Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janix14
csendes tag
UP neki,lenne rajt' reset gomb már rendelném is meg
Humort vagy bölcsességet szeretne itt látni?Hívja a 1792-es számot,és szavazzon!
-
MODERÁTOR
A BIOS-ban be lehet állítani, hogy a bekapcsoló gombot 4 másodpercig benyomva tartva kikapcsol a gép. Ez után csak be kell kapcsolni ismét és kész a reset művelet. Egyébként tényleg furcsa, hogy ezt lehagyták róla. Én arra fogtam, hogy gondolták jó esetben a gép rendesen működik, így nem kell az újraindító gomb.
Harrrr!!!!
-
mexicanraven
senior tag
Ennyi pénzért bőven jó szerintem! Milyen konfig kerül bele?
when the sun shines, we'll shine together
-
MODERÁTOR
válasz mexicanraven #4 üzenetére
Egy sima internetezős, filmnézős, zenehallgatós konfig került bele.
Gigabyte G41M-ES2L, E3300, 2GB Kingmax RAM, Western Digital 500GB HDD (AAKS), FSP 350-60APN, LG DVD pörkölő, ezeket dobtam össze. Később majd talán kap egy dedikált, erősebb DX11-es kártyát, mondjuk az alsó kategóriából, azon már a játékok is jobban futnak, mint az integrált X4500-on.
Mondjuk ő nem igazán játszik a legújabb játékokkal... Fishdom, Chuzzle, netes flash játékok, esetleg NFS Underground (ha feltelepítem neki) .[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
félisten
6K-ért ez nagyon jól hangzik.
Grat!"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
mexicanraven
senior tag
Vesszek meg, hajszálra ilyen gépet raktam össze nemrég a rokonaimnak! Annyi a különbség, hogy nekik került bele egy HD4670 meg a ház egy CM 331. Sztem nagyon jó kis vasak még ezek, főleg ilyen feladatokra. Az egyedüli gondom az e3xxx sorozattal, hogy a tömörítés mondjuk egy e5200-hoz viszonyítva picit lassabb, de megszokható!
UP!
Ui.:jöhetnének képek a kész állapotokról is!when the sun shines, we'll shine together
-
MODERÁTOR
válasz mexicanraven #7 üzenetére
A CM 331 és 335 nálam is szóba került (valószínűleg jobb választás), de 70-be bele kellett férni úgy, hogy még billentyűzet és két egér is kellett a géphez.
Az E3300 2,5GHz-en jár alapon és én bizony úgy is hagytam. A gyári hűtővel így 52°C-ig melegszik a processzor Orthos alatt. Egy jó hűtővel nagyon jól tuningolhatóak és akkor be lehet hozni a nagyobb testvéreket is (az E5200 is csak a nagyobb cache miatt gyorsabb azonos órajelen az E3300-nál).
A kész állapotot nem fotóztam le, de majd ha arra járok és lesz a közelben fotoapparat, akkor készítek róla képet.D1Rect: Köszi!
Harrrr!!!!
-
mexicanraven
senior tag
Persze, én is voltam már úgy, hogy fillér pontosan ki volt minden számolva, nem voltak plusz opcióim! Azt én is hallottam, hogy ezek a háromezresek mennek 3,8Ghz-et alapfeszen! Ha időm lesz már én is megnyúzom kicsit, hogy kiderüljön az igazság!
when the sun shines, we'll shine together
-
Szten Márs
nagyúr
Pár napja volt egy ilyen a kezemben - több másik Giga házzal együtt. Elképesztően alacsony lábakkal alsó tápos megoldás szerintem azért igen kemény. Nem is értem, hogy gondolták Gigáéknál... Ettől eltekintve biztos jó lehet, csak épp én nem tudtam ettől eltekinteni.
-
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #13 üzenetére
Nekem már a képeken is feltűnt, hogy feltűnően alacsony lábakkal rendelkezik a ház, mert semmi lábra utaló jelet nem láttam. Aztán amikor kibontottuk a dobozból, akkor derül ki az igazság, kb. fél centiméter magas a talp, így a ház alja ennyire van a földtől. Ezért is tettem be inkább fordítva a tápot.
EarL 007: Ki fogom próbálni és akkor lefotózom a gép belsejét is.
Harrrr!!!!
-
Szten Márs
nagyúr
Na igen, de ez még szőnyegen is van... tulajdonképpen akkor hogy és hova fújja a levegőt a táp? Szép kis légörvények alakulnak ki, a levegő egy része vissza fog szállingózni a tápba, de mivel egy szőnyeg van alatta, por kíséretében. Ez sem jó, sőt. Fordítva persze pláne nem jó, de ettől még ez sem az.
-
Retroboy88
csendes tag
most leltem rá, és nagyon bejön, mindenkinek csak ajánlom, ennyi pénzért megéri
-
kmisi99
addikt
Az én CM haf 922 házam se sokkal magasabb. Kb félig fér alá a mutató ujjam de akkor már elég erősen nyomom. A táp ventije épphogy forog (500rpm) mégis kellemes hűs levegő jön ki hátul.
Bár hozzáteszem a házon belül is feljebb van kicsit a táp mert vannak kb fél centis távtartók.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Felminősítettek több Pixel telefont
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Ukrajnai háború
- 3D nyomtatás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo E580 i5-7.gen (kishibás) akku jó /Bontás/
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- Asus VivoBook S14 S432FA - 14"FHD - i5-8265U - 8GB - 256GB SSD - Win10 - Magyar
- Pico 4 128GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest