Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:55:43

LOGOUT.hu

Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1974) tibcsi0407 válasza Csori72 (#1973) üzenetére


tibcsi0407
félisten

A UPS-nél meg egy 10 órás intervallum van, ami f@szság, mert ha a DPD kis cégként tud szűkíteni rajta, akkor egy világcégnek is tudnia kellene.
Az, hogy hogyan oldják meg, az kliensként engem nem érdekel. Mint ahogy az én klienseimet sem érdekli, hogy tegnap fél egykor feküdtem le, ma meg hatkor keltem. Ki nem sz@rja le? Sajnálnak? Nem. Kellene? Szerintem nem, hiszen ez a dolgom, ahogy a futár is vállalja, hogy tartja a határidőket. Egyébként pedig tartják is, szóval erre nincs egy rossz szavam sem.
Továbbra is a UPS rendszerét ekézem, ha nem tűnt volna fel, Te pedig a futárokat véded, akik ettől tök függetlenek. Ha lenne rendszer, amit tartaniuk kellene határidőkkel, akkor jó eséllyel tudnák. Nyíregyháza nem egy nagy város, hogy ne lehessen tartani.

Egyébként én nagyon kedvelem a GLS-es srácot, aki ide jár, mert nagyon rugalmas, a többieket nem ismerem annyira, mert Ők ritkábban hoznak csomagot. A GLS-t be is tudom lőni megfelelő intervallumba, mert sok dolgot hoz nekem, viszont a többieket nem, mert nincs elég mennyiségű tapasztalatom hozzá.
Egyébként miért van az, hogy a GLS, vagy a DPD fel tud hívni? Valahogy be tudják szúrni úgy, hogy tartják az intervallumot.

[ Szerkesztve ]

https://utdetailing.hu/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.