Hirdetés

2020. november 25., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-01-13 14:46:19

LOGOUT.hu

Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Eredetileg ide szántam, nem a másik topikba. :B

Már az OP5 óta hiányoltam az optikai képstabilizátort (szerintem önmagát komolyan gondoló high-end telefont nem is szabad enélkül kiadni), tök jó, hogy végre van megint, de a franc verje meg ezeket, hogy a legértelmetlenebb dupla kamerás rendszert használják továbbra is.

Öcsémnek OP5 van és a tele objektív úgy király, ahogy van, portré módhoz kifejezetten ideális. Vagy csak ha kell az optikai "zoom". De felőlem lehetne a másodlagos kamera ultra nagy látószögű is, csak így szerintem nincs kellően kihasználva az, hogy két kamera is van hátul.

Már az OP5T-nél és megannyi Huawei telefonnál is látszott, hogy nem ad túl sok előnyt "képjavítás" címén, ellenben egy főkamerától eltérő látószög sokkal jobban hasznosul.

---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.