Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
csavarlazito
üzenetére
most miért, a Porsche után azoknak volt a legjobb hangulata.. (bár lehet, hogy azóta kinőttem belőle, de akkoriban nagyon tetszett)
Kinőttél belőle ... mondom ezt azért, mert pl. nekem a Porsche után már rohadtul nem tetszett az a "faltól falig pattanok és ettől nekem most valami baromira jó" feeling ... és, ha kinőttél a hátsónézetes vezetésből - vezetsz az életben is -, akkor már a cicomázás se fog majd meg...Vagy tévedek...

-
joshua7
veterán
válasz
csavarlazito
üzenetére
Nem mondom, h rosszak voltak, csak minek még egy? Ha az a stílus kell, ot az a 2 rész.

-
[pod]Diablo
őstag
válasz
csavarlazito
üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül,nekem is nagyon bejöttek az underground-ok.
Szerintem annyi kéne bele hogy esetleg rendőr üldözést belerakni,jobb grafika,ugyan az a hangulat,és tökéletes lenne.De én már nem igazan hiszek benne hogy kitudnak adni megint 1 normális nfs-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem annyi kéne bele hogy esetleg rendőr üldözést belerakni,jobb grafika,ugyan az a hangulat,és tökéletes lenne.De én már nem igazan hiszek benne hogy kitudnak adni megint 1 normális nfs-t...