Hirdetés

2019. október 22., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Darth_Revan


Darth_Revan
(veterán)

Már alig várom hogy tolhassam 360p felbontason homályos, PC-s low grafikanal is alacsonyabb beállítás mellett 24 fps-el :)

(#2) Shepard válasza Darth_Revan (#1) üzenetére


Shepard
(tag)

Nyilván diavetítésnek adják ki, hogy a végén kiégjen a kép. Az elôzô munkáik is, de semmit érôek voltak. "Sóhaj."

(#3) saelin válasza Shepard (#2) üzenetére


saelin
(veterán)

A kolléga nem hiszem hogy ezzel a switchet akarta volna bántani, hanem csak reflektált a nagygépes játékok switch portjára. Sajnos nagyon kompromisszumosak szoktak lenni és az alacsony felbontás + framerate kombó mindig befigyel.

A helyzet a következő generációval meg csak romlani fog. :(

[ Szerkesztve ]

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#4) kilua válasza saelin (#3) üzenetére


kilua
(tag)

Nekem a doom2016 és a hellblade van meg switchre nemrégről a mai nagygépes portok közül, élőben egyik sem rossz. Az eddigiek alapján a Witcher 3 és a dragon quest 11 is jónak ígérkezik.

Az a baj hogy van PCm de azzal nem szívesen játszom, a Playstation az anime játékok cenzúrája miatt húzta ki nálam magát mint lehetőség.

[ Szerkesztve ]

(#5) kilua


kilua
(tag)

Illetve ... régebben PS vitán játszottam és ott konkrétan néha diavetítés volt az assassin's creed és a borderlands 2, ilyent switchen még nem tapasztaltam (egyedül az ark survivalról jöttek olyan hírek azóta sem)

Aztán vitán mindenki örült a borderlands 2 portnak switchen minden portnál olyan kommentek jönnek mint a #1 ezt nem értem...

[ Szerkesztve ]

(#6) Sirandrish válasza Darth_Revan (#1) üzenetére


Sirandrish
(titán)

Te se fogtál még Switchet a kezedbe

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.