Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
Akkor tőlem megkapod....
ingyen, karosszekbol frissitheti mindenki a NSU-eren keresztul a ****** szoftveret"
Ez is csak a Nokianál újdonság...
Hidd el nem újdonság a Nokiánál sem. Ez tudod Te is szerintem. (bár amiket eddig irkodtál az S60-as telók kapcsán nem is vagyok benne annyira biztos).
Ez egy újabb bőr lenyúzása az N95 base-ről...Továbra is hiányolom az igazi újdonságot az N96-ból.
Miért az általad annyira istenített UIQ platformnak mi a csúcsgépe? A p1i... Abban hol is vannak az igazi újdonságok? Segíts nekem megkeresni a különbségeket a RAM bővítésén túl a p990i-hez képest.Miért van az hogy mindegy egyes topikban megjelensz fikázni a nem SE márkájú telefonokat és görcsösen próbálod bebizonyítani hogy az UIQ akkor is jobb (azt hiszem ezt már valamelyik topikban írtam neked). A legnagyobb gondom az hogy a legkomolyabb érveid így szoktak kinézni:
meg
meg
(bocs ha kihagytam valamit). Meg beszólsz azoknak akik a Nokiát "istenítik", közben Te meg ugyanolyan elvakultan véded a másik márkát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kedvenc zene a mai napra
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

meg
meg
(bocs ha kihagytam valamit). Meg beszólsz azoknak akik a Nokiát "istenítik", közben Te meg ugyanolyan elvakultan véded a másik márkát...