Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:55:43

LOGOUT.hu

Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6651) fakekorom válasza papp54 (#6650) üzenetére


fakekorom
tag

köszönöm!
nekem is.
ugyanezen az oldalon fentebb:
Jelerősség: -83dBm 32 asu
Hangszolgáltatás: Szolgáltatás
Hanghálózat típusa: LTE
.
Hanghívás állapota: tétlen

és a lakásban, hiába mutat full térerőt, nem tudok telefonálni (SMS-t tudok küldeni). ma volt SIM-csere, de nem oldotta meg a kérdést
már nincs ötletem ... :F

[ Szerkesztve ]

(#6652) palesz53 válasza fakekorom (#6651) üzenetére


palesz53
senior tag

Állítsd át lte/wcdma-ra.

vezess, kövess, vagy takarodj az útból

(#6653) oba válasza fakekorom (#6651) üzenetére


oba
addikt

Én is telenoros vagyok, ugyanazon van mint neked, a két érték pedig -79 dBm és 61 asu. Nem tudom hogy ez jobbnak vagy rosszabbnak számít e mint a tiéd. Nálam semmi gond nincs a telefonálással a lakásban sem.

(#6654) pcnet


pcnet
addikt

Akinek vacakol az Android 10, csinált FR-t frissítés után? Én még nem csináltam, lusta vagyok újra belakni, de a mai akku idő után szerintem nem is fogok. Egyedül a wifi nyűgöm van, hogy 2.4 GHz-re csatlakozik, aztán gondol egyet és felmászik az 5 GHz-esre. Ma volt egy kis navigáció, elég sok játék, kis fényképezés, 99%ban wifin voltam igaz, és lakásban, de 8 órás SOT szerintem baromi jó. Augusztusban múlt 1 éves, márciusig nagyon aktívan Ingresseztem, volt, hogy naponta 2x töltöttem, vagy órákat ment power bankról max fényerőn, mobilneten, GPS-szel a játék.

[kép]
[kép]

A napokban gondolkodtam el megint, hogy ki kellene próbálni egy iPhone 7et vagy 7 plust. Igazából csak iOS érdekelne, nem is annyira az iPhone, utoljára 4S-t használtam iOS 6-tal és furdal a kíváncsiság. Viszont O6-ot nem akarom eladni, egyrészt mert tudom csak egy pár hetes fellángolás lenne az iOS, másrészt nem tudok megbarátkozni a gondolattal, hogy eladom a 8 giga ramos telefonomat, hogy ráfizetéssel vegyek egy 2 giga ramos iPhone-t. Vagy i7 Plus, 3 giga rammal, de az meg nagyobb mint az O6. Szóval maradok! Majd ha tönkremegy a O6, lehet veszek egy i7 vagy i8 plust. Kb 2 éve készülök iPhonera váltani egy próba erejéig., De valahogy mindig elmúlik :U Kár, hogy GSM boltból nem lehet kölcsönözni telefont. :))

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6655) ßrainiac válasza pcnet (#6654) üzenetére


ßrainiac
addikt

De konyorgom, legalabb ugyanazt a kategoriat nezned ajfonba'.. :DDD

Nem adnek egy OP 6-ot meg iphone x-ert sem.

(#6656) pcnet válasza ßrainiac (#6655) üzenetére


pcnet
addikt

X-től felfelé nem tetszik a dizájn, ott undorítóan nagy a noccs, meg nem akarok pár hónap alatt 100e ft-ot bukni rajt. Ha újat veszek, akkor pedig fogok. Ha meg használtat, azt minimum akksi cserével kell kezdeni. i7-en talán nem lehetne akkorát bukni. Meg ugye én inkább iOS-re vagyok kíváncsi, hogy mennyit fejlődött 6-os óta. Csak pár hónapra venném, egy próbára. Aztán esetleg OP7T-re jönnék vissza.

Szerk: Augusztusban vettem egy Samsung tabletet. Lehet inkább iPadet kellett volna és akkor meglett volna az iOS vizitem is egyben. :)

[ Szerkesztve ]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6657) fakekorom válasza palesz53 (#6652) üzenetére


fakekorom
tag

köszönöm
ez tipp vagy tapasztalat?
és nem tudom, hogyan kell átállítani - mármint úgy, hogy a telefon újraindítása után is megmaradjon ez az új beállítás, ne álljon vissza az eredetire :F

(#6658) oba válasza pcnet (#6656) üzenetére


oba
addikt

Mit fejlődött az iOS? Semmit :D Jó ez túlzás, de ugyanúgy néz ki, ugyanúgy kell kezelni. Semmi egetrengető új feature szoftveresen. Letöltöd az appot, kirakja a főképernyőre és annyi. Nem értem mire vagy kíváncsi :DDD Tényleg érdekelne, hogy mi az a dolog az iOS -ben ami ennyire érdekel, vagy vonz.
Egy iphone 7 -el vagy 8 -al meg lenne egy lassabb telefonod, rosszabb kijelzővel (felbontás és technológia), kisebb akkuval, rosszabb üzemidővel, kevesebb rammal, lassabb töltéssel, korlátoltabb oprendszerrel.

;]

(#6659) pcnet válasza oba (#6658) üzenetére


pcnet
addikt

Valamit csak változott. Biztosan van benne újdonság. Azért is mondom, nem X felettit vennék, hanem valami régebbit. Pl diktálást nagyon dícséri haver, de a billentyűzeten se gépeltem annyit félre 4S-en mint most O6on. Pedig sokkal nagyobb a kijző. Havert meginterjuoltam, hogy miért pont iOS-t használ. Mert megunta, hogy az androidot egyhuzamban hackelni kell. Mondtam Neki, ugye még valami 2.x alapú androidos telefonod volt?! HTC Desire. Ok, nincs több kérdésem. :)
Ja, és a szokásos! Az android tele van adathalász programmal, meg reklámmal, meg nem optimalizálnak, ram meg erőforrás zabáló rendszer. Hát nálam meg elvi kérdés, hogy gyengébb hardverre nem fizetek rá. Értem én, hogy elmegy iOS 2 giga rammal, de akkor legyen az iPhone olcsóbb, ha egyszer kevesebb/gyengébb hardver elemekből épül fel. Jó, jó! Miért adnák olcsóbban, ha ennyiért is el lehet adni. Irodai PC-t se veszek gamer PC árban. Mindegy, marad a 6os. Aztán ha kileheli a lelkét, akkor 7T. De remélem mire nyugdíjba megy, már rég elavult lesz a 7T és már kapni sem lehet. :) Semmi bajom a 6ossal, csak techb*zi vagyok.

[ Szerkesztve ]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6660) oba válasza pcnet (#6659) üzenetére


oba
addikt

Én egy darab reklámmal nem találkoztam magában Oxygen OS -ben, de a stock androidban sincs semmi reklám. Adathalászatról sem tudok, csak amennyit sejteni lehet, hogy a nagy óriáscégek (Google, Facebook, Apple) művelnek a készülékeiken, szolgáltatásaikon keresztül. Haverom iphone -on ír nekem messengeren, beszélgetünk pl a tévékről, másnap ott virít a facebook idővonalán a tv reklám, a youtube videóknál is gyakoribbá vált nála abban a pár napban a tv -k reklámja. Szóval nem értem miről beszélünk :) Tök mindegy melyik rendszer vagy eszköz, lopják az adatainkat, figyelik a szokásainkat.
Az iOS lehet, hogy elmegy 2 GB rammal, de pl a 3 GB ram is kevés már iOS -en, ha safariban nem akarsz több megnyitott oldalnál újratöltésbe futni vagy picit komolyabb felhasználásnál háttérből kilőtt appokba futni. Ugyanennek a haveromnak iPhone XS -en is előjött, hogy háttérbe rakott youtube appban a videó előröl indult mert közben elfogyott a ram és kilőtte a youtube -ot. Oké, hogy több ramot eszik valamivel az android, de arányaiban is sokkal több szabad ram áll rendelkezésre az OP6 -osomon mint egy iphone -on és ilyen jelenségbe se futottam még bele soha. Rég nem igaz már az a mítosz, hogy az iOS jobb rendszer mint az android. Egyetlen előnye van az iPhone -nak/iOS -nek: ha beszippantott az egész almás ecosystem és van apple órád, fülesed, mac -ed, használsz apple szolgáltatásokat. Akkor megéri iPhone -t használni mert faszán meg van oldva az együttműködés és integráció a különböző szolgáltatások/hardverek között.

De ne értsd félre, nem akarlak lebeszélni. De én tuti nem vennék több mint 3 éves mobilt (2016 -os az iPhone 7), pláne nem ennyi pénzért, úgy, hogy csomó kompromisszumot kéne kötnöm hardverügyileg az OP6 -hoz képest. A legszánalmasabb a már akkor is röhejesen alacsony felbontású kijelző az iPhone 7 -ben. Úgy értem a röhejest, hogy egy mezei középkategóriás android mobilban jobb kijelző volt ötöd annyi pénzért. És a többi hátrányról nem is beszélek amiket leírtam az ezelőtti hozzászólásomban.

Ja és a félregépeléshez, próbálj meg más billentyűzetet, hátha azokon kevesebbet ütsz félre. Nálam a swiftkey a befutó már évek óta, ezt a hsz -t is azon gépelem, szinte nulla félregépeléssel, a javaslatokat használva, gyorsan.

(#6661) pcnet válasza oba (#6660) üzenetére


pcnet
addikt

Swiftkeyvel nem sikerült megbarátkozni. GBoard után már az is furcsa volt, hogy magánhangzókon balra kell húzni az ékezetes megfelelőért. Meg mindig ki akart minden szót javítani, vissza töröltem, javítottam, majd ő úgy gondolta mégiscsak jobban tudja mit akarokok írni mint én magam. :) Xperia billentyűzetet használtam egy darabig, azon meg a speciális karakterek nem voltak kint ha jól emlékszem. SmartKeyboard volt még talán a legjobb eddig. GBoardal meg sokszor n-t nyomok szóköz helyett, vagy vissza törlök m helyett. No, sikerült jól szét offolnom a topicot. Bocsi! :(

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6662) oba válasza pcnet (#6661) üzenetére


oba
addikt

Én kikapcsolom az automata javítást SwiftKeyben. A három javaslatra bökdösve gépelek. Én is befejezem az offot :)

(#6663) Milestone2


Milestone2
nagyúr

Búcsúzom. Én eladtam. Nekem ez a 3000 körüli akku megölte a telefon többi extráját.

Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...

(#6664) oba válasza Milestone2 (#6663) üzenetére


oba
addikt

Mi lett az utód?

(#6665) Milestone2 válasza oba (#6664) üzenetére


Milestone2
nagyúr

OnePlus6 volt egy kisérlet...
...megszabadulás a Xiaomitól.
De nem az OnePlus6 lesz az utam.

Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...

(#6666) palesz53 válasza fakekorom (#6657) üzenetére


palesz53
senior tag

Hogy a problémádat megoldja-e, nem tudom. Egy próbát megér, kb 5 másodperc állítani.
Amit írtál is, *#*#4636#*#* a tárcsázóban, majd telefon adatai, hálózattípus. Ott a legödülő menü. Beállítod, úgy marad, nem változik.
Voltes csopiban is ezt a beállítást ajánlják.

vezess, kövess, vagy takarodj az útból

(#6667) ßrainiac válasza Milestone2 (#6665) üzenetére


ßrainiac
addikt

Azt tudja h az volt. Azt kerdezi, mi lesz ezutan.

(#6668) Milestone2 válasza ßrainiac (#6667) üzenetére


Milestone2
nagyúr

Nálam nem nagyon van azelőtt meg azután...
...jönnek mennek...néha maradnak....

OnePlus6 eladása előtt jött egy Mi CC9 Pro...
...de nem emiatt megy az OP6...tökéletesen elégedett voltam vele, az akkumulátoron kívül.

Jelenleg egy Honor8XMax, egy Jolla1, egy Mi CC9Pro, egy Redmi Note7, egy Mi6X, egy Redmi3 és egy Mi3W fut a parkomban. Mind más funkcióval. Van amin china developer romot tesztelek (ez ugye elég kamu tesztelés, csak jogosultságom van), van amin custom romot forditok (jópár custom magyar nyelvének "ellenőre" és van aminek csak forditója vagyok)...amúgy csak egy szimpla bolond.

Mi lesz ezután? Most már nagyon akarnék látni/használni/birtokolni egy Pixel 4 XL-t, nem kéne elszórnom 'kis' telefonokra a pénzt...mert mire összejön a lé, már Pixel 5 lesz...

[ Szerkesztve ]

Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...

(#6669) Kront


Kront
tag

Szervusztok! Tudnátok ajánlani Budapest környékén egy szervizt/üzletet, ahol bevállalják a hátlapcserét? (A készülék működik, csak megtörött a hátlap.)

(#6670) Divinity válasza Kront (#6669) üzenetére


Divinity
őstag

Mi a baj a gyári cserével? Viszik hozzák, normál áron és biztos jó lesz

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#6671) Kront válasza Divinity (#6670) üzenetére


Kront
tag

Semmi. Nem tudom, mit jelent ez a "gyári csere". Bár milyen megoldás érdekel.

Nem sokkal a megjelenése után vettem a lányomnak külföldről, akkoriban itthon nem lehetett kapni, alkatrészt hozzá meg pláne nem. Nem én használom, nem vagyok képben arról, hogy van-e már alkatrész hozzá, illetve van-e saját szervize. Eddig két szervizben voltam vele, az egyikben azt mondták egyáltalán nem foglalkoznak vele, a másikban meg csak 5-ös szériáig vállalnak javítást. Azt sem tudom, mekkora macera kicserélni, azért bíznám szakemberre. Nincs szerszámom hozzá, nem tudom, hogy van rögzítve a hátlap, nemrég cseréltem akkut az s9-emben, és nincs kedvem/időm/türelmem/szakértelmem hasonló ügyeskedésre (hőlégfúvó, műanyag körmös szerszámok, visszaszigetelés stb.), ha nem feltétlen muszáj.

(#6672) hedgehog válasza Kront (#6671) üzenetére


hedgehog
senior tag

"Gyári csere": Az oneplus.net-en kérsz rá javítást, futár hozza-viszi (asszem a lengyeleknél javítják), és az ára nem sokkal több mintha itthon vinnéd szervizbe. (a hátlap ára egyébként 6000 Ft körül van, itt tudod megnézni az árakat: alkatrész árlista
erre rájön még a javítás költsége és asszem a futár, de azt megmondják ha felveszed velük a kapcsolatot.

[ Szerkesztve ]

-- aka p3d3str1an

(#6673) Kront válasza hedgehog (#6672) üzenetére


Kront
tag

Ez teljesen megfelel. Köszönöm.

(#6674) Itsu


Itsu
tag

Nekem 15 ezer forintomba fájt az egész. garanciális,szerintem ingyen lesz a futár. de lehet azért volt ingyen nekem,mert meghalt a telefonom.

(#6675) plejik válasza hedgehog (#6672) üzenetére


plejik
addikt

Most nézem, hogy elég sz..ért h..ért cserélik a kijelzőt is meg a hátlapot is. Korrekt árak. :)
Ezt a linket amúgy be lehetne rakni az összefoglalóba. :)

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#6676) tibcsi0407 válasza plejik (#6675) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Kérésed számomra parancs....DONE

https://utdetailing.hu/

(#6677) plejik válasza tibcsi0407 (#6676) üzenetére


plejik
addikt

:R

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#6678) oba


oba
addikt

Legfrissebb stabil oxygen OS -en azt tapasztalom, hogy ha nem nyúlok egy ideig a telefonhoz akkor szépen kikapcsolja magának a wifit, mobilnetet de még a BT-t is. Nem rémlik hogy 9-es android alatt lett volna ilyen. Ha 1-2-3 órán át nem nyúlok hozzá akkor is csinálja. Nálatok is ilyen? Mit lehetne tenni ellene? Ne kapcsoljon ki semmit, éjszakára ezeket úgy is kikapcsolom, nap közben meg ne lőjje ki őket.

(#6679) pcnet válasza oba (#6678) üzenetére


pcnet
addikt

Nekem a wifit kapcsolja ki, de csak éjszaka. Reggel ha lenyomom az ébresztőt, jönnek is az értesítések. Így vettem észre, hogy akkor kapcsolódik wifire. Napközben nem tapasztaltam. Mobilnetet és bt-t soha nem kapcsolta még ki magától.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6680) plejik válasza oba (#6678) üzenetére


plejik
addikt

Nekem a beta 4 van fent. Estére lelövi az adatforgalmas cuccokat és szintén az ébresztésnél jönnek meg az értesítések. Napközben semmi ilyet nem tapasztaltam. Nem lehet, hogy be van kapcsolva valami plusz energiatakarékos funkció?

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#6681) oba válasza plejik (#6680) üzenetére


oba
addikt

Az akkumulátor kímélő mód ki van kapcsolva. Hol nézzek még szét ami ilyesmit okozhat?

(#6682) ßrainiac válasza oba (#6681) üzenetére


ßrainiac
addikt

Nincs fenn vmi tasker?

Vagy Google daily routine (vagymiaz)?

[ Szerkesztve ]

(#6683) oba válasza ßrainiac (#6682) üzenetére


oba
addikt

Nincs, semmi ilyesmit nem használok. Alig van fent pár program és játék a gyári alkalmazásokon kívül.

(#6684) plejik válasza oba (#6681) üzenetére


plejik
addikt

Passz, ott az akkumulátor beállításoknál kéne nézelődni, de ha nem oldódik meg , akkor lehet érdemes egy full wipeot nyomni és megnézni, ha úgy sem jó, akkor talán a beta 4 et rakd fel és nézd meg azzal. Sajnos már tapasztaltam Én is olyat az OP szériákban, hogy ugyanolyan telefonon ugyanaz a szoftver és nálam volt bug, még másnál nem.. :/

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#6685) oba válasza plejik (#6684) üzenetére


oba
addikt

Tegnap este pl ültem a gépnél, a telefon az asztalon pihent. Kb 2 órát ültem ott. Majd felálltam, és vittem magammal a telefont is. Majd az órám hármat rezgett... így jelzi hogy létrejött a bt kapcsolat. Magyarul megint lelőtte a BT -t, és úgy kapcsolta vissza hogy magát a kijelzőt fel sem ébresztettem, csak a kezembe fogtam a telefont és zsebre tettem. Mi ez valami mozgás érzékelős feature? :D A wipeot szeretném elkerülni, de persze ha nincs más mód akkor lehet az lesz. Egyébként adatvesztés nélkül vissza lehet térni 9es androidra?

(#6686) plejik


plejik
addikt

Adatvesztés nélkül nem lehetséges, de legalább vissza lehet térni. :)

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#6687) tibcsi0407 válasza oba (#6685) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Mi ez valami mozgás érzékelős feature?
Igen, úgy hívják, hogy doze.

https://utdetailing.hu/

(#6688) pcnet


pcnet
addikt

Hagyományos fóliát talált valaki a kijelzőre? Novemberben rendeltem ScreenKnight elő és hátlapi fóliát, 2300 ft körül volt, +500 ft-ért tették fel GSM boltban. Egy visszajelzés volt ScreenKnight oldalán, miszerint nagyobb a fólia mint a kijelző. Nálam teljesen tökéletes a méret, de a srác a hátlapon egy hangyányit, tized mm-el lejjebb rakta, a bal alsó része egy hét után felpördült. Levágtam egy olloval a sarkot, hogy ne menjen alá a kosz és ne váljon fel még nagyobb részen. Az elsőlap alján december elején lett egy buborék, azt ki tudtam nyomkodni. Ma zsebemből elővéve láttam, hogy az előlap egész bal oldala buborékos. Elég csúnya. :( Hétfőn voltam Kaposváron, nekem ez a legközelebbi Media Markt, megkérdeztem, 7000+7000 ft lenne a clearpex fólia. Most ezen gondolkozok, de elég vegyes véleményeket olvasok róla. Legközelebb júniusban megyek Kaposvárra, csak fóliázás miatt nem lenne kifizetődő az út, addig lellene valami, akár eBayes fólia. Drágát már nem szeretnék a clearpex előtt. Ha clearpex sem jön be, akkor lehet életemben először fólia nélkül fogom használni a telefont. Nem tervezem eladni, szerintem akksi előbb fog meghalni mint, hogy eladjam, 3000 ft-ot nem szeretnék 3 havonta költeni fóliára, hogy majd anno 2000 ft-al drágábban adhassam el ha mégis arra kerül a sor. Tokban hordom a telefont, itthon tok nélkül de asztalon egy csukló párnán van, vagy az ágyamon hever. Hátlapra csak a jobb tapadás miatt rakattam fóliát, meg elő+hátlapi nem volt sokkal drágább mint ha csak előlapit vettem volna. Clearpexet is csak előlapra rakatnék. Üvegfóliát nem szeretnék, még nem ejtettem le telefont, pedig sok telefonom volt. Egyszer repült anyósülésről ajtó zsebbe egy iPhone 4-em és egyszer rántottam le az LG G2-met ágyról padlószönyegre töltő kábelnél fogva. Eddig ezek voltak a "legnagyobb baleseteim" mobillal. Már-már betegesen vigyázok a cuccaimra. Tudom az ördög nem alszik, meg egyszer esik ami esik...

Szerk: Köszi Tibcsi! :)

[ Szerkesztve ]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#6689) tibcsi0407 válasza pcnet (#6688) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Nekem a P30 Pro íves kijelzőjére Clearplex lett rakva még tavaly áprilisban, azóta is hibátlanul teszi a dolgát.

https://utdetailing.hu/

(#6690) oba válasza tibcsi0407 (#6687) üzenetére


oba
addikt

És ez normális hogy nap közben mondjuk 2 óra asztalon lévő pihenés után wifit, bt -t kilövi? Hogyan lehet ez ellen tenni? Elhiszem, hogy éjszaka hasznos lehet de nap közben semmi értelme ennyire agresszíven védeni az akkut.

(#6691) tibcsi0407 válasza oba (#6690) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Akkubeállításoknál a felső három pöttynél kapcsold ki a dolgokat. Egyébként meg cseréld le az OOS-t valami normálisabb rendszerre.
A 7T Pro-n viszonylag élhető, de ezen is le fogom cserélni, ha az AOSPA kiforrta magát..

https://utdetailing.hu/

(#6692) plejik válasza tibcsi0407 (#6691) üzenetére


plejik
addikt

És mi a normálisabb rendszer?

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#6693) tibcsi0407 válasza plejik (#6692) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Miután már több, mint egy éve nincs meg a 6, így házi feladat utána járni. :)
XDA-n gondol hamar kiderül. Régen a Treskmod volt és a Syberia.

https://utdetailing.hu/

(#6694) BOANerges


BOANerges
tag

Üdv Uraim!

Oneplus6 -tal kapcsolatban szeretnék szaktanácsot kérni, 1-2 tagnak már elküldtem privátban is. :R

Problémám a következő.
TWRP -ből próbáltam a 10.3 -as rendszert feltenni, de valahogy töröltem mindent a "B" memóriaterületről, nem is indult a teló. :W

Nagy nehezen sikerült az "A" részre rámásznom, amin sértetlen volt a régi rendszer.
TWRP -ből nem akart sehogy sem felmászni, így manuális frissítésből tettem fel.
Erre eltűnt a TWRP, de gondoltam sebaj, Fastboot -ból felteszem.
Ez viszont nem jött össze, mert"No such partition" üzenettel nem tudja feltenni. :Y :W

Hogyan tudnék Recovery partíciót készíteni és arra a TWRP -t felvarázsolni? :F

Az "A" -n jól működő rendszert utána gondolom már sikerül majd a "B" -is leképeznem?
Segítségetek előre is köszönöm! :R :R

Béla.

SGS1->SGS3->Oneplus 1->2->3T->5->6->8Pro->12

(#6695) gombasm válasza BOANerges (#6694) üzenetére


gombasm
aktív tag

Csatlakozom - ez az A/B partíciós dolog engem is érdekelne egy érthető magyarázat erejéig. Találtam róla egy angol leírást az XDA -n:

[link]
https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/how-to/guide-noobs-guide-to-b-partitions-op6-t3816123

ha türelmes vagy valószínűleg megleled benne a megoldást.

....de azért, ha valaki célratörőbben összefoglalná magyarul a lényeget, akkor sokan lennénk hálásak érte! :F :K

Nexus 4 & Redmi 5+ & HW Nova 9 SE & Poco F2 pro & Poco X6 pro

(#6696) plejik válasza BOANerges (#6694) üzenetére


plejik
addikt

Csináljatok egy hardbricket, az megoldja a problémát, youtube-on van is rá pár videó. :)

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#6697) BOANerges


BOANerges
tag

Köszönöm, majd megpróbálom. Működik a teló, csak a root hiányzik róla. Muszáj lesz majd mégis nekiesnem... :(((

SGS1->SGS3->Oneplus 1->2->3T->5->6->8Pro->12

(#6698) nutfile válasza plejik (#6696) üzenetére


nutfile
aktív tag

nem hardbrick-et kell csinálni :D , hanem a hardbrick-ből visszahozó MSM Tool-lal újrahúzni mindent. (Minden adat elvész a telóról, teljesen "szűz" készülék lesz!)

(#6699) plejik


plejik
addikt

Van már működő 7.2 es Gcam OP 6 ra? Aki esetleg használja is? :)

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#6700) pcnet


pcnet
addikt

Oxygen updater dobott egy frissítést. Sokadszorra ígérik az 5GHz-es wifi bug javítását és tartalmazza a decemberi(???) biztonsági frissítést.

[kép]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.