Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:55:43

LOGOUT.hu

Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1994) McLaca válasza YAS-dude (#1932) üzenetére


McLaca
őstag

Azért ott rá is segítenek szoftveresen a sztereó térre, hogy jobban kihallatsszon. De őszintén szólva ahol számít a sztereó tér, ott aki a telefon hangszóróját használja, meg is érdemli. :) Ha meg csak az a cél, hogy hallható legyen valami, arra bőven jó a monó hangzás is.

Ren Hoek gondolom, nem az ingyenes szállítással kérted. Én hétfőn rendeltem meg (szintén hajnal 4-kor :D ), egyelőre még Brno-ban van, de furán sok állomáson áll meg (csak a lengyeleknél 3 helyen csekkolt a csomag).

Csori72 a UPS nem tud élő nyomkövetést (látom, hol jár az autó és mennyi címe van még). GLS, vagy DPD tud ilyet (nem rendelek túl gyakran, nem emlékszem, melyik). Egyébként a szomszéd társasház parkolójában - munkaidőn kívül - mindig parkol egy UPS-es autó, szóval a közelben lakik egy futáruk. :) Viszont a 3 perc/cím az képtelenség... Forgalom, távolságok miatt. Ez csak ott működhet, ahol lokálisan, tehát mondjuk egy 200m sugarú körben van vagy 20 cím.

Üdv!

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.