Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:55:43

LOGOUT.hu

Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2450) McLaca válasza -FreaK- (#2427) üzenetére


McLaca
őstag

(Nem Neked szól, csak itt reagálok.)
A kamerafosozók kapcsolata kissé elszakadt a valóságtól... Nem csak ennél a telefonnál, hanem úgy általában. Sok embernek nem a saját véleménye ez. Valaki kirakta youtube-ra, mert nem csinál fullframe DSLR-szintű képet, meg amúgy sem az éppen sztárolt kamerás teló, tehát innentől fos, aztán a sok konzumidióta papagáj meg ismételgeti, de ugyan megindokolni nem tudja, egyszerűen tényként kezeli, mert azt mondták. Kezdenek irreális elvárásokat támasztani a telefonkamerák felé, de közben arra nem képesek, hogy tájkép állásba forgatva fotózzanak, urambocsá' videózzanak(!), helyette igazi seggfejként portré állásban videót csinálva rángatják jobbra-balra a gépet, hogy így oldják meg az ultraszűk látószög problémáját.
Aki meg annyira facebook, meg insta fixált, hogy megállás nélkül posztolni kell a tökéletes élete tökéletes fotóit éjjel-nappal, amibe nem fér bele egy nem pengeéles és zajmentes low-light fotó, az forduljon szakemberhez segítségért.
A kamera abszolút vállalható képeket készít mobilos élethelyzetekben. Nálam a panoráma is jól működik (kültérben, de beltérben a MILC-em se feltétlen csinál normálisat a szűkös perspektíva miatt). Ahová ennél több kell, oda állványt visz az ember és valamilyen cserélhető obis masinát. Meg +30 IQ-t.
Kitámasztottam a telefont, lőttem vele manuálisban egy 6mp-es ISO100-as képet, mert ebből látszik, mit tud fizikailag a hardver, az automata mód és szoftveres "javítás" meg más lapra tartozik. Teljesen korrekt lett a kép (persze ebbe is belenyúl a szoftver, de legalább nem ő mondja meg az expó értékeket). Mondjuk nem volt még a kezemben S9+, de SLR és MILC már igen, szóval van elképzelésem a képminőség fogalmáról.
Kíváncsi lennék, ha a fent emlegetett népeknek az S9+ fotóit mutogatnám azzal a felhanggal, hogy ez OP6 fotó, mennyire fikáznák szét... :D

betyarr#2399 - SIP téma: egyelőre a SIP klienst használom, meglepődtem és megörültem, hogy van, így nem telepítettem még külön szoftvert (egyébként a CSIP Simple-t használnám, mert beépül, meg a MobileVoIP-ot, mert így egyszerűbb a kimenő szám cserélgetése). Egyelőre a beépített kliens jól működik. Na nem olyan jól, mint az S60-as Nokiákban, de jobban, mint a G3-on a CSIP Simple. Sajnos elég fapad, nem lehet a kodeket kiválasztani, sávszélességhez rendelni, és nem tudom, milyet használ, de nem PCM-et, ezt hallani. Viszont eddig nem panaszkodott senki a VoIP hívásaimra, hangerő oké, visszhangról nem tudok, gyorsan felépíti a kapcsolatot és tökéletes a híváslista integrációja. Egyelőre marad, de PCM kodek jó lenne. A vonal minősége pedig elsősorban a "szolgáltatótól" függ, de nálam eddig rendben volt wifi-n, 4G-n és publikus wifin is.

Üdv!

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.