Hirdetés

2019. december 11., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) sz4blya


sz4blya
(csendes tag)

Ki ez a tag? Eddig ő a legszimpatikusabb figura. És ez a "távolsági közelharc" biztosan hatékony.

Viszont katanával (tocsival?) egy perc alatt kitalálok tíz látványos kivégzést, szóval ezt a poént igazán ellőhették volna a készítők (mármint a több kivégzést).

Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!

(#2) Ateszzero


Ateszzero
(őstag)

Azt hiszem a negyedik részben szerepelt először.
Ez már jobban tetszik mint a skarlet dlc. Akkor már inkább ezt veszem meg.
Egyébként fogadjunk hogy még jön egy pár ilyen dlc, a végén meg majd kiadnak egy olyan packot amiben mindenkit megkaphatunk egyszerre kedvezményesen.

(#3) Xaels válasza Ateszzero (#2) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog (1)

"Egyébként fogadjunk hogy még jön egy pár ilyen dlc, a végén meg majd kiadnak egy olyan packot amiben mindenkit megkaphatunk egyszerre kedvezményesen."

- Remélem is, mert én soha nem veszek meg 1-1 DLC-t mindig megvárom az összegyúrt pakkot, vagy a GOTY-t ami tartalmazza mindent.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#4) bishoplogan válasza sz4blya (#1) üzenetére


bishoplogan
(senior tag)

ő Kenshi. Shang Tsung egy ereklye fejében alaposan átverte a fiatal harcost. A tárgyat megszerezte neki, viszont a romos helynél látását veszítette Tsung által. Azóta annak él , hogy a bajnokságon megölje a boszorkánymestert

[ Szerkesztve ]

(#5) wikings2


wikings2
(őstag)

YOSHIMITSU WIN <3 :D :C

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#6) anulu


anulu
(nagyúr)

need! :C

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#7) Zolás


Zolás
(őstag)

Egy kicsit hasonlít a megvakított Neóra a mátrixból :DDD Remélem Smith ügynök is lesz ;]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#8) Ateszzero válasza Xaels (#3) üzenetére


Ateszzero
(őstag)

Lehet hogy nekem is így kéne tennem, de annyira türelmetlen vagyok hogy nem hinném hogy kibírom addig.
Ki tudja hány karaktert akarnak még dlc-ként kiadni. Persze ezek a karakterek már rég rég benne vannak a játékban, csakhát nehogy már 12ezerért megkapjuk a játékhoz tervezett összes karaktert.
Egyébként még mindíg szemétségnek tartom ezeket a "kis tartalommal kiadott" dlc-ket.

(#9) wikings2 válasza Ateszzero (#8) üzenetére


wikings2
(őstag)

Van benne valami, de értelemszerűen azt a karaktert vásárolod meg , amelyik szinpatikus :) Eddig nekem ez az egyetlen dlc ami a bevásárló listámon van.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#10) anulu válasza Ateszzero (#8) üzenetére


anulu
(nagyúr)

file nevek alapján nincsenek benne, az első +karakter mérete (ami le kellett tölteni) egyezik nagyjából azokkal, amik a lemezen vannak

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#11) Föcsök


Föcsök
(aktív tag)

Hogy nem vettem ezt eddig észre!!!!!!!! Július 5 de nagyon jó!:D 21.-én jött Skarlet, ugye akkor volt a szülinapom, de mivel uk ps accom van "csak" 23.-án lett meg, július 6.-án meg a névnapom, és akkor fogják frissíteni az eu/uk store-t remélem vagy legkésőbb megint két napra rá 7.-én.
Egyébként olvasva a hozzászólást igazatok van biztos lesz egy pack majd 4 a 3 áráért, de most már mindegy, habzó szájjal vettem meg Skarlet-et, így már mindegy ha egyesével veszem meg.
Szerintem július 19.-én jön a következő adag, Rain, de hogy előtte lesz-e majd a két ingyen skin vagy aznap azt nem tudom.
A lényeg hogy nem unjuk meg a játékot egyhamar. :DD

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.