Teljesen jól néz ki!
Mikor olvastam, hogy zokni, azt hittem "csuberákabb" megvalósításról lesz szó!
Mellesleg használd egészséggel!
Mennyiért jutottál hozzá?
szia <3, just szia <3. take it easy, bro!
Teljesen jól néz ki!
Mikor olvastam, hogy zokni, azt hittem "csuberákabb" megvalósításról lesz szó!
Mellesleg használd egészséggel!
Mennyiért jutottál hozzá?
szia <3, just szia <3. take it easy, bro!
Komoly lett Grat.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Szerintem is meglepően pofás lett, bár ez a zoknik érdeme elsősorban.
Egy bő 10 ezres volt a vége postázással együtt. Még veszek valami talpas vagy csíptethető mikrofont, mert azt az egyet hiányolom róla teamspeak miatt.
fi:zi'k:
PSN: ne0teric_sAN
Zsír, tetszik az eredmény!
ツ Headphones on - World off
Szia
Orultem volna, ha a keszites fazisait is fotoznad, nem csak a vegeredmenyt.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
Hello
Hát nem igazán voltak fázisok. Saccperkábéra lemértem hol kell levágni a zoknit, filccel bejelöltem, majd levágtam és ráhúztam a fejesre. Belül meg szépen betűrtem a párna alá a végét.
Tetszik!
Én a Sennheiser HD202-met "tuningoltam" fel, majdnem hasonló módon. A fejhallgató több óra után nagyon nyomta a fülemet és ilyenkor pihentetni kellett a fülemet. Kellemetlen volt.
Aztán egyszer a kezembe akadt egy régi "gumi" karkötő (az amiből millió szín van), de a gagyi fajta, ami jó kemény. Kettévágtam és 1-et 1-et a fülpárnák alá nyomtam.
Baromi jó lett, 3-4 órát simán tudom használni és a hangja sem változott, SŐT! Kicsit, mintha jobban zárna.
"Egy tehén sokszor ad tejet, de marhapörköltet csak egyszer..."
Szia!
Ezt kiegészítésnek szánnám ehhez a remek ötlethez
Néhány napja szereztem egy használt 668B fülest PuMbA fórumtárstól, és megcsináltam a "zoknimodot". Engem zavart, hogy mikor leveszem a fejemről, akkor kicsúszik a zokni a a fülpárna alól. Ezért azt találtam ki, hogy valamivel merevíteni kellene. A fűkaszához adnak vastag damilt és maradt még az elmúlt évről. Kimértem, hogy mekkora kell pontosan. Visszahajtottam a zokni végéből fél centit és belevarrtam. Ezek után nem fog kicsúszni, és nem kell naponta 3-4 alkalommal igazítani. Természetesen nem látszik belőle semmi, és a hangzása sem változott
Üdv.
kertsa
[ Szerkesztve ]
Wow, kreatív megoldás!
engem erdekelne ez a superlux HD668B headphones!
Van valakinek elado???
Elore is koszonom/Janos
wow kreatív
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Ez fasza. Van egy wireless fülesem amin már eléggé darabos a műbőr. Ezzel most adtál egy ötletet, már csak kézügyességet kéne
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
bejegyzés Első írásom: Superlux HD668B fülpárna komfortosítás ;]