Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
"...a kivégzések valósághű ábrázolása is dicséretre méltó."
HÁH!

Láttál már valóságos kivégzést?
-
Gergő_
őstag
másodszor is megnéztem, ugyanúgy francia hanggal.
nagyon kevés filmet nézek meg kétszer, de Reno jatéka valahogy mindig ráül a filmre, és sosem unalmas.kedvenc jelenetem amikor átküzdi magát a drótkerítésen a kisfia életéért. -
V.Stryker
nagyúr
No, én is megnéztem a filmet. Nekem nagyon tetszett. 8/10-et adok rá, ami lehetne több is, ha az utolsó gyilkosságokat is kicsit kifejtették volna.

Egyébként én Reno magyar hangját kifejezetten szeretem.
-
Nordic
Közösségépítő
Én már szinte minden filmet eredeti nyelven nézek meg, még a Hua-Mulan című kínai történelmi filmet is úgy néztem. Kicsit fura volt az első tíz perc, de aztán hozzászoktam.
Eredeti nyelven tényleg érezni lehet a színészi játékot, amit a mai silány szinkronszínészek(persze nem mind) nem tudnak visszaadni. -
madgie
titán
"szinkronnal néztem és szerintem teljesen rendben volt"
Irgum-burgum, Reno eredetiben szerintem sokkal jobb

Mondjuk a menyasszonyom nem osztja ezt a nézetemet, utálja a franciát, de szerintem csak azért mert nem ért belőle semmit, én meg négy évig tanultam (én sem tudok már sok mindent, de maga a nyelv nem idegen így) -
Samus
addikt
Megnéztem, egyetértek. Kivételes film. 9/10et adok rá, szintén. Mindenkinek ajánlom.
-
eddie17
addikt
Megnéztem.
Nagyon jó!
Csípem a zsant. -
V.Stryker
nagyúr
Na kiváncsi vagyok. Ma meccs van, de holnap megnézem, "ma vettem ki a tékából".

-
mephi666
nagyúr
este néztem én is
8.5-re értékeltem, mert 9-9.5 körüli értékelést ritkán adok... baromi jó film... szerintem ezt meg fogom nézni még többször...ui: szinkronnal néztem és szerintem teljesen rendben volt... apropó: jean reno filmek közül láttad a farkasok birodalma-t? nem értem miért ez az alacsony osztályzat... nálam kb. 7.5-8 körüli a film (pedig ritkán adok magas pontot)
-
albert8
veterán
Szerintem is jó

Nálam is ennyit kapna
De azért ugye lesz még olyan is?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
veector
senior tag
Nagy film.

Nekem 8/10
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Eredeti nyelven tényleg érezni lehet a színészi játékot, amit a mai silány szinkronszínészek(persze nem mind) nem tudnak visszaadni.

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)