Hirdetés

2023. szeptember 30., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Brutális eb


Brutális eb
addikt

Jó játék NAGYON jó de az első részben sokkal jobban bejött az rpg/akció arány.
Sajnálom,hogy nincs hátizsák,normális upgrade,mako.És az alap türténet is laposabb kevesebb hangulattal bír az első résznél.

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#2) nuke7 válasza Brutális eb (#1) üzenetére


nuke7
veterán

ugye?! :) mondjuk a mako-t nem hiányolom, de a többi az tényleg nem elég szerintem egy méltó folytatáshoz...
remélem a 3. résznek az rpg/akcio aránya közelebb lesz az elsőhöz :)
lehet h írni kéne a bioware forum-ra is :DDD

https://youtube.com/user/nuke7

(#3) Scherier


Scherier
csendes tag

Teljesen egyetértek veled.
Nekem az egész második rész egy nagy csalódás volt. Rettenetesen vártam már, nem csak a kíváncsiság miatt hogy-hogy folytatódik, hanem hogy miket JAVÍTNAK ki benne.

Nehéz dolog mert az első rész tökéletes volt.Ugyan két dolog nem tetszett, hogy a bolygókon minden épület barlang, és a bejárható űrhajók is ugyanolyan térképűek voltak.
A másik, kevés bolygó forma volt, de ennek ellenére élvezetes volt bejárni őket, és kutatni a dolgok után.

A második rész sztorija nem rossz, habár Liara nagyon gyenge pont, teljesen más személyiség lett, én is az első részben őt választottam, mert Thálit nem lehetett, de itt akkor se választanám ha lehetne.

A legnagyobb bajom a második résszel hogy ez már nekem nem játék, hanem olyan mintha egy film lenne amiben te alakítod ugyan a történetet, de ugye ezt is csak két féle képpen tudod hiába van rengeteg választási lehetőség. Azért film mert pont az rpg elemek tünnek el. Eltűnik a lootolás öröme, hogy na ha ezt feltöröm mi lesz benne milyen páncél vagy fegyó. Ráadásul szuper jól kivolt találva a páncélok és fegyverek összerakása. Minden ellenségre cserélhettél lőszert stb. Nagyon nagy varázsa volt az elsőnek hogy kinek milyen fegyvert adok miket pakolok bele. A páncélok is hogy mihez adjanak bónuszt, emlékszem mennyit kutattam a legjobb azt hiszem IX-es fekete kvarián páncélt.

A második részben nincs a zsoldosnak képessége, mert csak a tárat cserélgeti, amit ugye az elsőben simán a fegyverbe raktál, és ehhez jöttek a képességek.

Medigél-omnigél. Második részben?? Hova lett? Mi ez a baromság itt a medigél a feltámasztó. wááá

Az első részt végignyomtam vagy 6szor, minden fokozaton, mindkét "oldallal", de lehet a másodikat nem fogom.

(#4) vitaro


vitaro
senior tag

Hát igen, egy kicsit én is csalódtam benne, bár most, hogy már másodszorra kezdtem el, egyre jobban tetszik. Nekem talán a legfőbb bajom az, hogy nem lehet a csapattársakra különféle páncélokat aggatni, csak átszínezni a meglévőt. Ez főleg Garrus esetében röhejes.
Hiányzik még egy rendes inventory és tényleg kissé kevés a képesség, a fegyverek esetében pedig jobb lenne egy arany középút. Ezalatt azt értem, hogy amikor egy nagyobb harc során túlmelegedne a fegyver, az ember kicseréli a thermal clipet és már lőhet is tovább, ha azonban vár egy kicsit, a mordály lehűl, mint az első részben. Korai ME2 videók alapján ez is volt a tervük a Bioware fejlesztőinek, nem tudom miért kellett rajta változtatni.

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#5) Attila_26


Attila_26
aktív tag

Gyerekek olyan tetű ez a mass effect 2 hogy mikor kilépek a játékból megfagy a gép, és bios resetelni kell utána mert ugy megdöglik a pc-m csak utána hajlandó elindulni,és 100 játékból ebből az egynél van ez szóval nem a vasammal van probléma,szoftveresen szivat a szutyok szar.Erről a retek játékról ennyit :((( :W

újra fellendülök

(#6) Blyan


Blyan
félisten

Én szeretem mindkettőt, egy kicsit fura volt egy ideig a második, de hamar elmúlt, és az egész elsöprő akció, remek sztorival.
Nagyon bejött, mindkettő.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#7) Sethdobaloah válasza Blyan (#6) üzenetére


Sethdobaloah
senior tag

detto :) épp most tolom

...csak én vagyok helikopter?

(#8) Attila_26


Attila_26
aktív tag

Épp a galaxy note- t nyomkodom a nyugatiban ;)
Azóta jáccottam vele de elavult a gra fika

[ Szerkesztve ]

újra fellendülök

(#9) EczkE válasza Attila_26 (#8) üzenetére


EczkE
addikt

A bejegyzés címe: Mass Effect 2 benyomások :DDD

Asszem mindenféleképpen!

(#10) DeFranco válasza Attila_26 (#8) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Nnnnnnnapirégész!!!

(#11) Crystalheart


Crystalheart
senior tag

"- Nincs inventory ->"

Látsz szegény Shepard-ön túrazsákot vagy legalább egy mini-térkaput? :D

A fegyócellákkal nekem nem volt gondom, ügyesen használva elég kell, hogy legyen. Bár tényleg logikus lenne egy hosszabb várakozás fejében a lehűlés, ám lehet, hogy a tesztek során nagyon lassította a játéktempót, ezért vették ki.

Lehet örülni, a ME3 állítólag visszahoz némi RPG-t. A második rész hivatalosan is direkt ment az akció irányába, ki akarták próbálni. Valahol a kettő között van az optimum.

Engem egy dolog nagyon idegesített mindkét részben. Az elsőben a bolygótúrák, a másodikban a bolygóscannelés. (Most komolyan, háromszáz év múlva nehogy már olyan primitív legyen a fedélzeti komputer, hogy nekem kelljen kézzel pásztázni a bolygó felszínét... :DDD)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.