Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Ezt tudom, de már csak ezért sem:
A Vezeték nélküli Xbox kontroller vibrálás (vagy „rezgés“) funkciói jelenleg nem támogatottak a Bluetooth-kapcsolaton keresztüli csatlakozáskor. A rezgés akkor támogatott, ha a kontrollert Windowshoz készült Xbox vezeték nélküli adapter segítségével csatlakoztatja.Amúgy meg már az XBOX360 Wireless is egy speciális technológiát használt az extra alacsony késleltetéshez és pontossághoz. Azt gondolnám, hogy ez az újabb XBOX controller-ek és a hivatalos MS PC-s dongle esetén is továbbra is így van, de Bt esetén nem tudom, hogy ahhoz képest az mennyire pontos és késleltetés nélküli.
(Most egy Speedlink Torid-om van és hát a régi XBOX 360-amhoz képest inkább csak "elmegy" kategória, főleg az analóg stick-ek miatt. De nem hiszem, hogy 20K alatt találnék ennél jobbat. A 360 vevője meg tönkrement (mialatt 1 évig nem is a használtam). A net-en árulnak mindenféle "után gyártott" vevőt hozzá, de épp a speciális MS technológia miatt gondolnám, hogy ezekkel nem lenne olyan jó, mint az eredeti vevőjével, így félek megkockáztatni a vételt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi