Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Igazából ez csak egy szemüveg, nem sisak.

Mondjuk én sisaknak jobban örülnék, egyrészt jobb súlyeloszlás lenne, nem csak az orrunkon lógna.
Másrészt így lehetne integrálni surround hangot, akkumulátort a tarkóra és így vezeték nélküli összeköttetést.
Igazán nem értem miért kell a vezeték.
Életem első fejhallgatója is a vezeték miatt tört össze. -
Teasüti
nagyúr
Motion blur-t általában kikapcsolom. Már az első NFS U-nál is iszonyú zavaró volt.
Én éles képpel szeretek játszani.Persze, miért is ne. Nem erre akarok kilyukadni, hogy ütős-e, vagy sem. De el nem fogja hitetni velem a QIII és a képregényszerű grafika, hogy én is a játékban vagyok akár a fejemre húzom, akár monitoron nézem.
Nem vagyok vérpistike, ha azt mondják, hogy innentől a fejlődés megáll az Unreal Engine 3 szintjén, elégedett lennék (mert amellett, hogy szép, még tökéletes teljesítménnyel is fut).
De Rift kapcsán már igényem lenne az élethű grafikára. Nem is annyira grafikára, inkább "élethű játékra".
Még mindig az interaktív mozis FPS-ek a legjobb példák erre.(#184) priti
Köszönjük Emese! -
DigitXT
félisten
Ha a teljes látómezőt kitölti a kép, akkor - viccen kívül is - kéne,
főleg ha horizontálisan megfelezi, így szemenként 1920 marad.
1080 sor már egy nagyobb TV-n sem pixelmentes élmény, főleg
olyan távolságból, ahol az a TV a látómeződ kezdi kitölteni.
Csak a TV-nél mondhatod, hogy ülj messzebb, úgy nem pixeles
(igaz kisebbnek látszik), míg ez a kütyü a fejeden fixen fent lesz. -
M@trixfan
addikt
Az a kemény, hogy optimális esetben konzolon sem sokkal több a 720p. Nagyon sok esetben az alatt futnak a játékok, sorfelbontás szempontjából 800x600 kategória. Házimozi projektoron még olyan játékokban is óriási különbség van ahol a textúrák felbontása nagyjából hasonló, pl. Grid. Moundjuk a folyékony 60 fps az éppen meglevő 30-hoz képest megint egy más világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Starlink
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Életem első fejhallgatója is a vezeték miatt tört össze.