Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Vagány bringa! 30kg?!
Az majd' 1 fél ember, de legalább egy meglett 8-12 éves. Kvázi felneveltél egy gyereket annyi idő alatt.
(Remélem nem esik messze a vicc a fádtól...
) Mennyit dolgoztál le belőle azóta? -
HoaryFox
őstag
Hát végülis egy magán egészségpénztári folyószámla és az ahhoz kapott kártya. Ezt fel lehet használni pl. gyógyszervásárlásra, különféle egészségügyi termékek vételére (pl. vérnyomásmérő) és például kerékpárra is, mint "életmódjavító eszköz"

A melóhelyemen van cafateria és így én fél évig az EP kártyára kapok havi ~14ezer forintot, másik félévben meg a SZÉP kártyámra.Többieknek thx!

-
Gratulálok hozzá!
Nekem csak egy kérdésem van: mi az az egészségpénztári kártya? -
kentucky
őstag
Szép bicó, gratula

-
ncc1701
veterán
Hajrá.
Én 20 év kihagyás után kezdtem el 5 éve újra bicózni. A második nyáron már mentem 1 napos balcsi körre, ami mára szertartás lett, minden nyáron körbetekerjük. Legjobb aerob mozgás, kíméli az izületeket, bármeddig tudod csinálni. Nem is értem, egyesek miért futnak, mikor bicajozni is lehet. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP VICTUS 15 RTX 5060 AMD Ryzen AI 7 350 - 24 GB - 512 GB
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kamera gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Orion HS 200 hangfalpár
- HP X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 256GB
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az majd' 1 fél ember, de legalább egy meglett 8-12 éves. Kvázi felneveltél egy gyereket annyi idő alatt.
(Remélem nem esik messze a vicc a fádtól...
) Mennyit dolgoztál le belőle azóta?

Én 20 év kihagyás után kezdtem el 5 éve újra bicózni. A második nyáron már mentem 1 napos balcsi körre, ami mára szertartás lett, minden nyáron körbetekerjük. Legjobb aerob mozgás, kíméli az izületeket, bármeddig tudod csinálni. Nem is értem, egyesek miért futnak, mikor bicajozni is lehet.