Gratula! Jó gép, én is elfogadnám...
Jó, hogy ezt a dgpu-t rakták bele; a 4340s-be csak HD7570M került, ami alig jobb a HD4000-nél.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Gratula! Jó gép, én is elfogadnám...
Jó, hogy ezt a dgpu-t rakták bele; a 4340s-be csak HD7570M került, ami alig jobb a HD4000-nél.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Jó kis univerzális gép, sztem átlagfelhasználónak nem is kell nagyobb, munkára és otthoni felhasználásra is elég.
A 3 test probléma nem megoldható.
A vga elég jó, kis tuning neki meg alulfesz és koca játékra elég újabb címekhez is.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Jó kis gép, nekem 4530s-em van (nyár végén lett meg), ez kb annak az utódja (AMD alapokon). Ahogy elnéztem sok változás nem történt, a kötelező kozmetikán meg belső tuningoláson kívül.
Nekem Intel alapokon van (i3), amit nem bántam meg, mert így gyengébb a grafikai teljesítménye (HD6490m), de mivel úgyis csak source-ot játszok, nem annyira vészes a dolog. Meg én valahogy mindig Intel párti voltam.
Használd egészséggel, én nem bántam meg a választást és elégedett vagyok vele, te is az leszel.
[ Szerkesztve ]
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
Nagyon jó összefoglaló egy szuper gépről! Köszönjük!
1600x900-as panellel rendelhető?
Szerintem a HP mérnökeinek van egy rács és világító gombos fétisük. De hála isten egyre plasztikusabbá válnak .
"I'm a doctor, not an engineer." Dr. Leonard McCoy
A probookokból nem elérhető nagyobb felbontású verzió.
Az mért jó, ha palsztikus? Nekem kifejezetten azért tetszik, mert fém. Így komolyabb hatást kelt (félis business kategória), nem pedig valami olcsó, ujjlenyomatgyűjtő, gagyi fedlap van rajta.
A kisebb felbontás meg ja, rossz, de mondjuk nekem nem akkora gáz, mert így a játék nem gond
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
Nekem simán csak annyi bajom van belőle, hogy ami fém és rács és HP az nálam kopik . Bár lehet az én pechem, és nem volt jó a festék...
A plasztikusságot inkább a letisztultságra és arra értettem, hogy szépen egyben van az egész. Jól megvan komponálva .
Kár, hogy nincs 1600x900. Ekkora méretben már azt tartom az ideálisnak (de fHD jobb)
Átlagfelhasználónak jó a HD is, akinek HD+ v FHD kell az meg vegyen elitebookot, gondolom így vannak vele a HP-nál.
Csakhogy Eltitebook és Probook között elég nagy ugrás van. Egy opcionális kijelző szerintem még vonzóbbá tehetné.
Jaja, annyira hogy konkurenciát csinálhatna házon belül. Mert akárki akármit mond, a híres elpusztíthatatlan elitebookoknak is vége, ahogy a TP gépeknek is. Dokkoló meg egyéb nyalánkság a legtöbb emberkének nem kell, ellenben nagyobb felbontást már többen értékelnék. Akkor meg valszeg nem úgy fogyna az elitebook ahogy kellene.
A ProBook átmenet a business éa a consumer class közt. Hülye lesz a HP majd a Prot tuningolni az Elire nyakára.Ez olyan, mintha a Pavilion kapna fém borítást.
Nehogy azt hidd, hogy a HP most jött a falvédőről, okosan szegmentálják a piacot, és tudják hogy melyik árban milyen lapost kell adni kinek.
Logikus, és valószínűleg itt Közép-Kelet Európában jelent ekkora problémát, máshol is biztos lenne rá igény, de ők nem halnak bele, hogy most elit vagy probookot kell éppen venni, mert nagyobb felbontást szeretnek. A vállalatok meg úgy tűnik nem jelentenek akkora bizniszt, hogy érdemes legyen a minőséget igénylő feltörekvő consumer tömegek elől a szigetes elitebook, thinkpad billentyűzetet megtagadni (és más eyecandy tuningokat). És lehet, hogy a business szekció is jobban értékeli, hogy kicsit vonzóbb lesz optikailag a munkaeszközük. Szerintem lassan nem is lesz értelme üzleti gépekről beszélni . Lassan el fog tűnni a dokkoló csatlakozó az USB-s dokkolók miatt, kis lámpák sem lesznek a billentyűzet világítás miatt, és hamarosan fehérben is kapható lesz a thinkpad . Lesznek drága és olcsó consumer gépek.
Még azt akartam kérdezni, hogy valami különbség van az elitebook-ok és probookok billentyűzete/tapipadja között?
bejegyzés HP ProBook 4545s tapasztalatok