Hirdetés

2020. december 5., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#224) BiP válasza ncc1701 (#218) üzenetére


BiP
nagyúr

Azért az első Ryzen széria idejéből a memóriamizéria eléggé beleégett az emberek tudatába. (az enyémbe legalábbis). Így, ha gépet váltanék, jobban aggódnék AMD esetében, jobban utánanéznék, mi mivel megy tutibiztosra.
(főleg, mert most futottam bele ilyenbe a NAS-sal kapcsolatban, hogy nem támogatott rammal el sem indult a lap. Igaz, az egy Pentium Silver volt). De >20éve magam építem a számítógépeimet, ilyet még nem tapasztaltam. Szóval egy váltásnál jobban paráznék, mert most vált számomra valós jelenséggé, hogy tényleg nem minden esetben van az, hogy bepattintom és megy.

Ahogy az is elég mélyen van az emberek tudatában, hogy játékra még mindig intel. Pedig ő még teszteket is nézett, és az alapján döntött így, hogy az jobban megfelel az igényeinek.

Ill. egy procinál a döntést azt is befolyásolhatja, hogy mi van meg belőle. Pl. van már alaplap, RAM, akkor egyszerűbb simán a procit kicserélni, mint platformot váltani.

Szóval én nem venném le róla a keresztvizet, csak azért, mert intelt vett.

(#223) capulet75 : Lássuk be, nem túl általános, hogy egy otthoni gépen ott figyel a céges adatbázis egy része, és még banki forgalom is megy rajta :) :), szóval elfogadhatjuk, hogy szazbolha esetében némileg kisebb a kockázat, de legalábbis azon a játszós gépen mások a szempontok :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.