Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Nagyon szeretem ezt a számot, a dallamvilága nekem igencsak fekszik. Ha eltekintünk a kliptől, amit alá raktak és csak a szöveget nézzük, akkor láthatjuk, hogy valójában szégyent érez és a Pokol tisztes oldalán látja magát a katona. Ami érthető is, hiszen jó részük tudja, hogy értelmetlen az egész, de nem tehet mást...
De ha itt tartunk, akkor az Avenged Sevenfold - M.I.A száma is hasonló.
Én sajnálom ezeket az embereket, mert katonaként egy bábként mozgatják őket és ha haza is kerülnek, akkor nagy részük, mint látjuk itt is, roncsként tér haza.És igen, ahogy merkucyo is mondja, aki katona volt, vagy akár rendőr, az sokszor minden másra alkalmatlan azok után. Nekem egy évig volt kollégiumi nevelőm egy leszerelt rendőr, egy év után mehetett is, mert azt a stílust, amit képviselt nem lehetett elviselni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest