Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ribizly


ribizly
(veterán)

"Vissza a gyökerekhez!"
"PC-n nem lesz béta!"
What? LoL :C :D

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•| [Eladó] DXRACER Drifting | fekete szövet | OH/DF91/N |•|

(#2) Zedz válasza ribizly (#1) üzenetére


Zedz
(addikt)

"Vissza a gyökerekhez!"
"PC-n nem lesz béta!"
Néger nők a náci hadsereg soraiban. Wait, what? :D

(#3) pengwin válasza Zedz (#2) üzenetére


pengwin
(addikt)

Éljen a történelemhamisítás! :W
A videóban is jól látszottak a fekete katonák, ami még az amerikai hadsereg esetében is komoly ferdítés.

Úgy tudom a Battlefield 1-ben is voltak fekete német katonák, ami azért nagyon vicces, mert ha már ennyire undorítóan polkorrektek akartak lenni, akkor a francia és az angol seregbe simán rakhattak volna gyarmati katonákat, ugyanis őket tényleg hozták Európába.
Szenegáliak, szudániak, stb., míg a német hadsereg gyarmati alakulatai csak afrikában harcoltak, ott voltak helyőrségek.
Szegeden is (részben) szenegáli francia megszálló erők állomásoztak az I. világháború végén.

Üdv, pengwin "A belépőszint mindig ott van, ahol a fájdalomküszöbünk."

(#4) Zedz válasza pengwin (#3) üzenetére


Zedz
(addikt)

Bónusz, hogy a multiból még a horogkeresztet is kivették. Éljenek az SJW-k. :U :U

(#5) #32256704


#32256704
(törölt tag)

Beszaras, hogy vannak emberek, akiket zavar, hogy lesznek noi es neger katonak is. Titeket tenyleg ez zavar vagy csak szerettek mindig valamibe belekotni?

(#6) PiTM0N válasza #32256704 (#5) üzenetére


PiTM0N
(tag)

Ha egy történelmi játékban vagy egy csomó prototítpus/sosem használt puska, az szerintem nem zavar senkit, mert hozzáad a kulcs összetevőjéhez a játéknak. Az, hogy a náci hadseregben jövőre már leszbikus trans arab-afrikai kapcsolatok lesznek, szerintem nem ad hozzá semmit. Mind a kettő dolog ugyan úgy életszerűtlen mégis.

Mirror's Edge Catalyst-ban, volt mindenféle ember, meg fogyatékkal élő, senki nem szólt semmit, mert egy fiktív, jövőben játszódó történet.

(#7) pengwin válasza #32256704 (#5) üzenetére


pengwin
(addikt)

Csináljanak II. iraki háborús játékot, abban lehetnek feketék és nők is, senkit sem fog zavarni.
De egy II. világháborús játék esetében igenis zavar.
Történelemhamisítás.
Ha nem fogod fel, hogy miért lenne fontos hűen ábrázolni a letűnt korokat, akkor valami nagyon nincs rendben a fejedben. Ahogy sok más emberében sem. :U

De segítek:
A toleranciát, elfogadást, egyenlő bánásmódot nem úgy kéne elfogadtatni az emberekkel, hogy agymosásban részesíted őket és elhiteted velük, hogy ez mindig is így volt.
Mindenkinek látnia kell, hogy milyen volt a kirekesztő, szélsőséges, sötét történelmi korokban élni, különben nem fogják felfogni, hogy miért is voltak ezek a korok olyan szörnyűek.
Gondolj bele, mennyivel jobban formálja ez a rengeteg II. világháborús játék és film az emberekben kialakult képet, mint a történelmileg hiteles tanulmányok, tankönyvek. Mire az iskolában arról tanulnának, hogy milyen szörnyű volt a III. Német Birodalom, addigra lesz egy hamis képük róla, amit le kéne rombolni, de ez már nem fog menni.
Ha így folytatják az SJW-k, akkor azzal, hogy a történelmi tragédiákba is visszavetítik a mostani társadalom elfogadó jellegét, rövid úton semmissé teszik azokat a nagyon drága leckéket, amiket az emberiség az elmúlt 150 évben tanult meg ezeknek a tragédiáknak hála.
Az elfogadó társadalmat nehéz kialakítani és elfogadtatni az emberekkel, és a legjobb érvet éppen ezekkel a játékokkal maszatolják el az emberek fejében.

Csak ezt a korlátolt polkorrekt félidióták sose fogják megérteni.

Üdv, pengwin "A belépőszint mindig ott van, ahol a fájdalomküszöbünk."

(#8) #32256704


#32256704
(törölt tag)

#6 és #7 :C :C

A kampányból eddig k* keveset lehetett látni és abban bizony csak férfiak voltak és fehérek eddig.

Azt pedig remélem ti sem gondoljátok komolyan, hogy történelemhamisításnak számít, ha a MULTIBAN lehet menni nőkkel és négerekkel is. Továbbá, hogy e miatt elfelejtenénk, hogy mi történt az előző 150 évben.

Pengwin, leírtál pár értelmes dolgot...csak jelenleg még értelmetlen amiért leírtad. Majd ha a kampányban lesznek hatalmas ferdítések, akkor megértem....DE BAKKER, eddig csak a multit láttuk (meg 1.5 percet az SP-ből) :D: :D

Beszarok rajtatok...

(#9) kutga válasza #32256704 (#8) üzenetére


kutga
(veterán)

Mostanában divat lett a codot kritizálni, pedig a bf1 is csak korhűnek akar tűnni de sok köze nincs a valósághoz.

Részemről ez még mindig játék, és nem tűnik rossznak az előző részekhez képest.

Ha történelmet akarok tanulni veszek egy könyvet. :D

[ Szerkesztve ]

Az élet négy magnál kezdődik.

(#10) Raysen623 válasza pengwin (#7) üzenetére


Raysen623
(addikt)

Én ezt nem polkorrektségnek nevezném hanem idiotizmusnak. A többiben helytálló a véleményed és szomorúan nézem amikor manapság sokan elfelejtették miért és mekkora áldozatokat hozva küzdött az emberiség egymás ellen és önmagával olykor a legsötétebb időkben.

Belenéztem a videóba, de nem láttam egyértelműen ki volt fekete és ki nem. Nagyjából mindenki tejeskávé volt a mocsoktól :D

Ami viszont nem tetszik a játékban: továbbra sincs fizika, ami kurwára zavaró manapság. Tényleg olyan nehéz megoldani egy rohadt kerti budi rombolhatóságát? Vagy az olajos hordók reptetését robbanás esetén? No és mi van a téglafallal? Sima mezei géppuskával szét lehetett lőni, itt meg állnak mint a beton. Apropó beton: az is sérül egy gránátrobbanáskor!!!

(#11) pengwin válasza #32256704 (#8) üzenetére


pengwin
(addikt)

Többjátékos módban se legyen.
Ja, hogy személyre akarod szabni?
Nő vagy?
Fekete vagy?
Így jártál.
Ezzel szembesíted az embereket a történelemmel.

És igen, az ilyenek miatt lesz hamis képe az embereknek.
Legalábbis nekem az a tapasztalatom, hogy félelmetesen ellanállóak az meberek a tényekkel szemben, viszont az ilyen blődségek tök jól megragadnak a fejekben.
De eldöntötted, hogy nem érted meg, mi a bajunk, nem írok többet.

Üdv, pengwin "A belépőszint mindig ott van, ahol a fájdalomküszöbünk."

(#12) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sracok.kicsit tulporgetitek a temat szerintem. :)

Live-Die-Respawn

(#13) PiTM0N


PiTM0N
(tag)

#8 Az teljesen lényegtelen, hogy multi, single vagy valami hibridje. Azonban én nem állítottam, hogy ettől elfelejtik majd az emberek a történteket, vagy hogy ez történelemhamisítás. Ne adj a számba szavakat kérlek.

#9 Had idézzem az első mondatot a #6-ból: "Ha egy történelmi játékban vagy egy csomó prototítpus/sosem használt puska, az szerintem nem zavar senkit, mert hozzáad a kulcs összetevőjéhez a játéknak." Szerintem mindketten ismerünk ilyen játékot az új codon kívül is... Nem csak codból áll a világ, de most erről szólt a hír, nemde?

(#14) #32256704 válasza PiTM0N (#13) üzenetére


#32256704
(törölt tag)

Nem adtam a szadba semmit, olvasd el a masik panaszkodo hozzaszolasat.
Egy kommentben reagaltam mindkettotoknek es gondoltam megertitek, hogy melyik resz kinek szol.

#peace

(#15) Zedz


Zedz
(addikt)

Bele Regis nem tudom eldönteni, hogy most trollkodsz-e vagy sem. Miért lenne baj ha a multiban náci néger nők rohangálnának? Nem a nőkkel van a baj, és nem is azzal, hogy feketék, hanem azzal, hogy nácik. A kettő valahogy üti egymást.

Ha már ilyen játékot fejlesztenek, azt hangoztatva, hogy ez bizony mennyire korhű lesz, mert ők aztán mindennek utánajártak, akkor bizony 1) ne csináljanak segget a szájukból 2) ha nagyon eltúlozva is de ez történelemhamisítás, amit a kolléga már leírt.

Mert lehet, hogy neked 20, 30+ éves fejjel már nem fog újat mutatni és tudod mi történt akkor, de vajon a kamaszok akik majd leülnek elé mindenféle előtudás nélkül, mit fognak gondolni? Miért ne használhatnánk ezeket a játékokat arra, hogy igenis lássák mi volt, mennyire szörnyű volt, és kerülje az emberiség a jövőben, mert igazából mindenki rábaszott, csak valaki kevésbé? E helyett mi lesz a Battlefield 2. világháborús játékában? Végén kiderül, hogy az egész csak a melegek jogaiért történt? Meg miért kell kivenni a multiból a horogkeresztet? Akit ez ennyire sért annyi év távlatából, az ne vegye meg, ne nézze. Az új CoD kicsit most olyan lesz, hogy b*szni akar, de közben szűz is maradni.

(#16) #32256704 válasza Zedz (#15) üzenetére


#32256704
(törölt tag)

Régen rossz ha egy CoD szintű játék multis részével akarod tanítani az embereket történelemre. :D
Arra ott a single player.

"Miért ne használhatnánk ezeket a játékokat arra, hogy igenis lássák mi volt, mennyire szörnyű volt, és kerülje az emberiség a jövőben, mert igazából mindenki rábaszott, csak valaki kevésbé? "

Tehát ha nők és négerek is szerepelnek a multiban, akkor kevésbé volt szörnyű a 2. VH?
Illetve minden összecsapás 6v6 - 8v8 - 12v12 -14v14ben zajlott és 2 bomba közül az egyiket kellett élesíteni a mapon?

Bakker ez egy játék. A multi részének élvezhetőnek kell lennie, nem élethűnek. Minden történelmileg hű dologra ott az egyjátékos mód.

[ Szerkesztve ]

(#17) GhostPetya válasza oriic (#12) üzenetére


GhostPetya
(addikt)

Adom. És minden egyes CoD hírnél ez megy, baromi unalmas és értelmetlen.

七転び八起き / Legutóbbi AMV -m: https://bit.ly/2Tdzcwm / Legjobb CoD BO IIII meccseim: https://bit.ly/2TcYDya

(#18) kutga válasza GhostPetya (#17) üzenetére


kutga
(veterán)

Csak a CODnál? ;]

Az élet négy magnál kezdődik.

(#19) GhostPetya válasza kutga (#18) üzenetére


GhostPetya
(addikt)

:DDD Jogos a kérdés. :K Nyilván sok egyéb topik esetében is, de a CoD az egyik talán azon játékok közül, ami kiemelkedik, ha a hülyeségek firtatásáról van szó a topikjában.

七転び八起き / Legutóbbi AMV -m: https://bit.ly/2Tdzcwm / Legjobb CoD BO IIII meccseim: https://bit.ly/2TcYDya

(#20) gyuribácsi88 válasza GhostPetya (#17) üzenetére


gyuribácsi88
(addikt)

Minden játék hír alatt azok vernyognak mindig a legjobban, akik eleve meg sem veszik, csak letöltik torrentről. Persze ilyenkor jön a magyarázat hogy ezért a sz@rért nem fizetne, de annyira azért nem szar hogy letöltse és játsszon vele. Kedvenc kommentem cod és bf játékhír alatt, "csak a single érdekel" :DDD

Az előző 3 cod tényleg ultragagyi volt, mert az ugrabugra megölte a játékmenetet, az iw-t már én se vettem meg pedig mindig is szerettem a acod-ot a pörgős játékmenet miatt, az aw-t sajnos megvettem, azért nagy kár volt, a bo3 még elment, de nem sokáig, hamar unalomba fulladt.

Végre visszatérnek tényleg a régi hagyományos cod játékmenethez, bár mondjuk mivel ezt a részt a sledgehammer games csinálja, azért vásárlás előtt érdemes kipróbálni a bétát, mert ők csinálták az aw-t is, ami nem volt valami nagy siker, és akkor finoman fogalmaztam.

Sajnos ahogy 1-2 videót elnéztem a multis játékmenetből, nagyon picik lesznek a pályák, legalábbis amiket eddig láttam azok picik voltak, remélem lesznek normális méretű pályák mint amilyenek anno voltak a waw-ban, mert normális pályák nélkül, ez is csak egy vacak lesz, hiába ww2.

8600-1070-271

(#21) GhostPetya válasza gyuribácsi88 (#20) üzenetére


GhostPetya
(addikt)

Egyetértek az első bekezdésben leírtakkal. Persze általánosítani nem szabad, de elég szanszos hogy vannak ilyenek is.
Viszont szimplán csak nem értem azt, hogy ha valami valakinek nem tetszik - persze szólásszabadság van meg minden - akkor miért kommentel egy olyan helyre. Ember vagyok én is, vannak dolgok amik nem tetszenek, de nem megyek a topikjába vernyogni, hogy így meg úgy.

Ízlések és pofonok, nekem bejöttek hellyel közzel az előzőek is. Egyik sem tökéletes, pláne nem a videojáték történelem csillagai, de nem is akar a CoD cím több lenni annál, ami, és ez így van jól. Persze a sci-fi téma, meg az ugrálás sokaknak nem a világa, de most azok, akik visszasírták a WWII témát, illetve a boots on the ground játékmenetet, azok igazán örülhetnek - nekem nem hiányzott, de ettől függetlenül várom a következő részt is.

Pályák a szokásos CoD méretűek lesznek gondolom megint, de 6v6 -ra nem is kell nagyobb - a WaW idején még lehetett az előbbinél magasabb player számú szervereket csinálni, ma már a 12 főre alapoznak - ezzel sincs személy szerint semmi bajom. (Gondolom lesz megint Ground War 8v8(?) -al is.)

七転び八起き / Legutóbbi AMV -m: https://bit.ly/2Tdzcwm / Legjobb CoD BO IIII meccseim: https://bit.ly/2TcYDya

(#22) Gergosz2


Gergosz2
(veterán)

Vissza a gyökerekhez? Melyikhez, mert ez nyomokban sem cod tartalmaz cod1-2 feelinget. Mondjuk ezt a szériát rég elengedtem..

Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito

(#23) kolopele válasza pengwin (#3) üzenetére


kolopele
(őstag)

Ez egy játék, lehessen egy jót lövöldözni benne, úgysem gyerek kezében landol (remélhetőleg), nem ebből fogják megtanulni majd a történelmet. Ennyi erővel az előző részek sci-fi beütése is felháborító. Ez egy JÁTÉK, és nem történelemkönyv.

(#24) jonnyjoker01 válasza kolopele (#23) üzenetére


jonnyjoker01
(veterán)

"úgysem gyerek kezében landol (remélhetőleg)"

Ne reménykedj, a korábbi részek nagyobb százalékát a 18 év alattiak teszik ki :C

Üdv. Johnny

(#25) kolopele válasza jonnyjoker01 (#24) üzenetére


kolopele
(őstag)

Az én gyerekeim 9 évesek, és inkább hagyom egy kicsit őket játszani egy Resident Evillel (na nem a legújabbal) mint egy ilyen játékkal. A zombik világa nagyon beivódott ma a játékiparba más területeken is, ki sem lehetne kerülni. Ahol viszont ember öl embert az nagyon is valós még a számukra, nehezebben tesznek még különbséget egy ilyen játék és valóság között. Amikor gyerekeket említettem inkább a 10 év körüli korosztályra gondoltam (mondjuk azért gondban lennék ha választanom kéne hogy COD vagy való világ :D ).

[ Szerkesztve ]

(#26) #09819904


#09819904
(törölt tag)

Ezt is utolérte az emberi jogok cenzúrája. :U

Múltkor a Kúrián ültem egy mondjuk úgy meetingen, ahol pont ez volt a téma. Jogilag logikus, de amúgy minden más logikát nélkülöz.

(#27) Ragnar_


Ragnar_
(őstag)

Hát a falonfutás után már max. annyit tehettek volna, hogy mindenki repül valami jetpackkal (ha nem volt már olyan is)a következő Codban. Így olyan megint mint a Cod2 a video alapján. Kérdés, hogy a jelenlegi Cod játékosbázisnál ez mennyire ugorja majd meg az ingerküszöböt. (se drónok, se műholdak, se exoskeleton, se falonfutás... Bár lehet, hogy a CoD vásárlóknál az a lényeg, hogy CoD legyen a neve a játéknak.. ;] )

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#28) ProEvoFan válasza kolopele (#23) üzenetére


ProEvoFan
(veterán)

Overwatch, Titanfall 2, CS: Go, COD: IW, COD Modern Warfare Remastered...stb amivel játszottam idén multiban.
Jelentem tele van vinnyogó gyerekhangokkal.Nem győztem mutolni őket :DDD
Rengeteg általános iskolás korú játszik multi fpsel.

PSN ID: ProEvoFan_hun

(#29) Raysen623 válasza ProEvoFan (#28) üzenetére


Raysen623
(addikt)

Szintén ezt tapasztaltam... :K

(#30) #09819904 válasza Ragnar_ (#27) üzenetére


#09819904
(törölt tag)

A Duke Nukemben a jetpacket már lelőtték.

(#31) Hunter2 válasza #32256704 (#16) üzenetére


Hunter2
(addikt)

Ahogy a BF1 kezdődött le lehetett szűrni hogy mennyi volt a túlélés esélye az az első vh. ban.

Eladó cuccaim (munkaállomások,LCD kijelzők, PC-k, SAS vinyók)--> https://tinyurl.com/ycn92zv2

(#32) #32256704 válasza Hunter2 (#31) üzenetére


#32256704
(törölt tag)

Ertem, tehat egy multis lovolde alapjan tanuljunk tortenelmet :) ennyi erovel, akkor gondolhatjak az emberek azt is, hogy volt respawn regen, csak megszuntettek, mert na...

(#33) Ragnar_ válasza #09819904 (#30) üzenetére


Ragnar_
(őstag)

Igen, de a Cod kb. onnan indult ahová a jelenlegi CoD WWII is tart. Sima fegyver+valami oldalfegyver+gránát és hadd szóljon. A legújabb Duke Nukem-et nem próbáltam, a reviewk nagyrésze szerint elég gyenge lett...

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#34) Ragnar_ válasza Ragnar_ (#33) üzenetére


Ragnar_
(őstag)

*rewievk

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#35) kolopele válasza ProEvoFan (#28) üzenetére


kolopele
(őstag)

Én eleve nem engedem nekik a multit. A szülőn múlik minden.

(#36) tatararpad


tatararpad
(senior tag)

Legalább a bayonet charge-t élethűen lemásolták... a BF1-ből ;]

(#37) Hunter2 válasza #32256704 (#32) üzenetére


Hunter2
(addikt)

"ennyi erovel, akkor gondolhatjak az emberek azt is, hogy volt respawn regen,"

tudom hogy manapság egyre több a hülye de ennyire csak nem rossz a helyzet. :U

Eladó cuccaim (munkaállomások,LCD kijelzők, PC-k, SAS vinyók)--> https://tinyurl.com/ycn92zv2

(#38) Raysen623 válasza Hunter2 (#37) üzenetére


Raysen623
(addikt)

De sajnos annyira rossz. Itt tartunk. ;]

[ Szerkesztve ]

(#39) Ed3r_X_


Ed3r_X_
(veterán)

Csak konzolokra? Rohadjanak meg :U

"The best things in life aren't things"

(#40) ProEvoFan válasza Ed3r_X_ (#39) üzenetére


ProEvoFan
(veterán)

Tényleg nem rosszból mondom, de próbáld ki a konzolt.PS4 olcsó ha van hozzá TVd.Egérrel is lehet játszani (jó sokan meg is teszik ezt; Titanfall 2ben visszaszoktam nézni a kill kamerát, hát vannak érdekes dolgok, amit gamepaddal nem lehetne megcsinálni). A legjobb hogy nincsenek csalók és rengetegen multiznak régi játékokkal is.

PSN ID: ProEvoFan_hun

(#41) PiTM0N válasza ProEvoFan (#40) üzenetére


PiTM0N
(tag)

Egérrel játszani? Mármint úgy érted célozni? Van olyan, ahol aim assistot is ki lehet kapcsolni mindenkinek/vagy egérhez is van? Ezt nem tudtam PSről, felkeltette az érdeklődésemet.

(#42) #32256704 válasza PiTM0N (#41) üzenetére


#32256704
(törölt tag)

hori tac ass com 4
hivatalos sony tamogatast elvez

(#43) Pubszon


Pubszon
(veterán)

Az tény, hogy grafikailag ott van a toppon! :K

ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM550x...

(#44) Ed3r_X_ válasza ProEvoFan (#40) üzenetére


Ed3r_X_
(veterán)

A baj a TV-nél kezdődik, nincsen sajna.

Komolyan van már egér hozzá? Le vagyok maradva az infók terén.

"The best things in life aren't things"

(#45) #78687232 válasza #32256704 (#42) üzenetére


#78687232
(törölt tag)

Meg is rendeltem, köszi a tippet.

(#46) ProEvoFan válasza PiTM0N (#41) üzenetére


ProEvoFan
(veterán)

Igen, van többféle megoldás.Amit rendeltél és vannak az "átalakítok" (pl: xfps, xim3) amihez rendes pc egér kell. PH topik.

PSN ID: ProEvoFan_hun

(#47) PiTM0N válasza ProEvoFan (#46) üzenetére


PiTM0N
(tag)

#42, #46 Köszi! :R
uh, az a 29,000 egy perifériára elég húzós, meg kell nézni akkor a többit is.

(#48) Hunter2 válasza PiTM0N (#47) üzenetére


Hunter2
(addikt)

ha veszel egy gamer egér+billentyűt az sem olcsóbb sőt.

Eladó cuccaim (munkaállomások,LCD kijelzők, PC-k, SAS vinyók)--> https://tinyurl.com/ycn92zv2

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.