Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
tariattila
üzenetére
Az oldal nekem is csak a fórumra hiába jelentkezek be, nem marad úgy. Marad oldalt a "belépés" és az offline menürendszer. Lehet valami beállítás csak nem találom.
-
cousin333
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Azért én ennél kicsit többet várok, mivel létezik olyan androidos tablet (Toshiba Folio 100), amin már Opera Mobile 10.1 van és nemsokára megjelenik. Egy interjúban a fejlesztők azzal indokolták a csúszást - OEM-eknek egy ideje már elérhető a Mobile -, hogy optimalizálni kellett a böngészőt a rengeteg különféle készülékre.
A demók során amúgy mindenhol Galaxy S-t használtak, szóval reménykedhetünk...

jooker82: "A mostani o minivel az a baj,hogy összevissza jelennek meg a képek meg betűk is egymáson vannak..olvashatatlan..."
Nos, nálam teljesen jól megy, persze nem is hibátlan.
Amúgy tulajdonképpen ez lesz a 3. igazi böngésző a platformra. A Skyfire ugyanaz, mint a Mini (proxyn keresztül foralmazó kliens), plusz átkódolt Flash, a Dolphin (HD) pedig csak egy "kiegészítés" a Chrome-ra, mint a Maxthon az IE-re, ugyanazt a motort használja (WebKit).
Ezzel tulajdonképpen teljessé válik a mezőny: WebKit, Gecko, Presto. A Trident szerintem nem jön Androidra...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sekli
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Csak akkor jobb a mobile, ha a turbot bekapcsolod, úgy viszont pocsékak lesznek a képek. A mini meg durván tized akkora adatforgalmat csinál, ezért írtam, hogy aki minivel használt majd száz megát egy hónapban, annak ezzel sokkal nagyobb csomagra lenne szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- iPhone 13 256GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4624
- iPhone 15 Pro 128GB gyári független kiváló akku!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)