Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:55:43

LOGOUT.hu

Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2632) McLaca válasza ßrainiac (#2573) üzenetére


McLaca
őstag

Szerintem nálad valami nagyon félrement abban, amit írtam, de meghagylak abban a tudatban.

Ki az, aki nem 4k-ban videózott? Bárki, akinek van egy kis esze. Telefonra felesleges, mert a kijelzője nem tudja. Monitorra szintén, mert PC-n a 4k még mindig speciális felhasználási terület, akinek ez kell, az meg nem telefonnal bohóckodik. TV-re megint csak nincs értelme, kivéve, ha a 60"-est 1,2 méterről nézi valaki. Ergo a felhasználási terület megmaradt a konzumidiótáknak. A vonalélessége egy telefonnak 4k mellett sem jobb, mint akárcsak egy MILC-nek 1080p-ben. Ellenben ha pixelösszevonást használ, vagy akár csak lefelé skáláz, 1080p-ben még elérheti a "futottak még" kategóriát. A 4k tárhelyigényéről értelmes bitráta mellett meg már ne is beszéljünk. Nem nyújt annyival többet, amennyivel több helyet foglal.

RAM téma: nálam már ment 2GB alá a szabad ram, de akkor elég extrém tartalmak voltak a böngészőben is, a háttérben is futott "néhány" app, meg vagy 1 hete nem volt újraindítva a telefon sem.

Pcnet: első dolgom volt kikapcsolni, helyesebben elrejteni a noccccsot :), azóta kb. mintha nem is lenne. Mondjuk értelme sincs, mert csak az alkalmazás színét kapja meg, érdemi tartalom nincs rajta az állapotjelzőkön kívül, azok meg rejtett notch-csal is látszanak, sőt, úgy néznek ki igazán jól.

oba: ha mázlid van, semennyire sem reális a 17 nap. 07.02-án hajnalban rendeltem, 5-én késő délután a kezemben volt normál szállítással, pedig valami 2 hetet írt az oldal.

Üdv!

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.