- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
fél percig kell nyitogatni az ajtót, mire fölkapcsol a villany
Erősen vizuális típus vagyok, körberöhögtem a saját fejem ezen
Ez valami fenomenális produkció lehet, én hasonlót éltem meg
Nálam a Tapo-s konnektor játszotta azt, hogy meghülyült rajta az időzítő, és egy másodpercenként ki-be kapcsolgatta magát.... Arról ment a karácsonyi díszkivilágítás a házon. A szomszédunk átjött, és megkérdezte, hogy amúgy minden oké-e, hogy este fél 11kor diszkózok az utcában? (akkor már 10 perce ment ez a performansz) Én meg persze csak akkor döbbentem rá, hogy mi van
-
blueMerle
veterán
Parancsolj: [link] nem kell hozzá semmiféle hub, központ. Simán a WiFi-s (2.4G) routereddel konfigurálod, és működik. A füstjelzésen kívül mér hőmérsékletet és páratartalmat is. Helyben riaszt és cloud alapon a telóra értesítést küld. Nekem ebből van a hétvégi házban 2, otthon a lakásban 3. 1 éve hibátlanul működnek, akkor tettem mindbe elemet és még félig van. Természetesen füsttel is teszteltük mindet, 3-4mp-el az észlelés után riaszt és küldi telóra a jelzést.
-
blueMerle
veterán
Próbálj meg a routerhez kapcsolni valami filléres wifis AP-t (aliról Xiaomik vannak gombokért), mert kizárt hogy X eszközöd is mind rossz legyen, ott a routeredben lesz gebasz. Vagy egyszerűen gyenge a hálózat (ezeknek a cuccoknak kicsi vevőjük van), az AP ezen is segít.
Nekem az égvilágon semmi gondom a Tuyával, igaz, egy masszív 4 jelismétlős mesh hálózathoz kapcsolódik mind. -
blueMerle
veterán
Lassan egy éve használok Alis Tuya eszközöket a lakásban és a hétvégi házban. Filléres bizgentyűk, hiba nélkül teszik a dolgukat: vízszivárgás-érzékelők, füstérzékelők, akksis-napelemes biztonsági kamerák (személy, mozgás észlelése), hőmérséklet-érzékelők, univerzális infra távirányítók, okos konnektorok, égők, led szalagok, videó-kaputelefon....
Kamerából van kettő, és a legtöbb szenzorból 2-3db, okos konnektorból pedig közel 10.
Az összes eszköz összesen nincs 300 euró, és egyikhez sem kell hub, gateway. Csak simán működnek megbízhatóan, cloud alapon, a routerhez wifin csatlakoztatvaAmit viszont erősen NEM AJÁNLOK, az a TP-Link Tapo rendszere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Gyors betekintő az Okos Otthonok világába azoknak, akik nem foglalkoztak még a témával vagy szeretnének pár fogalmat rendbe rakni.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- 115 Eladó Western Digital Red Pro NAS 3.5" SATA3 HDD, 2TB 2db van készleten 506 napot ment 100/100
- 140 Eladó HP 650 G8 laptop 15.6 FullHD i5-1135G7, 16GB /256GB SSD, Magyar világítós billentyűzet
- 2db HP Prodesk 400 G4 kis helyigényű számítógép
- Gigabyte GTX 1650 Mini ITX
- TP-Link SG1016 Gigás rackes switch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest