Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz D1Rect #204 üzenetére

Igazából felesleges hasonlót keresni. A 194. hsz-ed is kétélű fegyver ha úgy vesszük, mert perpill az Oculus Rift 0%-on áll, ergó az 1% az nagyon sok. Gondolom van egy pár millió felhasználójuk, szóval az 1% nem kevés egyébként sem.
    A szoftveresek meg gyarló módon a tömegnek fejlesztenek. Ha AMD vagy NV termék lenne a cucc még azt mondanám, hogy sanszos, hogy lesz rá egy izmos cím de így hogy nem volt a video előtt meg alatt százszor egy bazinagy logo kicsit neccesnek érzem. Ha károgósra veszem a "támogatott játékok" kb. úgy néznek majd ki, hogy egy opcióját tudja kezelni a cuccnak a gém, ami csak éppen nem semmi és aztán ezzel ki is fújt a lista hármnegyede és akkor a maradék pár az ilyen majdnem jó és marad egy amiben meg tényleg király, meg pár ilyen instant lövölde, ami marha élvezetes, mert a sisakra lett kitalálva csak nem a ma megszokott nagy címek grafikáját hozza, hanem ilyen... hát tudod "szuper, csak nem erre gondoltunk" kategória. A mozgáskövetés kamerával történet se lángolt akkorát, mint amekkorát füstölt XBOX-on, pedig egy MS-ről beszélünk, nem valami garázscégről. Kinect Adventures 3 éves korhatárral és akkor örüljünk meg hasonlók. Persze, szuper, örülök, érted.
    De mondom ne legyen igazam. Nekem is bejön amúgy az ötlet, csak én szkeptikus vagyok és meggyőződésem, hogy van is rá okom, hogy az legyek.

Új hozzászólás Aktív témák