Hirdetés

2022. szeptember 26., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ezster


ezster
csendes tag

Érdekes a cikk, én szoftveres vagyok, és semmit nem értek, ahhoz, hogyan rakjunk össze egy gépet. De most már könnyebb lesz.
Azt kérték, tőlem, hogy segítsek már összerakni, egy új notit. De képtelenség volt elmagyarázni a hölgynek, hogy ez nem az én területem. Habár a végén olyan fizetést ajánlott ami nagyon csábító.
Jó persze tanultuk, hogy milyen alkatrészek kellenek, egy számítógéphez, és gondolom a notik hasonló félépítésűek (javítsatok ki ha tévedek). De szerintem az én tudásom édes kevés.
Szóval ha valaki tudna segíteni, hol lehet ennek utánanézni, akkor azt megköszönném. (nem baj, ha nem magyar az oldal) Csak az ez egy a fontos, hogy nagyon nagyon részletes legyen.
Konkréten egy olyan gépet szeretne, aminek nagy a memóriája, mert sok dokumentumot tárolna rajta. (nem játszik, nem hallgat zenét, filmet néz, csak az officet használja, de kell bele wifi, és blu ray, blutooth, ja és egyedi billentyűzetet akar, (programot már megírtam hozzá))
Köszönettel
Eszter

(#2) Lenry


Lenry
nagyúr
LOGOUT blog

pár sortörést üthetnél bele, és akkor olvashatóbb lesz, plusz küldd át valami helyesírás ellenőrzőn is, mert tele van elírásokkal

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3) sedar001


sedar001
csendes tag

sziasztok!
sokat segített ez a guide, de annyit kérdeznék még, hogy az igaz-e hogy az alaplapot oda fogató csavarok alá kell valami gumi/papír alátét különben túlfeszt kap az egész vas, ez tévhit, vagy van valóság alapja?

köszöntem:R

(#4) Beri


Beri
addikt

Szerintem ha valaki egy ilyen útmutató alapján akar hozzálátni, hogy összerakja a saját, vagy valaki más gépét, inkább felejtse el, keressen valakit, aki csinált már ilyet és bízza rá a munkát. Ha bele akar tanulni inkább figyelje ahogy a gépe összeáll és próbáljon minél többet megtudni az egyes perifériákról. Nagyon sok kisebb-nagyobb gond adódhat, amire egy ilyen terjedelmű írás nem készít fel.

No offense, nem az írást fikázom (bár a helyesírási hibák és elütések az én szememet is szúrják), ne érts félre.

sedar001: Gumipárna nem kell, de a mefelelő helyekről a távtartókat ne felejtsd ki.

[ Szerkesztve ]

eladó Aromamizer RDTA V1

(#5) Ndruu


Ndruu
MODERÁTOR

Nem tudom láttátok-e, de a bejegyzés kicsivel több mint 2 éve készült.

Harrrr!!!!

(#6) Lenry válasza Ndruu (#5) üzenetére


Lenry
nagyúr
LOGOUT blog

ami furcsa, mert én anno a most frissült részben találtam rá, és ha kimész az aktív topikokba, akkor ott azt láthatod, hogy Témaindítás: 2009-05-13 16:14 Norbo03

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#7) Ndruu válasza Lenry (#6) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Mert az írás 2007-04-03-án keletkezett, csak 2 évig senki nem írt hozzá egy árva kommentet sem. Az első hozzászólás az íráshoz 2009-05-13-án 16:14:42-kor keletkezett, ezért került az aktív témák közé. Látható is, hogy egy kilenc napos újonc tette meg az első lépést...
Norbo neve pedig azért került az indítás ideje mellé, mert övé a cikk.

[ Szerkesztve ]

Harrrr!!!!

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.