Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A Haswell Xeon(E5-2640v3) 1200MHz- ig megy le, UEFI- ből és oprendszerből is lecsökkenthető ennyire.
DOS alatt pedig XT- ig lassítható (meg a RyZen is). -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ebben az a jó, hogy ha van olyan gépen, amin van IOMMU + SR-IOV és tutira tudja minden, akkor azon sem tart semeddig feldobni egy virtuálist, és kipróbálni
(Hyper-V tudja, most néztem gyorsan.)Nekem a virtuálhost Z370 alapú 8. genes i5, ezen a PCIe átadás simán megy, GPU-t nem próbáltam rajta (videokártya hiányában) de amikor volt olyan gép amin kellett volna mennie, azon a GPU nem ment. (Írtam is róla, az mondjuk KVM alapú volt.) Viszont a GPU átadása egy külön állatfaj, ez pedig nem videokártya...
Ha a host rendszeren fent sincs a drivere, akkor is át kéne tudnod adni. Onnantól nincs szívó az inkompatibilis driverekkel játékokkal stb 
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Formula-1
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Hyper-V tudja, most néztem gyorsan.)