslaci
csendes tag
Nem vagyunk egyformak
Gyere ide, megengedem, hogy kijavitsd a gepemen! Hidd el, elobb forditanad le angolra, minthogy magyarul megird
Na de most mar ebbol eleg legyen, irgumburgum! Erdekes, megiscsak megertitek, ha tudtok ra valaszolni, nem gondoljatok???
En nem varom el senkitol, hogy kijavtisa, de azt igen, hogy ne fikazza, ha nincs ereje kijavitani, mert miben kulonbozik akkor tolem? Semmiben! Ugyanazt csinalja, mint en: nem javitja ki
Akkor meg nem vagyok kevesebb, tehat a fikazas jogtalan... de szoljatok, ha ervenytelen a logika, szerintem matematikailag is helytallo! -
koslaci
csendes tag
Emberek, a cikk intelligens embereknek irodott, aki felhuzza magat, hogy nem tudja elolvasni amit irok, az ne olvassa el es kesz!! Konnyu fikazni, kijavitani meg nuku mi? Magyar mentalitas... ahhhh. Ez legyen a legnagyobb problematok az eletben, szivbol kivanom!!!

-
koslaci
csendes tag
SSD mennyit gyorsit? Azt nem lehet szavakba onteni... nagyon durvan sokat! Villamgyors, ilyen gepet en meg eletemben nem lattam, meg asztali konfigok kozott sem!
Brutal, ezt latnod kene! Kepzelj el egy gepet, ahol kattintasz, es a progressbar csak egy villanasszeru valami aztan eltunik
Leirhatatlanul jo erzes!A chipset ott van a cikkben, nem figyeltel ;) Szerintem is menne Core 2, mert a hivatalos adatlapon egy kalap alatt soroljak fel oket, mint a geppel elerheto procik listajat (persze azota a gep maga discontinued)
Azert nem irok rosszat roluk, mert alapvetoen tenyleg jok, csak nehany tipusnak vannak tipushibaik
Meg masreszt, nem akarom mas emberek munkajat szidni, amig en nem tudok jobbat csinalni ;)Angol billentyuzeten nincs, UK kiosztassal
Igen durva foka, de weben beszelgetni se megeszseges, tehat minden durva, csak Einstein ota minden relativ 
ádyz: persze, van is!!! ...angol

-
koslaci
csendes tag
Megjott az SSD, par napja uzemel... dúrva!! Letiltanam minden notirol a HDD-t matol legszivesebben! El nem tujatok hinni, mennyire szuk kereszmetszet egy HDD a rendszerben! Most van dolga a procinak boven, van eleg adat, nem kell sokat varakozni, el sem hinnetek, milyen sokat benyal neha egyszerre! UGy porog a gep, hogy felelmetes! 1 masodperc alatt kiloggol, leallit minden szervizt es lekapcsol... egy Windows Server 2008!!! Eszmeletlen... latnatok kellene, hogy indulnak a programok, vagy hogy milyen sebesseggel mozgat fajlokat a Total Commander
MEg amugy az Internet Explorer 8 nem egy lassu bongeszo am valojaban, csak szeret olvasni HDD-rol, ezt aztoa tudom, hogy SSD-t vettem
Tolt mint a golyo! De a rpgoramok telepitese is igencsak szep sebesseggel megy... progressbar mar a multte 
Porcupain:
Kamatokkal egyutt kb 650 elso korben, utana SSD 69ezer, memoria tovabbi upgradelese kb meg egy tizes. Az upgrade-ek kozul az SSD eri meg nagyon! Ezt latni kell...VAIO-s kerdesekre: szivesen leirnam, csak nem szabad
Esetleg privatban, akit nagyon erdekel, de inkabb azt mondanam el, melyiket ne annyira 
Ekezetes kerdesekre: gondolkoztam rajta, de atneztem a szoveget, semmi ertelme, ertelmes embereknek irtam, es nem fogok 2000 extra gombot lenyomni alt kodok utan kutatva... aki felajanlja, hogy hibamentesiti, annak koszi es modositom, de szerintem ez igy jo, mert a cikkben le is irtam, hogy miert, masreszt Irorszagbol ne varjatok el, "hogy ékezetekkel fogok írni"
Kell ilyen cikk is néha, inkább oruljetek, hogy van 
zolikaDB
Ahogy irtak, Microsoft Wireless Entertainment 7000. Kapsz hozza toltheto Energiser 2000mAh-s elemet az egerbe gyarilag, eger toltot, meg 4 sima Energisert a bill-be. Meg egy Bluetooth receivert. Jo cucc, megerte, fembol van es nagyon ott van! Ezt megvennem ujra! Ez a cucc bizony megerte, akarmilyen draga, megvennem megint szemrebbenes nelkul, megeri, hidd el!motorhead
12 colon en sem photoshopozok, arra ott a 22 colos LCD vagy a 8- centis plazma... amirol amugy altalaban is nezem
JO nagyok a betuk, 4 meterrol olvashatod a kepet 
Scoobyka
Ennyi erovel berelhetnek is gepet... kosz nem! Jo erzes, ha az enyem, cserelgetni meg minek, bivaly eros, es hozzam nott... baratok vagyunk mar, o kiszolgal engem, en vigyazok ra! Szimbiozis!
sutszi
Epp ma nezegettem a procikat... nem lenne hulyeseg, mert most is Windows Server 2008-al jatszok rajta, es nemsokara kijon az R2, jo lenne kiprobalni, meg amugyis is, a 64 bites feeling miatt... lenne vki szives utananezni, milyet tudok betolni a lapomba?
ollie
Rosszul hiszed, ez a gep kijott 64 bites procival a C2D megjelenesevel... szerintem kezelne, csak nem tudok beleprobalni egyet sem
Majd ragodok meg rajta, hogy megeri-e...eldiablo
Mert csak bizonyos verzioju Texas Instrument driverrel megy ;) Amugy meg utana kell nezni a szervizfelteteleknek! Amugy alapeset, hogy 1 hettel ha lejar a gari, a szerviz mindig kitolja kicsit a hataridot... legalabbis SONY-nal
Ezt hivjak goodwill-nek!Szivesen csinalok nektek tesztet, ha megmondjatok mi kellene
Mondjuk ez masolasi tesztnek megfelel? 
kb 3-4 masodperc alatt atmasolta

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Elkezdtem gyakorolni az ékezeteket...
Az ugy mar az irastol is elvenne a kedvem, ha azt is kellene! Angol OS, angol Office, angol bill, es napi 8 orat beszelek angolokkal angolul! Es igerem szorgalmasabb leszek en is!
á é í ó ú még oké, de tobbet ne varjatok... nem lehet ugy gondolkodni, ha folyamatosan durva magyar karakterekre kell figyelni!! 
Brutal, ezt latnod kene! Kepzelj el egy gepet, ahol kattintasz, es a progressbar csak egy villanasszeru valami aztan eltunik