Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Remélem, hogy tisztában vagy vele, hogy a legyek miért "eszik a szart". Ha igen, akkor talán tudod, hogy az nekik igenis jó. Így a hasonlat már itt elbukik, de mindig mindenki csak hajtogatja ész nélkül. Az meg, hogy párhuzamot vonsz a legyek és az emberek között, az nc.
Oké, ilyen-olyan autós játékokat láttál? És? Ha mondjuk a Shift egy Destruction Derby szerű roncsverseny lenne, akkor nem lenne olcsó utánzat? Nem tudnád ráfogni?
Én meg pont nem vagyok kiváncsi a Hot Pursuit szerű "szarokra"(már bocsánat), nekem a pályaversenyek jönnek be. Felőlem futhat Tomb Raider néven is, ha tetszik, tetszik.
-
Viktor77
titán
"Nem csak nekem nem tetszik." Ez aztán az érv. A toplista is téged igazol.
Azt azért meséld már el, milyen újdonságot látnál szívesen egy autós játékban. Mi az ami még nem lett megvalósítva valamelyik korábbi játékban?
Sőt, igazából a GTR is másolat. Már C64-en is játszottam autós játékokkal.MOD: Nem, hazudok. Már elötte, kvarcjátékokon is játszottam autós játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fallout 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Gamer PC - i5 12400f, RTX 5060 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Xiaomi Watch S4 Silver 47mm 8hó garancia!
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9510 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest