Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:55:43

LOGOUT.hu

Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6801) Predike


Predike
csendes tag

Köszi a válaszokat, közben rendeltem új telót, ha megjön akkor a gyári szervizhez nyitok ticketet és sztem elküldöm oda javitásra. És ha kész, majd eladom. (Amúgyis váltani akartam...)

(#6802) Enzolord válasza darál0w (#6784) üzenetére


Enzolord
addikt

Azt olvastam, hogy feleségemet most intéztem. Mondom, melyik topicba keveredtem?? :C :C :C

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#6803) darál0w válasza Enzolord (#6802) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

:DDD

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#6804) oba


oba
addikt

Bocsi ha már volt ez téma, de érdekelne, hogy ha elküldöm a telefont javításra (akku és töltő aljzat csere) akkor resetelik e a telefont? Nem igazán lenne kedvem lementeni róla dolgokat, majd újra belakni.

(#6805) pcnet válasza oba (#6804) üzenetére


pcnet
addikt

Én csináltam resetet mert 2019 márciusában volt utoljára. Samsung szervizben kértek resetet, mert GDPR érteében nem maradhat személyes adatod a telefonon. (Mondjuk alaplap csere esetém lehet gáz, ha kidobják az adataidat az alkatrésszel együtt.) Kérdezz rá szerintem chaten, az a biztos. Én beállítás varázslóval kaptam vissza, nem futtattak/teszteltek rajt semmit. (Vagy nyomtak resetet.) Küldtem már telefont szervizbe, ahol kifejezetten kérték, hogy a legfrissebb gyári ROM legyen rajt és ne legyen kód vagy ujjlenyat, mert tesztelni fogják. Szervize válogatja. Repair requestnél úgy rémlik írják, hogy készíts biztonsági másoltatot, de resetre nem emlékszem.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6806) aerosmith válasza oba (#6804) üzenetére


aerosmith
őstag

Kötelezően resetelik, le kell mentened.

(#6807) oba


oba
addikt

Köszi srácok! Hát akkor nem úszom meg... :) A Oneplus switch mennyire használható/ajánlott? Nyilván képeket, videókat, zenéket nem backupolnék vele, hogy minél gyorsabb legyen és kisebb a backup file. Próbálta már valaki? Alkalmazásokat, azok adatait, beállításait, rendszer beállításokat szeretnék menteni. Root/twrp nélkül egyáltalán ez lehetséges?

(#6808) aerosmith válasza oba (#6807) üzenetére


aerosmith
őstag

van oneplus backup, egy fileba kipakol mindent.

(#6809) darál0w válasza oba (#6807) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

alkalmazás adatokat nem tudom mennyire viszi át, de minden másra használhato....épp google biztonsági mentés bugom volt, amikor 7t pro-ra váltottam...

nekem igazábol ami alkalmazásom volt, azt ugye szinkronban tartotta google....1-2 napot buktam...

játékok meg online voltak, azok külön játékfiokhoz voltak kapcsolva, játékba bejelentkezve maradt minden...

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#6810) oba


oba
addikt

Srácok, kaptam emailt a oneplustól hogy 24 órán belül a ups futár felveszi a csomagot. Utána jött a upstől email, amiben választanom kell, hogy depoba elviszem, vagy igényeljek futárt. Igényeljem vagy jönni fog mindenképp a telefonért? Címkét nyomtassam ki vagy nem fontos? Bocsánat ha ezek már voltak, keresővel nem találtam választ.

(#6811) pcnet válasza oba (#6810) üzenetére


pcnet
addikt

Egyszerűbb ha házhoz/munkahelyre kérsz futárt. Cimkét nyomtasd ki és ragaszd a csomagra. Olyan dobozba csomagold a telefont, amit nem sajnálsz, mert nem abbam fogják visszaküldeni.

Szerk: Ha munkahelyre kéred a futárt és megbízol a recepciósban/portásban, nyigodtan nála hagyhatod a csomagot, nem kell aláírni semmit, a futár lecsippantja a kimyomtatott vonalkódot és már viszi is.

[ Szerkesztve ]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6812) oba válasza pcnet (#6811) üzenetére


oba
addikt

Köszi! Már házhoz kértem a futárt. Fater P9 Lite dobozába rakom a telefont, pont belepasszol, nem mozog benne. Angol vagy magyar nyelvű címkét ragasszak? :D Gondolom mindegy :)

Neked felmerült bármilyen költség az egész dologgal kapcsolatban? Nekem is van még garanciám.

(#6813) pcnet válasza oba (#6812) üzenetére


pcnet
addikt

Angolt nyomtattam. Még annyi, hogy a telefonhoz kapott fuvarlevél/szállítólevél vagy mi az, tedd a telefon mellé a dobozba. Azt elveszik és egy "munkalapot" fogsz visszakapni. Semmi költségem nem merült fel az egész oda-vissza úttal és szervizeléssel. Teljesen ingyenes volt az egész. Oneplus fiókodban tudod követni a beérkezéstől a javításon át a visszaküldésig a folyamatot. UPS-nek van mobil alkalmazása, tracking number megadása után tudod követni a csomag útját. Nekem kedden vette fel a futár a csomagot, szerdán érkezett meg a lengyel szervizbe, csütörtökön javították, pénteken hozta vissza a futár.

[ Szerkesztve ]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6814) oba válasza pcnet (#6813) üzenetére


oba
addikt

Köszi! :R
Ezt a fuvarlevél dolgot is, azt sehol nem írják, de ártani nem árt ha mellé rakom. Hihetetlen gyorsan megkaptad a telefont, remélem nálam is így lesz :)

(#6815) plejik


plejik
addikt

Használ valaki valamilyen "főzőtt" romot? Nekem kezd mostanába a t..öm tele lenni az OOS-el...

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#6816) oba


oba
addikt

Na, már úton is van hazafelé a telefon a szervizből :) Hétfőt ír mint várható kézbesítés. Majd megírom, hogy milyen lett. Azt most sehol sem látom, hogy pontosan mit csináltak a telefonnal. Nem kellene jelezniük valahol, hogy milyen javítást végeztek?

plejik: mi a baj az OOS-el? én soha nem használtam még mást Oneplus telefonon, nem éreztem szükségét

(#6817) pcnet válasza oba (#6816) üzenetére


pcnet
addikt

Nekem is csütörtökön adták fel és péntek délután megérkezett. Remélem Te is megkapod holnap. ;) Nekem is hétfőt írtak kézbesítésnek, le is mondtam a péntekről mert 8:20kor érkezett be Vecsésre. Gondoltam a futárok már korábban útnak indultak.
Nem írják neten, hogy mit cseréltek. Az majd a telefon mellett lesz egy lapon. Nekem pár nappal a kézbesítés után CTDI emailben elküldte pdf-ben is.

Más: Használja valaki android autot? Haverom Suzuki Vitarája nem ismeri fel az Ő Mate 20 Lite-ját, próbálta P30-al és iPhoneal is. iPhone tökéletesen működik, de úgy tudom, (lehet rosszul) hogy mirror linket használ. Ma megpróbáltuk az én telefonommal is, első próbállozásra felugrott az android auto, kezdő lépések és kihagyás opció volt. Reflexből nyomtam a kihagyásra, gondoltam nem kell a bemutató. Utána már android auto adatainak törlésével se ment. Az auto most volt kötelező szervizen, rákérdezett, de azt mondták más nem jelentett hibát, az auto rendszerén a legfrissebb szoftver van. Haver azt mondja, azóta nem megy, mióta Android 10re frissült a telefonja. Van esetleg tippetek, hogy mi lehet a baj, esetleg mit lenne érdemes megpróbálni? Írt már az android auto supportra is, de nem kapott választ.

Köszi! :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6818) oba válasza pcnet (#6817) üzenetére


oba
addikt

Hát, az enyém Varsóból átment Kölnbe az éjjel, valamiért. Ma reggel 4:50kor még Tuchomericében, Csehországban volt. Jól körbe mennek vele :D Szóval ebből ma már nem lesz kézbesítés. :)

(#6819) zedok


zedok
senior tag

Sziasztok!

Találkoztatok olyannal, hogy elment a hangja a hívó hangszórónak? Tehát nem a kihangosított rész - hanem a sima hívó rész. Hirtelen nagyon halk lett - max hangerőn - eddig volt force restart es tarsai de szerintem szimplán elkezdte megadni magát.

Találkozott már valaki ilyen gonddal?

Előre is köszi!

Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D

(#6820) hedgehog válasza pcnet (#6817) üzenetére


hedgehog
senior tag

Hát én használom, de egyelőre csak akkor, ha a nyaraláson bérelt autóban van, mert a sajátban nincs. Nem szokott gond lenni, indul egyből. Igaz én használom telefonos üzemmódban is, azt próbáltad? Úgy működik?

-- aka p3d3str1an

(#6821) pcnet válasza hedgehog (#6820) üzenetére


pcnet
addikt

BT-on tudok csatlakozni, kiírja a híváslistát stb, BT beállításoknál meg van adva engedély névjegyeknek, naptárnak, híváshoz... Android autohoz USB-n kell csatlakoztatni, de csak tölti a telefont. Próbáltam USB módokat is váltogatni, de semmi. :(

[ Szerkesztve ]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6822) hedgehog válasza pcnet (#6821) üzenetére


hedgehog
senior tag

Úgy értettem, hogy ha elindítod az Android Auto appot a telefonon, az működik önállóan rendesen?

-- aka p3d3str1an

(#6823) pcnet válasza hedgehog (#6822) üzenetére


pcnet
addikt

Nincs android auto app. Ha beállításoknál a keresőbe beírom, hogy android auto, akkor kvázi az alkalmazás infóhoz dob. Engedélyeket tudom kezelni, kényszerített leállítást nyomni, gyorsítótárat törölni stb... De ikonja nincs, nem tudom megnyitni az appot.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6824) oba válasza oba (#6818) üzenetére


oba
addikt

Na! Mégis megérkezett :) Lett cserélve akkumulátor, töltő csatlakozó, kamera lencse és üveg hátlap is. Profi munkát végeztek és minden működik. Szépen passzol végre a töltő, nem esik ki. Nagyon elégedett vagyok. :R

(#6825) #80439296 válasza pcnet (#6821) üzenetére


#80439296
törölt tag

Kábelhiba?

(#6826) oba válasza pcnet (#6821) üzenetére


oba
addikt

Lehet, hogy hülyeség, de usb OTG-t bekapcsolva próbáltad?

(#6827) pcnet válasza #80439296 (#6825) üzenetére


pcnet
addikt

Kizárt. 3 androidos telefonnal próbálta, mindegyikhez a gyári kábelét használta.

oba: Nem mondom, hogy én megmondtam, de megmondtam. :P ;) Kamera lencsét cseréltek nálam is, de nem tudom miért.

OTG-vel nem próbáltuk, valóban. :R

[ Szerkesztve ]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6828) oba válasza pcnet (#6827) üzenetére


oba
addikt

Neked cseréltek hangszórót egyébként? Nincs ott a szervizlapon, de mintha máshogy szólna. Picit tompább... Eddig sem volt egy minőség bajnok de most ahhoz képest is gyengébb talán. Illetve panaszkodott ma valaki, akivel beszéltem, hogy visszhangosan hall. Kipróbáltam faterral, ő viszont azt mondta, hogy jól hall. Lehet köze a kettőnek egymáshoz?

(#6829) pcnet válasza oba (#6828) üzenetére


pcnet
addikt

Nekem nem cseréltek hangszórót és nem is vettem észre hangerő problémát. Más sem panaszkodott, hogy rosszul hall vagy viszhangzok. Nem tudom OnePlusoknál egyben van e a töltő csatlalozó az alsó panellel, ergó panel cserével cseréltek e esetleg mikrofont is. :(

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6830) Predike válasza zedok (#6819) üzenetére


Predike
csendes tag

Nekem olyan volt hogy a Mikrofon romlott el, se normál se kihangosítva nem működött egyik napról a másikra. Nyitottam szerviz ticketet és 1 hét alatt kb. meglett csinálva Gariba, DHL vitte, hozta.

(#6831) nutfile válasza pcnet (#6817) üzenetére


nutfile
aktív tag

napi szinten használom.
alapból android autó sem aktivált szolgáltatás Mo-on (telefon oldalról), így lehet, h csak root-olt telón megy (nekem az van).
már nem emlékszem pontosan, de mintha ugyanaz lett volna, mint a google pay-jel. rajta van gyárilag a telón, de fagyasztva. fel kell olvasztani, törölni és apkmirror-ról leszedni a legfrissebbet, azt feltenni (különben mindig újra fagyasztani fogja a rendszerappot).
(Iphone szerintem Carplayt használ, az egy harmadik cucc)

[ Szerkesztve ]

(#6832) oba válasza pcnet (#6829) üzenetére


oba
addikt

Úgy látszik, hogy "megjavult", vagyis hogy nem volt vele gond, mert ma akárkivel beszéltem, azt mondták, hogy nem visszhangzik. Szóval a múltkori esetnél a másik félnél volt gond. Egyébként megnéztem szétszedő videóban és nincs egyben a hangszóró/mikrofon rész a töltő csatlakozóval.

(#6833) pcnet válasza nutfile (#6831) üzenetére


pcnet
addikt

:R Szomorú vagyok! :(( Haver azt mondja, amíg 9es android volt a telefonján, (Mate 20 Lite) tökéletesen működött.

Segítséget szeretnék kérni. Mióta szervizből visszajött a telefon és újra belaktam, ha töltőre dugom, ez jelenik meg: [kép]

Valamit elnyomkodtam szerintem beállításkor. De vajon mit? Ha lent a buborékokra nyomok, akkor a google segédet tudnám bekapcsolni. Google beállításokban átnéztem mindent, de nem találtam erre utaló beállítást. Zárolt kijelzőt és ambient displayt is átnéztem, söt még a megjelenítést is, de sehol nem találok semmit. Mit nyomkodhattam el? :O :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6834) pcnet


pcnet
addikt

Akit érdekel az akksi állapot [link] 7 Pro topicból loptam. Tud más hardver elemeket is tesztelni. Talán jobban lehet neki hinni, mint más, harmadik féltől származó, általános teszt appoknak.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6835) plejik válasza pcnet (#6833) üzenetére


plejik
addikt

A google beállításoknál tudod ezt kikapcsolni. Ott van a beállítások menüben. Pontosoan nem tudom már mi a neve, de szerintem megtalálod . :)

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#6836) FingR86 válasza pcnet (#6834) üzenetére


FingR86
őstag

köszi :R

Egészséges (84%)

(#6837) hedgehog válasza plejik (#6835) üzenetére


hedgehog
senior tag

Sajna én nem találtam, bár én bekapcsolni szeretném, nem ki :D

-- aka p3d3str1an

(#6838) pcnet válasza plejik (#6835) üzenetére


pcnet
addikt

Köszi, azt már végig néztem, de nem találtam semmit. Minden segéddel.kapcsolatos opciót kikapcsoltam. Már a Google értesítéseit is letiltottam, de nem tűnik el. Mikor belaktam a telefont, hozzá se nyúltam a google beállításokhoz. Egyszer feldobta a segédet, azt bekapcsoltam, fél órát szórakoztam vele mint érdekesség, majd ki is kapcsoltam.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6839) pcnet


pcnet
addikt

Töröltem Google app adatait és a gyorsítótárat. Végre eltűnt. :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6840) hedgehog válasza pcnet (#6839) üzenetére


hedgehog
senior tag

Én közben megtaláltam a beállítást is, a Google appon belül az Assistant fülön az Assistant devices alatt kell a telefont kiválasztani, és ott lehet mindenféléket ki-be kapcsolgatni.

-- aka p3d3str1an

(#6841) pcnet válasza hedgehog (#6840) üzenetére


pcnet
addikt

Köszi! Fiókszolgáltatások / Segéd, kereső és voice / Google segéd / Asistant fül / Asistant device / Telefon / Google segéd. :R Hát jól eldugták. Itt pedig tuti nem jártam eddig. :Y

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6842) oba válasza pcnet (#6834) üzenetére


oba
addikt

95 százalékost ír nekem, pár napja jött haza a szervizből. Azt hittem teljesen újat raknak bele, de azért ez sem rossz :)

(#6843) plejik


plejik
addikt

.

[ Szerkesztve ]

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#6844) pcnet válasza oba (#6842) üzenetére


pcnet
addikt

Nekem 98%os, szintén pár hetes akksival. De AccuBattery szerint meg 93%os.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6845) pcnet válasza nutfile (#6831) üzenetére


pcnet
addikt

Haver most írt, hogy sikerült Neki életre kelteni az android autot. Android auto és Google app adatok törlése volt a megoldás.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6846) zoli978


zoli978
tag

Sziasztok kerestem de nem találom a választ. Aki küldte már vissza a telefont az UPS-t meg kell rendelni vagy jön magától? Beégett a kijelző és az akkumulátor sem a legjobb már. Szervízt már kértem, de ez nem tudom, hogyan működik. Előre is köszönöm a segítséget. :R

(#6847) darál0w válasza zoli978 (#6846) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

szervíz igényt benyujtod oneplusnál, onnantol intéződik minden....kapsz emailt a teendőkről

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#6848) oba válasza zoli978 (#6846) üzenetére


oba
addikt

Kapsz majd egy UPS-es levelet, benne egy linkkel, ott tudsz házhoz kérni futárt. A mellékelt vonalkódos papírt majd nyomtasd ki és ragaszd rá a dobozra, mert a futárnál nem lesz semmi.

(#6849) oba válasza oba (#6832) üzenetére


oba
addikt

Hát ezt elkiabáltam... visszatért. A másik fél hívás közben vissza hallja magát. Most már többen is jelezték, és faterral le is teszteltem, tényleg hallom magam amikor az ő telefonjáról. hívom az enyémet. Hihetetlen... Volt már valakinek ilyen problémája? Írtam egy emailt a supportnak... van egy érzésem, hogy ebből megint visszaküldés lesz. :U :(((

(#6850) oba válasza oba (#6849) üzenetére


oba
addikt

Azt írta a support, hogy küldjem vissza a telefont a szervizbe. Csodás... De legalább foglalkoznak vele. Csak hát nem kellett volna szétcseszniük, mert lassan 2 éve megvan a készülék és nem csinált ilyet, csak miután náluk járt. No mindegy... csak csinálják meg normálisan.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.