Hirdetés

2022. augusztus 10., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bambano


bambano
titán

macskafogó.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#2) kormányka


kormányka
csendes tag

Gyermekként rengeteg mesét néztünk együtt a családdal, nekem személy szerint Mézgáék voltak a kedvenceim. Néhány hete néztem végig a Vakáción a Mézga családot, egyszerűen zseniális még így érett fejjel is :C Szerintem ez a legnagyobb különbség a mai bugyuta, futószalogon érkező, lelketlen mesék többsége és a régi klasszikusok között, amikben minden korosztály megtalálta a szórakozást és a humort. Persze tisztelet a kivételnek.

Sony Xperia Z1 Compact

(#3) Csemike


Csemike
csendes tag

Macskafogót én is említeném, ahogyan a Vukot is, elrettentő példának pedig a Vuk 2-t. Amilyen igénytelen gagyi, te jóságos ég... Mintha félúton feladták volna, hogy küszködjenek az animációval, aztán úgy maradt az egész, olyan borzalmasan animálva, a sztori meg említésre sem méltó.

(#4) Käytöskukka válasza Csemike (#3) üzenetére


Käytöskukka
újonc

Közben én is rájöttem, hogy kimaradt két nagyon fontos. A Macskafogót még valamikor a 90-es évek elején láttam kisiskolásként és már akkor nagyon tetszett. Akkor még nem fogtam fel a felnőtteknek szóló poénokat, azokat más a későbbi nézéskor értettem meg és azóta is rendszeresen megnézem, mert valóban klasszikus.
A Vuk pedig tényleg csodálatos. Gyönyörűen van megrajzolva, nagyon szép a története, tanulságos és minden korosztálynak szórakoztató.
Hogy a Kis Vuk-kal a pénzmosáson kívül mi volt az alkotók célja, azt nem tudom. De basszus még büszke is volt rá a faszi, hogy hát ez a legmodernebb technológia. Láttak ezek már Pixar filmet? Vagy nem kell külföldi multimilliárdos céget említeni. Az Egon és Dönci egy családi vállakozás projektje, fillérekből készült és sokkal magasabb színvonalú az animáció, mint a Kis Vukban. Rajzolták volna ezt is kézzel, sokkal szebb lett volna, bár a sztorin ez sem segít.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.