Hirdetés

2019. október 17., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) hombre[EU]


hombre[EU]
(aktív tag)

Szerintem senki sem kérdezte,hogy lesz-e benne lootbox. Vagy ez is már egy featur,hogy nem tartalmaz átb...verést a játék?
Az új Halot várom,mint a messiást. Egy tartalmas(15+ óra),jó storyt szeretnénk,még jobb multival 😉

you must be the change you wish to see in the world

(#2) csiki_92


csiki_92
(aktív tag)

Szomorú, hogy ez manapság hírértékű, mindenesetre örvendetes. Viszont ez a szolgáltatásosdi remélem nem fog a kampány rovására menni.

(#3) #80123904 válasza hombre[EU] (#1) üzenetére


#80123904
(törölt tag)

"Szerintem senki sem kérdezte,hogy lesz-e benne lootbox."
Akkor ideje beleolvasgatnod az eredeti tweet alatti hozzászólásokba. Másolok párat:

"If they're gonna keep the req pack system, I'm imagining it'd be a similar method but less scummy because of countries cracking down on lootboxes"

"Halo 5’s MT’s were really fine and people exaggerated the problem a lot. Its similar to Destiny, while the option to spend more money is technically there, literally no one does because it’s entirely feasible and easy to earn it all in game." (MT = microtransaction)

"Well, @Rainbow6Game does micro-transactions, but it's still one of the greatest games this generation, and considering the way @franklez has talked about micro-transactions in the past, I have faith that it won't interfere with the core game."

"Nice ! I hope they bring back vidmaster achievements and have some bad ass armour sets as a reward, I know we're getting some sort of micro transhinanigains but at least have some cool stuff earn as team or solo."

"No more micro transaction plz."

Ezek után jött a válasz Chris Lee-től.

[ Szerkesztve ]

(#4) hombre[EU] válasza #80123904 (#3) üzenetére


hombre[EU]
(aktív tag)

Nem olvastam bele, én tévedtem :)

gyakorlatilag egyik sem kérdés

you must be the change you wish to see in the world

(#5) Hunpriest válasza hombre[EU] (#1) üzenetére


Hunpriest
(aktív tag)

Én akár mennyire is szeretem a Halo-t, biztos kihagyom ezt a részt ha lesz benne lootbox vagy az előző részhez hasonló req system. Szóval ez jó hír.

(#6) sagem


sagem
(addikt)

Csak azt mondta, hogy nem lehet majd valódi pénzért lootboxot venni, szóval lehet, hogy majd játékbeli pénzt lehet valódi pénzért venni, és abból fizetni a lootboxot, amolyan Fifásan ;] ;]

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#7) laceszgamer


laceszgamer
(addikt)

Valszeg nem ezen fog múlni hogy sikeres lesz vagy sem, max ha nem csak kozmetikai itemeket lehet vásárolni, akkor azért érthetően lenne belőle felháborodás.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#8) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Ez a szolgáltatás szöveg rosszul hangzik...

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#9) laceszgamer válasza GodGamer5 (#8) üzenetére


laceszgamer
(addikt)

A szolgáltatás általában annyit jelent, hogy van egy kész játékunk, de felét kivettük és majd részletekben akarjuk eladni. :D

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#10) dreampage válasza hombre[EU] (#1) üzenetére


dreampage
(HÁZIGAZDA)

Azért volt kérdés, mert egyrészt a Halo 5-ben is van ilyen, másrészt kiderült, hogy az Infinite is egy "szolgáltatás" lesz, vagyis a kampány mellett folyamatosan karbantartják majd a multiplayer részt, és ilyenkor mindig felmerül, hogy ezt majd loot boxokkal finanszírozzák.

A játéknak soha nincs vége.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.