Hirdetés

2019. október 17., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Zanik


Zanik
(addikt)

Azt hiszem végül kénytelen leszek PS4 mellé is beszerezni egy kormányt...

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#2) TheLázs válasza Zanik (#1) üzenetére


TheLázs
(csendes tag)
LOGOUT blog

Pc-hez én ehhez vettem x360 kontrollert. Nem bántam meg, még így is eszméletlen küzdelem az úton maradni egy egy RWD vassal.

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#3) Zanik válasza TheLázs (#2) üzenetére


Zanik
(addikt)

PS4 mellett már valamennyire hozzászoktam a kontrolleres autóversenyzéshez, de mikor PC-n rallyztam, és vettem egy ffb-s kormányt, egy új világ nyílt meg előttem. Azóta abbahagytam a szimulátorozást, meg amúgy is sokkal kevesebb időm van játszani, de a jó rallyzáshoz elengedhetetlen egy kormány.
Lehet előbb kipróbálom kontrollerrel, aztán meglátom milyen azzal. Amúgy meg egy Thrustmaster T150 már nem is olyan drága...

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#4) PuMbA válasza TheLázs (#2) üzenetére


PuMbA
(félisten)

Mondjuk egy kormány talán jobb lett volna, mert egy használt Logitech Formula Force-ot én 5k-ért szerváltam Hardverapró-ról (anno vagy 20k-ba került) pont emiatt a játék miatt és kiváló állapotban van, valamint bármelyik kontrollernél jóval pontosabb és ugye jobb vele játszani :)

[ Szerkesztve ]

(#5) TheLázs válasza PuMbA (#4) üzenetére


TheLázs
(csendes tag)
LOGOUT blog

Hú ettől a hideg kiráz. Ne sértődj meg :) Van egy ilyenem FFB nélkül (Wingman Formula GP). Akkor már inkább a kontroller.

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#6) PuMbA válasza TheLázs (#5) üzenetére


PuMbA
(félisten)

Nekem az FFB-s van, de az biztos, hogy kormánnyal finomabb mozdulatokat lehet csinálni, hiszen jóval könnyebb pontosan egy centire elforgatni, mint egy pici analóg kart pontosan 1 mm-rel :) Lehetetlen, hogy egy kontroller pontosabb legyen egy kormánynál, de nem sértődök meg. Továbbá szerintem a kezeddel adsz gázt se valami jó megoldás, hiszen mégis csak a pedál van közelebb a valósághoz :)

Egyedül az a nehezebb a kormányban, hogy jól be kell konfigurálni a játékban, én vagy 15 percig állítgattam, mert amúgy használhatatlan :)

[ Szerkesztve ]

(#7) TheLázs válasza PuMbA (#6) üzenetére


TheLázs
(csendes tag)
LOGOUT blog

Hát, engem a középállás környékén nagyon hamar elromló poti zavart - egyszerűen egy jó nagy holtjátéka lett csak középen - illetve a folyamatosan elcsúszkáló - és szerintem nem valami jó - pedálsor.

Az sem segített szegényen, hogy a 270°-ot villámgyorsan ki lehet tekerni, ami a szememben tovább csökkentette az élményt, illetve a gombok idegesítően hangos mivolta. Még megvan, mert ajándék volt, de évek óta nem volt elővéve. Olyan vészesen sokat sem volt nyúzva. Ugyanazt a kormányt - a FFB-st most valahol egy huszasért láttam (A ps2 kompatibilis verziót, már ha létezik külön olyan). Nem tagadom, jó vásárt csináltál a tiéddel

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#8) PuMbA válasza TheLázs (#7) üzenetére


PuMbA
(félisten)

Igen, kellett holtjátékot beállítanom, a pedáloknál nem is keveset (10-15%), viszont a kormányra szerencsére semmit, azonnali reakcióra állítottam be 1 fokonként, mert anélkül nem is lehetne jól játszani, tehát jó példányt sikerült kifogni :) Egy kontrollernél viszont nem kell, ez tényleg előny :) Illetve a pedálsor... tényleg ki kell támasztani hátulról, mert amúgy elcsúszik könnyen.

Egyébként sokszor van fent aprón FFB-s darab 5-10k között, tehát annyira azért nem ritka, bár az állapota már kérdéses :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.