i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- [Re:] [bitpork:] Rawulf
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Fire/SOUL/CD:] INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
aktív tag
Uppsz, tényleg. Bár "mentségemre" szóljon, hogy ott a szerző nem sokat ócsárolta a kommentátorokat én meg szinte az egész bejegyzésem alárendeltem ennek.
Amúgy már nem trendi a vótmá'.
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
aero.
veterán
Az m1-en valahogy sosem volt tökéletes a kommentálás.
Zolinho1026
tag
Sőt, sose volt jó egyik csatornán sem. Valaki vagy valami mindig elrontotta.
Loxone and Loxberry superuser
Иван
őstag
Sosem követem, mi a trendi és mi nem. Szóval kapufa.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
h3lios
addikt
Az olimpia még hagyján.
Forma 1-et nézni magyar kommentárral teljes agyhalál.
Leszerződtetnek 1 szakértőt (Wéber Gábor) aki csak akkor szólal meg amikor a vezető kommentátor (ez esetben Mezei Dániel) befogja a büdös nagy pofáját.
És amikor érdemi dolgok történnek a pályán és ez a szerencsétlen arról beszél, hogy a Seat Leon kupa Kamcsatkai futamán a kommentátori állásból milyen jó a kilátás, akkor nálam elszakad a cérna és inkább nézem a neten a futamot.
B-tag: H3lios#2825
Eastman
őstag
Szia!
...kb. kétévente előfordulok ebben a témában. [link]
Nagyon gáz az egész. A Mezei féle F1-ről nem is beszélve. Kritikán aluli. Esküszöm visszasírom a Palikot, pedig az tényleg nem 100. Már nem is tudom, hogy kinek szól a királyi 1-es. Minden korosztályban minden ismerősöm panaszkodik.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Eladó Xbox One Játékokkal /Jótállással!/Posta ok!/
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával