Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tőlünk nyugatabbra, vagy ha szimplán csak szétnézel egy európai reptéren, mindenki nyakában ott lóg a 100ezres Beats meg társaik. Tudom hogy ezen felhasználók nagy része is csak divatból veszi, de a másik fele jó zenét akar hallgatni. És pont a telójuk miatt nem tehetik meg.
A másik fele a dolognak, hogy ugye a pali ismondta, hogy ki akarnak tűnni, meghallgatják a usert, és olyan telót akarnak letenni az asztalra, ami minden igényt kielégit. Pont ez nem valósul meg. Ez a teló kb 1 hónapig lesz kuriózum, mert a kijelzőn túl nincs benne semmi extra. Egy jó DAC szerintem megdobta volna az eladásokat, rámenni a minőségi zene vonalra, ahogy a HTC csinálta még anno a beats-el. Így meg jön az S8, meg a többiek, és beleszürkül szépen a futottak még kategóriába, nem lesz semmi egyedi benne. És szerintem idén az árelőnye sem lesz meg a G6-nak, pont amiatt, mert a 2016 rossz év volt, olcsóbb volt a G5, és úgy se fogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest