Hirdetés

2020. január 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Chronos85


Chronos85
(tag)

Korrekt! Tetszik, hogy kiemeled ez bizony inkább a tapasztaltabb játékosoknak ajánlott kaszt (random totemek+overload miatt). Kezdők maradjonak a pala, mage, druida hármason, ha sikerélményre is vágynak.
Személy szerint én a Forked Lightningot a randomitás és a 2es overload miatt nem favorizálom. Csak early gameben jutathat minket előnyhöz, de pl.: turn 3ban kijátszava és 4ben is, csak 2 manák marad, amivel az előny el is szállt.
Lava Burst ezt nemtom miért, de szintén nem kedvenc (talán mert nem egy fireball :) ). Szerencsére rare, ha tehetjük inkább 2-3stormot zsákoljunk be. Persze 1 elférhet, de ha van pár hexünk akkor nyugodtan válasszunk erősebb raret pl.: Gadgetzan Auctioneert sok spell mellé.
Bloodlust kétségtelen, hogy jó ha teli a board kis minoinokkal, de mint a palánál is, a tapasztaltabb ellen itt is bőszen szedni fogja a totemeket. 3at soknak érzek, 2 ha sikerült sok early game minoint beválasztani.
Minoinok közé talán a fentebb említetten kívül még a Sea Giant sorolnám, bár ez epic...

Ami már inkább játéktechnika és eseti (nálam minden aréna az mivel nincs 2 egyforma draft). Hunter ellen ovatosan a totemekkel, mert kutyákkal jól megszívathat, explosive trapről nem is beszélve. Valamint ha kezünkben a fire eli akkor igyekezzük 5.körben kerülni az overloadot. Illetve ha sok fegyvert (2axe+doomhammer-t) sikerült beválogatnunk, akkor valamilyen healre (Earthen Ring Farseer) vagy több tauntra lesz szükségünk, mert a totem minket nem csak a boardot healeli. Ez minden fegyveres classnál, talán pala kivétel a trusilver miatt, igaz.

Szerk.: Igyekeztem az elütéseket és a pocsék helyesírásomat javítani. Biztos maradt még benne, utólag is elnézést akit ez zavar.

[ Szerkesztve ]

(#2) ollie válasza Chronos85 (#1) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Köszi! Nagyon szuper a megjegyzésed. Mindenképpen ki fogom egészíteni az észrevételeiddel az írást.

***

(#3) Winner_hun


Winner_hun
(félisten)

Ez egy olyan tulajdonság, amivel gyakorlatilag a következő kör(ök)ből költünk manát. Vagyis ezen kártyák kijátszása általában nagyon kevés manába kerül (értékükhöz képest), de extra manába kerülnek a következő kör(ök)ben.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#4) Winner_hun


Winner_hun
(félisten)

+ még annyi hogy az előzőnél is hiányoltam, hogy a kártyák nincsenek linkelve, csak ki van emelve a nevük. Lehet felesleges, én minden esetre szívesen venném ha a felsorolásnál linkelve is lennének.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5) ollie válasza Winner_hun (#3) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Direkt van egyes számban írva, hiszen, csak a következő körből költjük a manát.

A kártyalinkelés meglesz, ha lesz rá elég időm.

***

(#6) Winner_hun válasza ollie (#5) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

Nekem úgy rémlik hogy van olyan overload ami több körön keresztül hat. Bár tény hogy sámánnal már szinte nem is játszok.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#7) ollie válasza Winner_hun (#6) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Nincs olyan.

***

(#8) Winner_hun válasza ollie (#7) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

Akkor viszont elnézést és köszönöm.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.