- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #9 üzenetére
Sajnos nem, ezidáig 3 Sabatont hagytam ki, de mind úgy jött össze, hogy sehogy sem tudtam volna elmenni. De erre muszáj eljutnom, nem is szervezek be semmilyen programot még csak a közelébe sem
-
Nunder
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #7 üzenetére
Na arra a koncertre nagyon szeretnék kijutni én is, Sabaton miatt elsősorban, de ha már ott vagyunk akkor az Axenstarra is tombolunk majd egy kicsit
-
Cthulhu Dawn
őstag
Jönnek majd megint, azt hiszem novemberben a Sabatonnal együtt. Amúgy a tavalyi pagan koncertjük nem volt gyenge ;-).
-
Én úgy ismertem a stílusukat, mint "Pirate Metal". Régen mennyit hallgattam őket...
Viszont adnék egy-két tippet, remélem nem tévesztek kategóriát. Egyik a Celesty (egy szám: Reing of Elements) nevű együttes, másik pedig az Axenstar (itt is egy szám: Infernal Angel)Ha pedig ír kocsmazene, akkor Paddy and the Rats
-
Nunder
őstag
Örülök hogy tetszik, és a következő számban a Machinae lesz.
Előre hozom mert sokat volt róla szó. Ha nem haragszol beiktatnám az általad összegyűjtött dolgokat róluk, hiszen az egy jó kiindulási pont.
Ha már ír kocsmazene, akkor Flogging Molly.
-
Lenry
félisten
hát ez baromi jó
tényleg olyan kalózosmeg is hallgatom még pár számukat, köszi
(egyébként aki ír kocsma és népdalokat akar hallgatni, annak ajánlom a Dropkick Murphys-t)
-
[balu]
tag
Na ez az a zene, amivel nem hinném, hogy valaha is meg tudnék barátkozni, viszont ettől függetlenül kedvet csinált hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ismételten jelentkezem egy újabb gyöngyszemmel.Ezúttal azonban egy kisebb kitérőt iktatunk be, ugyanis a most következő...
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest